Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Laerem
Prezirem svoju mržnju jer je uglavnom nemam hrabrosti manifestirati putem fizičkog nasilja spram objekta mržnje. Plus, mržnja je u pravilu sujeta na tuđu poziciju moći, dakle znak vlstite impotencije.
Ne umem i izbegavam da padam u takve emocije,ne vode nicemu,ako se vec ne slazem da nekom osobom onda znaci da bi bilo pametno da se sklonimo jedan drugome i to je sasvim ok,nemoze se svako slagati sa mnom a ni ja sa njim,tu nema mesta za mrznju niti za ocaj koji uvek dolazi nakon mrznje
Mogu da budem pun gnjeva V ∧ ogorčenosti, ali ne mogu da kažem da sam ikada mrzeo nekoga. Sve ostalo mi je besmisleno.

"Praštanje je visok stepen vrline. To nije pomirenje zavađenih, to je
samopregorenje uniženog i uvređenog. Praštanje je veliki moralni zadatak sav na jednoj strani. Prašta onaj koji prašta bez spoljne ceremonije mirenja, bez satisfakcije; prašta bezuslovno, ne čekajući reakciju uvredioca. Retko biva tako. A obično su dve forme. Vrsta primirja, uz razna uveravanja i gestove, pri čemu se jedna strana samohvali da je
mogla i gore uvrediti, ali nije; a druga strana se samohvali da je mogla i ona vređati, ali nije. I vrsta egzekucije: ako je osramio bližnjeg dokraja, uzeo nad njim moć dželata, onda je žrtva obešena, a dželat u fraku i cilindru upućuje izvinjenje lešini"

Isidora Sekulić
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2636173#p2636173]Laerem napisao:[/url]Prezirem svoju mržnju jer je uglavnom nemam hrabrosti manifestirati putem fizičkog nasilja spram objekta mržnje. Plus, mržnja je u pravilu sujeta na tuđu poziciju moći, dakle znak vlstite impotencije.
E to, to, to. Bravo. Ja sam odustao od jalovog, bespomoćnog bavljenja objektom mržnje u vidu izgovaranja pretnji, uvreda, kletvi, već je ostavljam u stanju hibernacije i aktiviram je u momentu kad sam u stanju da objektu mržnje realno naudim.
Korisnikov avatar
By gossip
nemam tu tendenciju da bilo koju negativnu emociju dugo zadrzavam kod sebe,tako da cak i da osetim mrznju,brzo prodje.

a pederska sujeta je jako jako gadna stvar i generalno prisutna na ovom forumu a i generalno u nasoj populaciji.
Korisnikov avatar
By Blady
Ma jok, njima zelim sve najgore
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
mogu da budem ljut i to najcesce na sebe , a bas da mrzim mislim da ne mogu
By Kragi
Mogu. Trenutno ovih dana mrzim jednog forumasa i zelim mu sve najgore. U najmanju ruku neki tezi oblik kancera.
A da otvorim temu?
Nije bitno, tek poslednja dva dana imam jako veliki problem u zivotu. Da sam sklon drami mozda bih ti i rekao sta i kako, ovako neka ostane na tome da nekog mrzim i da mu zelim da umre.
A i problem cu resiti u ponedeljak, utorak.

I nije Sixto, sad kontam da bi i to neko mogao da poveze. Benigno je to stvorenje a i za mrznju mi treba prisniji kontakt od online rasprava. Cisto da napomenem.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ako zbog tog forumaša postoji problem u životu, onda to znači da se stvar prelila sa foruma u realni prostor. Ne ? Jako sam interesantan znati šta se desilo.
Uvek sam tvrdio da su gnev i kletve pravednika, tzv. bele kletve, nešto što ne treba da se krije i što, podržano anđelima čuvarima, udara u metu - Zato i sad bacam kletvu na Kragijevog forumskog dušmanina, iako ne znam o čemu se tačno radi.

By Kragi
:smeh:

Znam da te ovakve stvari zabavljaju ali je meni ova tema posluzila da samo izbacim trenutnu frustraciju i nista vise. :die:
On nek umre od raka, ja cu problem svakako resiti a tebi hvala na solidarnosti. :smeh:
:bye:
Korisnikov avatar
By bern
kakvi ste vi zli ljudi.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637418#p2637418]Kragi napisao:[/url]:smeh:

Znam da te ovakve stvari zabavljaju ali je meni ova tema posluzila da samo izbacim trenutnu frustraciju i nista vise. :die:
On nek umre od raka, ja cu problem svakako resiti a tebi hvala na solidarnosti. :smeh:
:bye:
Stvarno svašta. Pa meni korisnik ivanazuh već skoro četiri godine duguje 400 evra, pa mi ne pada na pamet da mu priželjkujem tako veliko, fatalno zlo. Želim mu da naleti na mene dok držim govnjivu motku u rukama, to da, ali rak ne.
Rak priželjkujem samo ovim narodnim neprijateljima iz struktura vlasti, da ono što su ukrali od nas potroše na lečenje rakčina sebi i svojim najbližima. To je pošteno. :yes:
Korisnikov avatar
By Hys.
^ a el mozes?

imam utisak,citajuci kako ljudi opisuju mrznju,da je nisam zapravo osetila,sem u gnevu,na trenutke.

prezir i gadjenje da,kako ne.
Korisnikov avatar
By scout_finch
ponekad pozelim da nekog nabodem u glavu ili ga zgazim kolima, ali to prodje brzo. to je afekt, bes, nije mrznja. bas nikog ne mrzim.
Korisnikov avatar
By bern
Ravnodušnost je nešto najgore što neko od mene može doživjeti. Prethodi joj niz negativnih emocija (gnjev, razočaranje).

Mržnju i ostale "ja pa ja i samo ja" spaliti uništiti porobiti emocije kod sebe smatram znakom slabosti i pokazateljem da nešto kako treba.
By Ulix
Na momente mogu da mrzim bilo koga, sebe, roditelje, dečka, posao, psa, globalno zagrevanje, univerzum. Ali brzo me prođe.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637430#p2637430]Srklet napisao:[/url]
koji kurac da nekoga mrzim kad uvijek mogu otići...
A kako se okrenes i odes?
Meni je za mrznju potrebna 'licna prica' ne i nuzno prisustvo u zivotu tog nekoga.
Mislim banalan primer moje mrznje:
Moj otac je recimo poginuo u saobracajnoj nesreci krivicom coveka koji je izmedju ostalog i vozio alkoholisan. Ja sam bio dovoljni mlad da me to u tom momentu ne dira i nikada nisam isao logikom da neko namerno zeli da lisi nekoga zivota. E sad, s'obzirom da je sudski proces u Srbiji trajao ne godinama, nego bukvalno decenijama ja sam u medjuvremenu odrastao, prisustvovao sudjenjima i sve vise postojao svestan nekih stvari.
Rec je o relativno imucnom coveku koji se svaki put u sudnici ponasao u fazonu 'ne mozete mi nista', za sta je odgovorno i korumpirano sudstvo kod nas. To ne sporim.
Opet, rec je o coveku koji nije imao problem da ti iskesira novac kao odstetu ali je imao problem da u zatvoru odlezi ono sto mu sleduje jer mu se jednostavno moglo.
Pored toga, nivo arogancije i neodgovornosti prema onome sto je uradio pa i prema zrtvi koji je imao je bio nezamislivo arogantan.
I onda sam ja skontao da tog coveka mrzim. Ne tako sto sam po ceo dan mislio o njemu i sl, cak ga nikada nisan ni sreo na ulici jer nismo ziveli u istim gradovima, ali da me je bilo ko u bilo kom momentu pitao 'Da li ga mrzis? Zelis mu sve najgore? Zelis da umre?' ja bih rekao 'Da, da, da'. :D
Sa druge strane to smatram drustveno korisnim jer takva stoka moze da bude opasna po okokinu pa nije apsolutno nikakva steta da zavrsi pod zemljom.
E, a kad se sve to desilo, da budem iskren nisam bio nesto happy u smislu da sam se direktno radovao tome, ali jesan bio u fazonu - E 'fala kurcu, bio je red vise!' :D
Ja ne bih to nikada pomislio ali me tvoja prica podseca na film Lovely Bones,znas kakav je kraj.Tako da zao mi je sto se tvom ocu desilo tako,ali niko pa cak ni ubice ne mogu da izbegnu smrt
A bukovski je rekoa ovo cini mi se "Nisma ti okrenuo ledja jer si ti pobednik,vec zato sto nisi vise vredan mog vremena"
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637548#p2637548]Kragi napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2637430#p2637430]Srklet napisao:[/url]
koji kurac da nekoga mrzim kad uvijek mogu otići...
A kako se okrenes i odes?
iskreno, vrlo efikasno.
kako sam u (zasad) 34 godine života živio u nekoliko različitih država i gradova, doista mi nije ogroman problem da se distanciram i fizički i mentalno od mjesta i ljudi. nije da ja zaboravim na ljude i na moj život, nego je to nešto što je bilo i prošlo, a mene zanima sadašnjost i budućnost.
jedina konstantna u mom životu je odnos sa sestrom. ne osjećam se dužnim prema bilo kome da nastavljam kontakte ako više ne želim biti u kontaktu. ljudi od mene dobiju mnogo i trudim se biti vrlo fer i brižan u svakom bliskom odnosu dok traje, al kad je on za mene - iz kojeg god razloga - završio, i leave. izmedju ostaloga je ne zelim trositi svoju energiju na razocaranje/mrznju i jer ne zelim srati po necemu sto je bila lijepa i znacajna stvar u mom zivotu. (naravno, u praksi to zna nekad biti jako messy jer ne zele svi suradjivati :lol: )

ne znam kako bih reagirao u situaciji koju si ti opisao. :/ ako bih nagadjao, vjerojatno bih preferirao da nista ne znam o tom covjeku niti da se njime ikako bavim, jer ne zelim tu infekciju u svom zivotu.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!