Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Pa da, kao i sve u Srbiji...
:pljuje:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640548#p2640548]Blady napisao:[/url]Ima li pravde u Srbiji?

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/474112 ... ref=fbblic" target="_blank
to je maksimalna kazna koju sud po zakonu moze izreci za ubistvo coveka, trebalo bi menjati zakon za vece kazne
prva presuda mu je bila 35 godina, pa se zalio i dobio jos vise
tako da sumnjam da ce taj skoro izaci napolje

kod ubistva coveka pravde zapravo nema, cak i da su ga osudili na smrt
zivot te devojke se ne moze porediti sa zivotom monstruma

treba delovati preventivno, pojacati kazne za zlostavljanje zena, za svaki samar da se robija
u brakorazvodnim parnicama ukoliko je razlog raskida braka nasilje muskarca nad zenom pa cak i verbalno, imovinu ne deliti na pola vec stati na stranu zene i kazniti muskarca po dzepu.
By Sixto
Za silovanje i ubistvo devojke mu je i godina u zatvoru dovoljna. Polako, videcete.
Problem je i ta "pravdoljubiva" javnost, koja je protestvovala u slucaju tog Musica kao i ubistva Marije Cimbal, ali ja nesto ne video tu istu "pravde zeljne" javnost da protestvuje protiv te presude od 20 godina za svirepo ubistvo sticenika centra za lecenje narkomanije.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
to je tacno al i dalje ne znaci da musicu treba smanjiti kaznu
Korisnikov avatar
By MikroSvemir
Razumem da je on hladnokrvno čudovište koje je ugasilo jedan život ... ali ljudi ... znate li koliko je 40 godina??
Korisnikov avatar
By Anhedonie
manje nego godina koje je ona mogla da ima
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Glupo mi je računati da li nečiji život 'košta' 10, 20, 40 ili 400 godina robije. On njen život ne može povratiti ni robijom, ni pokajanjem, ni parama, ničim. Ali četrdeset godina, ljudi moji. Meni je to surovo za bilo koga.
Moja filozofija je da bi zatvorska kazna trebala prvenstveno biti rehabilitacija u zatvoru + konkretne zabrane na slobodi. Za moralnu katarzu ne mora da trune u zatvoru 40 godina.
Ah, ta 'moderna' razmisljanja o kaznenom pravu, kazni, 'iskrenom pokajanju' , 'preuzimanju odgovornosti' , kako kazna nije svrha sama pose sebi etc....NE , kazneno pravo je kazneno pravo, dakle najpre kazna a onda sve ostalo, uostalom visoke kazne deluju preventivno jer odvracaju potencijalne pocinitelje od izvrsenja krivicnog dela....ne treba da automatski sve prihvatamo sto dolazi sa severozapada Evrope, gde ubice nakon par godina bivaju pustene na 'privremeni otpust' ili slucaj koji se dogodio u Brusselu gde je lik za vreme svadje udario konduktera gradskog saobracajnog, ovaj pao na ivicnjak trotoara i umro , lik pobegao , nakon par sati se javio u policiju i na sudjenju dobio, pazite ovo, cetiri godine uslovno!!! A obrazlozenje sudije je da je "osudjeni uvideo da je pogresio , preuzeo odgovornost" i slicno...hocemo li takvo sudstvo? NE, HVALA!
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640639#p2640639]ZlatnaPtica napisao:[/url]Glupo mi je računati da li nečiji život 'košta' 10, 20, 40 ili 400 godina robije. On njen život ne može povratiti ni robijom, ni pokajanjem, ni parama, ničim. Ali četrdeset godina, ljudi moji. Meni je to surovo za bilo koga.
Moja filozofija je da bi zatvorska kazna trebala prvenstveno biti rehabilitacija u zatvoru + konkretne zabrane na slobodi. Za moralnu katarzu ne mora da trune u zatvoru 40 godina.
ja nisam nesto uzasno optimistican glede rehabilitacije iako je podrzavam
i okolnosti prilikom cina me zanimaju samo zarad ocene koliko je neko monstrum i koliko je "popravljiv"
shodno tome zatvor ne vidim kao neku kaznu, pravdu, moralnu satisfakciju zrtava i mase
nego jednostavno odstranjivanje kriminalaca iz populacije i drustva
Korisnikov avatar
By antibiotic
Sve zavisi do slucaja, ovaj slucaj je svirepo i hladnokrvno silovanje i ubistvo.
a sto se ona uopste zabavljala sa takvim likom? Kako to da nije nasla nekog vrednog studenta, ili radnika i tako nekog? A da, takvi su danas uncool , bilo joj je cool zabavljati se na nabildovanim siledzijom Musicem, he?
Korisnikov avatar
By Coryn Cral
Kurva pa kurva.....pa nije mu to olaksavajuca okolnost....
Preterano?
ne treba da zivi..
Sto je bitno da li je bila kurva ili ne? Govedo skrnavo, videla bih da je neko tvoj bio u pitanju, kako bi reagovao.

Jos mu je komentar bio "Mama, ne brini nista, meni je u zatvoru kao na eksurziji"

Ma kakvih 40, 500 godina, pa da vidim kome ces gasiti cigarete po telu, itd.. da ne spominjem sta joj je sve uradio
Korisnikov avatar
By bas bleu
dokle ce da se tolerise ovaj fasisticko-rasisticko-mizogini izgovor za ljudsko bice? trajni ban i kindly ask.
By Kragi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640657#p2640657]blenta napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640639#p2640639]ZlatnaPtica napisao:[/url]Glupo mi je računati da li nečiji život 'košta' 10, 20, 40 ili 400 godina robije. On njen život ne može povratiti ni robijom, ni pokajanjem, ni parama, ničim. Ali četrdeset godina, ljudi moji. Meni je to surovo za bilo koga.
ja nisam nesto uzasno optimistican glede rehabilitacije iako je podrzavam
i okolnosti prilikom cina me zanimaju samo zarad ocene koliko je neko monstrum i koliko je "popravljiv"
u]shodno tome zatvor ne vidim kao neku kaznu, pravdu, moralnu satisfakciju zrtava i mase
nego jednostavno odstranjivanje kriminalaca iz populacije i drustva[/u]
This.
Inace je doticni, NARAVNO, i ranije bio poznat policiji i imao solidan dosije.
Da su drustvo i drzava organizovaniji a kazne svojevremeno bile adekvatne mozda do svega ovoga ne bi ni doslo.
Ovako, sto duza robija to bezbednije po sve nas.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640687#p2640687]Denni85 napisao:[/url]Cuj, da nije ona mrdnula repom, ne bi se ni on nakacio na nju! Dalje, kaze se da je duzi vremenski period maltretirao, tukao itd...da li bi ti ili neko od nas dopustio da te partner duze vreme fizicki maltretira? SIgurno ne, dakle mogla ga je napustiti, prijaviti miliciji i tome slicno...ili je to bilo ono - jeste 'malo' me maltretira ali je dobar jebac u krevetu pa nakon dobro sexa sve se oprosti i zaboravi?
Ništa od nabrojanog ne opravdava ubistvo.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2640623#p2640623]MikroSvemir napisao:[/url]Razumem da je on hladnokrvno čudovište koje je ugasilo jedan život ... ali ljudi ... znate li koliko je 40 godina??
pa sta!? jel ti to problem jer ce ga hraniti iz drzavnog budzeta toliko godina, ili mislis da je to preokrutna kazna za nekoga kao on?

:egzorcist:

da ne postoji eticki stav bilo kog tipa, ja bih ga bacio u neku tamnicu i pustio da jede pacove, bube i sopstvena govna. I tako 40 godina
By Sixto
Tata cmizdri pred sudom mesecima, strepeci kakvu ce presudu Music da fasuje. Zahvaljuju se sudiji sto je dosudila 40godina. Matori ceka da neko ispravi njegovu gresku zivotnu. E pa ni 80 godina robije nece obrisati cinjenicu da te bolela kita s kim ti se kcer smuca.
Imala istoriju maltretiranja sa budalom i trebalo im da umre da stave prst na celo. Pazi bogati.

Rehabilitacija? Go kurac.
Isto kao i inkluzija.
Produkt pacifistickih "roze naocari" mozgova jebenih pedagoga i koji kreiraju drzavnu politiku obrazovanja i vaspitanja.
Zato imamo navijace, ponavljace, siledzije u osnovnoj skoli i ne smes mu apsolutno nista... jer nije 'humano'. Ma fak of.
Korisnikov avatar
By blenta
deni meni je tuzno da je neko toliko nesvestan i primitivan
prijavio sam post
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!