Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Jakov017
Pozdrav svima, i ja sam novi na ovom forumu, inače je ovo jedini gay forum koji posećujem. Iz Surdulice sam, imam 25 godina. Uvek sam spreman za dobru komunikaciju sa finim i vaspitanim ljudima, dok nadrkane i nevaspitane idiote ignorišem.
Korisnikov avatar
By Anna_MK
Zdravo,

Ja sum Ana 27, od Makedonija i bas sum srekna sto ima vakov forum da se druzime, zatoa sto imame nesto zaednicko sto e tolku ubavo, no najcesto morame da fo krieme od prijatelite, semejstvoto, a nekogas i od samite sebe. Se nadevam ke me razberte koga pisuvam, pred nekolku dena se vrativ od Srbija, i se zaljubiv vo zemjata i vo lugeto koi ziveat tamu, samo ponekogas morav i nekoi zborovi da gi preveduvam na angliski za da se razbereme. Mi se dopaga forumot sto ima i opsti temi na razgovor kako i privatni poraki. Se nadevam ke zapoznaam super luge tuka.

Pozdrav, Ana
Korisnikov avatar
By Trilian
ih bre... ne može tako... ne može da birate... domaćica će da vas posluži onim što u kući ima... :D

btw dobrodošli :)
Korisnikov avatar
By Trilian
možeš i sok... niko se neće naljutiti :D
Korisnikov avatar
By badu
jeste dobrodošli, a sad, dupeta
Korisnikov avatar
By Hellas
^ pa da vis svi dosli, javili se po bontonu i niko ne postuje pravilo fotke :bic:
Korisnikov avatar
By Macan86
ja sam ovde već par dana a eto nisam video da ima ova tema(ja nekako uvek krenem preko reda)...El se još uvek računam kao novajlija? :D
Da se predstavljam ili ne?Mislim,već sam pisao po drugim temam stvari o sebi pa može već da se steken neki utisak o menei.
Ali aj čisto formalno da se predstavim.
Ja sam Laky(ono ime iz lične karte ne računam jer me moji nisu pitali za mišljnje kad su mi ga davali).
Korisnikov avatar
By Hellas
^ ti si ispostovao proceduru i objavio fotku, tako da si pomilovan :sudija:
:D
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Toliko sam se trudio da naučim da je aFLatoksin, da sada sam krenuo da čitam ti nik afla. :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
@KOA
Ma neeee, ovoj gore to, ovoj alfaci
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
I ja gledam šta fejspalmuješ, ali kontah samo go with the flow. :cool:
Korisnikov avatar
By Blady
Pa da, nisi video da smo se nanizale gore :D
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 52
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!