Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By gossip
Don't remember me just take a look at my phone
You see your boyfriend text-ed me last night
On his way home
Korisnikov avatar
By bothways
Mmm, hot new neighbor. Šteta što više ne živim u ovom stanu.
Fascinantno mi da neko ko je bio bitan u mom zivotu pre deset godina maltene pokusa da me napravi ljubomornim.
Ne kontam uopste odakle takva ideja?
Ok, ajd seticu te se nekad, mozda pomenuti u nekoj prici o bivsima negde, pod nekim okolnostima ... ali ono cak mi i ne imponuje.
:neznam:

Fascinantni su mi i 'emotivni' ljudi koji posle burne veze i teatralnog raskida ako u roku od 5 dana ne nadju novog decka da nabiju na nos bivsem a ono bar otvore romeo profile te su ready for new relationship.
A jos fascinantniji su mi bivsi pomenutih koji zbog tih stvari padnu u bedak umesto da im imponuje to sto im ex lupa kontru namenski.
Korisnikov avatar
By Blady
ej ne mogu vise da tolerisem.
zaista ste preterali ovaj put

e usput sam zapravo odlucila da cu vam oprostiti.
zato sto mi se svidja muzika koju pustas. cmokic hihi
Korisnikov avatar
By Anhedonie
windows 8.1 je jako inteligentan. crashovao je uvek kada bih ga poslao na sleep, i win mi je to resio tako sto je sklonio dugme za sleep. u stilu srbije i aflatoksina.
Korisnikov avatar
By gossip
ako iskljucimo par random ljudi koji su me posteno izvatali i neke likove koji su se drali "ua pederi" (sa kojima sam bio u stanju smesta da se potucem) bese fin izlazak :)
Korisnikov avatar
By antibiotic
i eto, propstio sam jos jedno ludilo rainbow parade sedeci kod kuce, samo sto sam ove godine bas imao utisak da sam nesto propustio, a jako mrzim kada imam taj osecaj.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639828#p2639828]Kragi napisao:[/url]Fascinantno mi da neko ko je bio bitan u mom zivotu pre deset godina maltene pokusa da me napravi ljubomornim.
Ne kontam uopste odakle takva ideja?
Ok, ajd seticu te se nekad, mozda pomenuti u nekoj prici o bivsima negde, pod nekim okolnostima ... ali ono cak mi i ne imponuje.
:neznam:

Fascinantni su mi i 'emotivni' ljudi koji posle burne veze i teatralnog raskida ako u roku od 5 dana ne nadju novog decka da nabiju na nos bivsem a ono bar otvore romeo profile te su ready for new relationship.
A jos fascinantniji su mi bivsi pomenutih koji zbog tih stvari padnu u bedak umesto da im imponuje to sto im ex lupa kontru namenski.
Zasto uopste ti razmisljas o bivsima? Zar rec bivsi ne znaci na nekoga ili nesto sto vise nije u tvojoj sadasnjosti?
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sad sam skontala da sam se od prošle godine do sad možda celih 10 dana probudila u miru i tišini

a tek sad uopšte ne kontam kako još uvek nisam postala serijski ubica

bože koliko bih volela da imam jednu gluvu sobu samo za spavanje dakle ništa unutra da ne postoji samo krevet ma i dušek samo i dva jastuka bila bih bar šes puta srećnija na dnevnoj bazi
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639891#p2639891]EnMademoiselle napisao:[/url]
a tek sad uopšte ne kontam kako još uvek nisam postala serijski ubica
klinke na ulici pilje u mene ;< devojke DA LI ZNATE da sam se ja zavetovao da ću kad-tad probati ljudsko meso
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2639865#p2639865]gossip napisao:[/url]

upravo sam pogledao ovaj spot i sada pišem iz groba
Korisnikov avatar
By gossip
the chemistry is crazy
and you make me feel amazing
  • 1
  • 607
  • 608
  • 609
  • 610
  • 611
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!