Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Speculum Columbae
Nisam bio siguran gđže da postavim ovaj topic, tako da će me moderatori ispraviti ako je na pogrešnom mestu; dakle, goodreads, socijalna mreža koju sam otkrio pre par dana, a očito da postoji od 2006. godine:

http://en.wikipedia.org/wiki/Goodreads" target="_blank

Na prvi pogled, kao i sa većinom društvenih mreža, nije mi baš bila najjasnija funkcija, ali onda se u meni probudila kompulzivna strana ličnosti kojoj je potrebno da klikće i klikće i klikće do iznemoglosti, a volim takođe da vidim i šta drugi ljudi čitaju, tako da mi se za sada sajt dopada.
A vama?
Kako vam se dopada sajt? Da li ga koristite? Za šta ga koristite? Pretentious much?
Da li vam je sajt goodreads, ili gooddreads?

http://www.goodreads.com/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Katengl
Imam nalog, ali ga ne koristim cesto. Sajt je ok, ali dok ja procitam knjigu, vec i zaboravim na njega. Sa druge strane, potpuno razumem to kompulzivno cekiranje, jer ja to radim sa filmovima na jinni.com.
By Speculum Columbae
Ja sam i inače celog života čekirao knjige koje pročitam u tefterče; jedini problem je što mi je sa jedne strane zanimljivo da vidim šta drugi čitaju, dok mi je sa druge strane pomalo indiskretno da rovare po mojim knjigama #NEDAMO KOSOWO
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Imam nalog, imam aplikaciju na telefonu, ali zaboravljam da odem na sajt. :lepeza:
I svidja mi se to sto mogu da vidim sta drugi citaju/su procitali i mogu da vidim koliko nam se poklapaju ukusi ili ne.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Volim, ali ono baš. I jurim stalno ljude da se nakače, ali teško za objasniti, pa se mnogi i protive. Uglavnom uspeva kod korisnika last.fm-a koji već znaju o besciljnom skupljanju podataka o ličnim preferencijama. :D
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2556235#p2556235]Waldorf napisao:[/url]Volim, ali ono baš. I jurim stalno ljude da se nakače, ali teško za objasniti, pa se mnogi i protive. Uglavnom uspeva kod korisnika last.fm-a koji već znaju o besciljnom skupljanju podataka o ličnim preferencijama. :D
A ja sam oduvek želeo sajt (koji nije Amazon) na kome neće izgledati out of place da dajem sopstveni sud o omiljenim knjigama i autorima.
Korisnikov avatar
By Waldorf
^ i to.. Mada ja se za sada zadržavam na zvezdicama. I apdejtima o Gejmenovom blogovanju... :D
Korisnikov avatar
By Misfit
kanio sam da isprobam, ali onda sam odustao pošto sam se setio da sam previše aljkav da bi tako nešto imalo smisla. :piggy:
By space_oddity
Napravila pre nekoliko godina nalog.
Beše mi simpatična ona opcija da označiš na kojoj si strani u knjizi koju trenutno čitaš.
Korisnikov avatar
By Mrs.Dalloway
Neko vreme me je fascinirao, sada mi je malo dosadio. Dobra stvar je što dosta autora nepoznatih na našim prostorima objavljuje delove iz svojih knjiga, te po tome možete saznati šta je novo preko, a nama nedostupno.
Korisnikov avatar
By astrochimp
Goodreads je odlican. Posecujem ga svakodnevno. Ima book-club za ljude iz ex-yu koji je prilicno aktivan. Naravno, gomila grupa na stranim jezicima (najvise engleskom); postoji opcija da se prijavite da vam se posalje tek objavljena knjiga (ili advanced reader copy) na rani review; razmena knjiga sa clanovima ...
Korisnikov avatar
By bothways
ja jesam :D (makar označavam kad čitam šta :))
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
kliknula sam na temu ne bih li konacno doznala sta je goodreads,
a sada cupkam jer pokusavam da se suzdrzim ne bih li iskulirala pravljenje naloga :hyper:
Korisnikov avatar
By badu
gotivan sajt ali realno, setim se jendom godišnje dodem pa onda obeležavam ako me ne mrzi. uglavnom me mrzi. vidiš, mogla bih sad
Korisnikov avatar
By Yugen
Meni se sviđa postavljanje tih redova sa knjigama i sortiranje, za nas opsjednute. :) A i činjenica da mogu vidjeti šta drugi čitaju i tako sam sebi preporučiti neko zanimljivo štivo. I redovno koristim opciju Explore, po meni je najkorisnija.
Korisnikov avatar
By Waldorf
Meni se sviđa što neki interesantni autori imaju svoje blogove tamo i prilično su redovni u postovanju.. :)
Korisnikov avatar
By elizevin
Super je sajt, redovna sam tamo, knjige belezim neke, neke ne, kad se setim, najvise mi sluzi da procitam recenzije knjiga, da nadjem stivo slicne tematike kao ono sto me zanima, i naravno da nadjem knjige po listama, sto je super kad trazis knjigu po nekom opskurnom detalju ili karakteristici. Takodje pratim neke blogove aktivnih autora i neke likove koji imaju urnebesne recenzije, i poneki put bacim koju recenziju, obicno ako me knjiga iznervira.
By Ханс
Imam aplikaciju na tabletu, počeo sam tamo da čitam nekoliko knjiga koje su dostupne, medjutim, nisam preterano rad da toliko čitam elektronski, boli me glava posle nekog vremena. :(
By Ulix
Meni se baš sviđa sajt, aplikacija bi mogla biti malo bolja.

Uglavnom redovno dodajem šta trenutno čitam, ponekad napišem i neki komentar za knjige, a kad sam dokon onda tražim knjige koje sam ranije čitao pa im dajem zvezdice. :D
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Otkrio sam taj sajt pre nekih godinu dana i svidja mi se koncept, ponajvise predlozi na osnovu procitanih knjiga koje mi se svidjaju. Pronasao sam par bisera na taj nacin.
:sesir:
NOX
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!