Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Necu da gledam.

Skinuo sam se sa Reality Show tipa emisija.
Najvise sam voleo the Real World serijal na MTV (posebno u SF), sve posle toga mi je bilo bezveze, i na kraju sam odustao.
Korisnikov avatar
By Mars
Ne vredi. Jednom kada sam shvatio da je sve montirano i namesteno...

Ne znam. Atrofirao mi takav voajerizam.
Korisnikov avatar
By * NajS *
Ja sam voleo da gledam rialiti Cirkus na TV Koshava!!! po uzoru na Bigbrother!

:smug:
Korisnikov avatar
By nEne
ne bi trebalo da bude bas previse izrezirano, bar ovaj tip reality showa... (ko je gledao hrvatsku varijantu, zna) mislim da ce biti zanimljivo.

jedino sto ocekujem losu produkciju, obzirom da je radi emotion pictures (jednostavan zivot, leteci start, laznjak)...:rool:
Korisnikov avatar
By Mars
DA.... Zavisi i od ekipe koju odaberu.
I koliko se oni sami primaju na to...
Korisnikov avatar
By djo
o?e biti explicit sex-a? :trep:
Korisnikov avatar
By Rei
A jel mozhe neko da objasni shta je to? :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by REI
Reality show serije su kada ubace nekoliko što razli?itijih ljudi da žive zajedno u jednom doma?instvu pa se onda gledaju njihovi meðusobni odnosi kao u španskoj sapunici. Navodno to su obi?ni ljudi kao da sada nas sa foruma pokupe i stave zajedno... samo ne znam kakva je baš ova verzija.

Meni se jako dopala jedna verzija kada su pokupili razne ljude i poslali da žive u ku?i iz britanskog bronzanog doba pa su morali sami da tope metal i koriste najjednostavnija mogu?a oruða, nose vodu na obramicama, prave drveni ugalj. Jedino im nisu dali da sami kolju životinje jer to zabranjuju regulative...
Korisnikov avatar
By * NajS *
Da li ce biti neki gay?!

Poljski BB show je imao neka dva tipa koji su se non stop zvalalili!!!!

Kako kasnimo za tom Europom!

Poljaci dobishe BB pre 3-4 godine, Hrvati prosle godine, mi ove!

Isti smo kao nasha Studija o izvodljivosti!:lood:
Korisnikov avatar
By Mars
E, bas bih da stave tamo neke gayeve, momke, cure, nebitno...

Pa da onda mazohisticki slusam komentare oko sebe...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne verujem u slucajan odabir ljudi koji upadaju u tu kucu. Pa u hrvatskom Big Brotheru su bili sve sami klinci nekih burzuja. Na zurkama podrske su dolazili gladonacelnici gradova u kojima zive, mama i tata imaju kafice, butike, ovo-ono...
I kod nas ce biti isti slucaj.
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by MinaHarker
Ne verujem u slucajan odabir ljudi koji upadaju u tu kucu. Pa u hrvatskom Big Brotheru su bili sve sami klinci nekih burzuja. Na zurkama podrske su dolazili gladonacelnici gradova u kojima zive, mama i tata imaju kafice, butike, ovo-ono...
I kod nas ce biti isti slucaj.
Za Minu Harker: :up:

Najobi?nkija TV demagogija koja treba da nas uljuljka u tranzicioni san o boljoj budu?nosti. Socijalne razlike su tolike da najve?i deo stanovništva jedva sasts+avlja kraj sa krajem. Zadatak televizije je da taj reality zamaskira. Verujem da to nece mimoi?i ni B 92.

Lepe li zemlje...kako samo možemo biti složni kada reditelj, ?itaj politi?ki i finansijski organ naloži da je tako poželjno.

Uostalom kao što je M. Labus rekao neka svako proceni da li živi bolje, vlada ovoga puta takvu procenu ostavlja na savest gradjanima; ovoga puta se ne maše više ekonomskim analizama. Neka narod bolje gleda reality Srbija show, bolje nego da prou?ava studiju o (ne)izvodljivosti.

:bljak:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Mars
E, bas bih da stave tamo neke gayeve, momke, cure, nebitno...
to se naravno ne?e desiti:cigareta:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by jukie
Navodno to su obi?ni ljudi kao da sada nas sa foruma pokupe i stave zajedno...
Hm, smela tvrdnja ;)
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by jukie
Originally posted by REI
Reality show serije su kada ubace nekoliko što razli?itijih ljudi da žive zajedno u jednom doma?instvu pa se onda gledaju njihovi meðusobni odnosi kao u španskoj sapunici. Navodno to su obi?ni ljudi kao da sada nas sa foruma pokupe i stave zajedno... samo ne znam kakva je baš ova verzija.

Meni se jako dopala jedna verzija kada su pokupili razne ljude i poslali da žive u ku?i iz britanskog bronzanog doba pa su morali sami da tope metal i koriste najjednostavnija mogu?a oruða, nose vodu na obramicama, prave drveni ugalj. Jedino im nisu dali da sami kolju životinje jer to zabranjuju regulative...
Jaooo znam te fore, to je bilo na OBN televiziji ubacili su ljude iz svih susednih zemalja... Te emisije su mi smor zhivi...
By fencysmurf
b92 bi mogla malo da se apdejtuje...

ali ok... koliko para toliko i muzike... pretpostavljam...
By fencysmurf
u ostalom moze Rade Bulatovic da ih tuzi za autorska prava ;)
By Lemur
BB Srbija je prvo trebao da se emituje na RTS1. Medjutim oni su odustali zbog eksplicitnih svcena koje emotion nece hteti da cenzurise.
Slozicete se da bez njih i nebi bilo toliko zanimljivo.
Emotion je zatim ponudio Pinku, ali oni isto nisu hteli jer vec imaju ono "Sve za ljubav", pa nemaju para za BB.
Treca opcija je bila B92, koji je prihvatio.
Emotion je ponudio FDU da saradjuju oko BB, tako sto ce studenti raditi produkciju, a i ta montazna kuca je trebalo da bude sagradjena pored fakulteta. Medjutim doslo je do nekih neslaganja i FDU je odustao.
Za sad ne znam nista vise, ni kad ce poceti ni gde ce biti kuca!
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa ako budu prikazivali tuširanje tipova.. gde se vidi sve, baš sve.. kao u Maðarskoj verziji, ima da gledam .... Mada ne verujem da ?e B92 to da pušta... jedno je sigurno, poraš?e im gledanost..
Korisnikov avatar
By spark
meni su ovakvi serijali smor.

gledao sam po neku epizodu ponekih slicnih ili takvih serijala i prilicno sam razocaran.

po meni je u pitanju otvoreni voajerizam, sto mi je totalno ok, ali mislim da se navlacimo previse ni za sta...

ko iole normalan zeli da gleda kako neko usisava kucu ili fenira kosu ili pegla ves ili prica uz jutarnju kafu sta je sanjao sinoc... vise se zabavim i naucim gledajuci dokumentarce o gologuzim africkim plemenima nego ovakve smaracine... pa iz aviona se vidi da je veoma veliki preovladjujuci motiv za gledanje ovakvih serijala - kurac, picka i seks... a bre nikakvog kurca, picke i seksa nema niti je ikada bilo u ovim serijama... prema tome, zesce sam nadrndan na ovakve produkcije... kad budu pokazali neki kurac ili sta vec, mozda se predomislim...

dakle, hoc(u/emo) big brotherski srpski kurac! kurac! kurac!!! kurac!!!
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by spark
kad budu pokazali neki kurac ili sta vec, mozda se predomislim...
E pa za to se gleda serija OZ... i onda posle gledaš seriju Red i zakon u kojoj taj glumi konzervativnog detektiva.
By Lemur
ko iole normalan zeli da gleda kako neko usisava kucu ili fenira kosu ili pegla ves ili prica uz jutarnju kafu sta je sanjao sinoc...
Naravno da bi tako bilo dosadno. Medjutim ti ces svakog dana dobiti samo mali isecak od onoga sta se desilo. Neke najzanimljivije stvari, npr. svadje, diskusije, ogovaranje... E to ne bi bilo dosadno. Ali opet sve zavisi od ljudi koji budu ucestvovali.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Lemur
ko iole normalan zeli da gleda kako neko usisava kucu ili fenira kosu ili pegla ves ili prica uz jutarnju kafu sta je sanjao sinoc...
Naravno da bi tako bilo dosadno. Medjutim ti ces svakog dana dobiti samo mali isecak od onoga sta se desilo. Neke najzanimljivije stvari, npr. svadje, diskusije, ogovaranje... E to ne bi bilo dosadno. Ali opet sve zavisi od ljudi koji budu ucestvovali.
Pa to sve dobijamo i ovde na forumu...
Korisnikov avatar
By spark
ma nista bez konkretne akcije bre! :cobanica: :P :smeh:
By Lemur
ma nista bez konkretne akcije bre! :cobanica: :P :smeh:
Bice sigurno. Emotion pravi i onaj Laznjak, koji kao ima i nekih eksplicitnijih scena, a verujem da ce BB biti jos slobodniji!
By Shoplifter
meni je samo malo gadna ideja o tome da dok gledas na tv-u nesto sto je neko smislio za 1 nano-sec, kao npr reality showovi, gde ljudi rade najbanalnije i najgluplje stvari, npr prosto se really prosetaju ispred kamere, ili skuvaju real kafu u toj real kuhinji, ili pricaju o odnosima medju ljudima, ili vec ostale mediokritetske gluposti, TVOJ zivot prolazi. a tek sve ostalo sto se emituje preko malih prijemnika t.v. ekrana... ili danas mozda nisam ustao na desnu nogu...

:contaminatingtvdrainbrain:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!