Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Da li je sada, nakon poplava, pravi trenutak da se krene sa javnim radovima po celoj Srbiji, ne samo na obnovi od poplava nego i na gradnji puteva, zeljeznicke mreze...da sve to posluzi kao zamajac privrednog oporavka, zaposle na stotine hiljada ljudi cime se nakon toga (primanja plata) povecava kupovna moc gradjana i tako podstice sveukupna proizvodnja...ova ideja nije naravno nova ni originalna, primenjivana je vise puta u istoriji i uvek se pokazala dobrom, jer je nakon uspesno izvedenih javnih radova , usledilo znatno smanjivanje nezaposlenosti ,povecanje proizvodnje, potrosnje i tako ekonomija pocinje da vrti. Uostalom, krajnje je vreme da se usmerimo na povecanje proizvodnje, pa nije Srbija Svajcarska da da zivi od bankarstva, nije ni Hrvatska pa da zivi od turizma, a ne mozemo ni svi da se bavimo nekim "konsaltingom" (koja lepa 'profesija' za neradnike i filozofe i idealan nacin za legitimno uzimanje novca od onih koji proizvode) , ne mozemo ni svi da otvaramo 'shoping centre' niti butike, nego lepo sve usmeriti na pokretanje i povecanje proizvodnje jer tamo se stvara nova vrednost.
mislim da je realnije prvo da se krene sa javnim otpustanjima
nema javnog preduzeca ili ustanove gde na jednog radnika ne ide 2 neradnika sa platom iznad 50.000rsd
to su hiljade i hiljade neradnika koji bi se mogli zaposliti na tim javnim radovima o kojima govoris
ne bi im se ni staz prekidao
Javni, sta ??
Da, moze. Znaci, svi partijsko zaposljeni kadrovi, nek izadju na teren i lopatu u sake, a ne da se:foto: "selfiraju" :superstar: po holovima, offic-ima, wc-ima, tvituju, fejzbuce i hvale svojim radnim mestom (a nemaju vazduha po kancelarijama, koliko ih je). Nek zarade svoju platu (a od koje se meni i drugima skida za porez i odlazi u budzet pa u nji'ove plate), al' junacki. :cobanica:
Sta sad, ja nisam partijski kadar, i nesam izucio skole, razne sega mega trendove, singi dunume i sl. (da nepogresim vredjanje retkih institucija, a nzm ima li ih), pa potom odrade master citiranje i dobijaju zvanje s nekih tamo madagaskarskih of shor isturenih odeljenja dr.mr. - ova !!! :cupakosu:
E njih bi ja da javno rade i zarade !!!

A mi "obicni" ljudi, zene, i posteni gradjani ovog malogradjansko-tabloidnog Srbistana, :srpska: , pomoci cemo na sebi svojstven nacin, bez EPP-a i shodno mogucnostima !!!!
:hvala:
ps.
Al sam se zaukao, roman cu napisati, jbt. :krezavi:
Korisnikov avatar
By 2kune
ne može... jerbo je to Hitler radio... zar želite da Srbija ide putem nacizma? :drama:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!