Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By bas bleu
^in the scenario in which you really really don't like the jews?
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Pa nije rekao koja osoba, nego kako ga koristi. I nije stavio nije ni loš ni dobar po nekome, nego je završio rečenicu, tako da kontam da se govori o Dobru i Lošem, a ne šta je dobro ili loše za nekoga i po nekome.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mislio sam da je ocigledno da dobrobit drustvene mreze je samo za tebe a sve ostale boli kurac jer ih ne dotice tvoje koriscenje drustvenih mreza.

Dakle, dobro/lose za tebe, i to utice samo na tebe i ni na koga vise.

Da sprecim raspravu o objektivnosti.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zajebah sebi friz.... iako mi nije prvi put da samostalno koristim mašinicu!

Prvo se sjebah u dužini kada sam skraćivao šiške, tako da sam morao skroz na dvicu da skratim, iako sam hteo gore tricu.

Onda sam kao retard unakazio deo oko jednog uveta, pa da bi bilo relativno simetrično, morao sam to da uradim i oko drugog.

I to baš sad kad je krenulo leto... izgoreće mi lobanja!

:retard:
Korisnikov avatar
By .:Q:.
trudim se da što češće nemam frizuru :okret:
Da sam nekad pozEleo imat brata volEo bih da je sa Anheovim osobinama i logikom. Minus lijenost.

Zahvaljujuci ovoj temi vec se danima nosim s mislju da se osisam onako. Treba se cimati svaki dan, al koga briga.
Korisnikov avatar
By gossip
zelimo fotku

nekima to dobro stoji

...vecini ne
Netko je vec konstatirao da mi je kosa kovrdzava, sto cijenim da je posljedica konzumacije nekih halucinogena, jer nije. Mislim da to bjese onaj Renoir, koga sam htEo trpati sa deckom, ali nam se nisu poklopili termini. :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
isti ja pred kraj osnovne^ :lol:

duga kosa mi je sada odvratna, gde mi je bila gl00vaa
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2638774#p2638774]alexandermagic napisao:[/url]Mislim da to bjese onaj Renoir, koga sam htEo trpati sa deckom, ali nam se nisu poklopili termini. :ozbiljan:
Totalni of - to me je setilo da je Renoir postavljao teme o barebackingu i hiv je so last year i o karanju arapa bez kondoma (vise sam cenila njegov radu o odeljku kultura potforum jbg) i da je definitivno te topike trebalo ili zatvoriti ili napisati neko upozorenje, jer ovde dolaze deca koja prvi put saznaju neke stvari.

Jbg random sam.

Ja te frizurice vidim na gej decacima i/ili hipsterima

A lece tako imaju one asimetricne siske i kurce palce. Nisam fan. :shrug:
^
^

To stoji, mada mislim da je tendenciozno provocirao sa tim temama ocekujuci salve negativnih komentara. Uvijek su nastajale nakon sukoba sa pojedinim forumasima. Sumnjam da se radilo o pukoj koincidenciji, kao i da jest ozbiljno i u potpunosti stajao iza onog sto je u istim pisao.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!