Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

By amnesia_
P0MAHNITALI NEMA?KI FAN HARIJA POTERA

Danas, 06. 10. 2005.
V.T.

Stres od predugog stajanja u redu kako bi kupio nema?ko izdanje romana "Hari Poter i Polukrvni princ" u Hanoveru, bio je previše jak za jednog dvadeset?etvorogodišnjaka, koji je pomahnitao i po?eo da preti kako ?e ubiti nekoga ako ne dobije knjigu. Neimenovani mladi? je, kasnije, beže?i sa šest kopija knjige, nakon što je ukapirao da jeteško tr?ati sa takvim teretom, upao je u jednu prodavnicu i zahtevao da mu daju kesu kako bi u njoj nosio knjige. Na prigovor jednog kupca zbog takvog ponašanja, on ga je udario u lice. Nakon što je "pomahnitali fan" shvatio da ga juri policija, on je beže?i u metrou pretio da ?e ubiti svakoga ko mu se ispre?i na putu. Kad je kona?no uhva?en, sa šest knjiga koje u nema?kom izdanju imaju po 900 stranica, ustanovljeno je da je bio nenaoružan. "Osumnji?eni kaže da nije mogao da izdrži napetost zbog ?injenice da ne zna ko je Polukrvni princ. Informisali smo ga, zbog toga, da ?e imati dosta vremena za ?itanje duga?kih knjiga u zatvorskoj ?eliji", izjavio je kasnije portparol hanoverske policije. O?ekivano dobri rezultati u prodaji šeste knjige iz serijala o de?aku-?arobnjaku, "Hari Poter i Polukrvni princ", ina?e, potvrðeni su objavljivanjem informacije da je ukupan broj svih prodatih primeraka dela britanske spisateljice Dž. K. Rouling, premašio 300 miliona kopija. Ovo je potvrdio autorkin književni agent, uz dodatnu informaciju da je Hari Poter dosad preveden na 63 jezika, od kojih je postednji farsi. Prve tri knjige "preba?ene" su, kao stoje poznato, u igrane filmove, dok ?etvrta - "Hari Poter i vatreni pehar", stiže u bioskope narednog meseca.

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Ja nikako da sakupim kintu da kupim tu knjigu... :( (
Korisnikov avatar
By KiWi
Moja sestra ?ita.. i kaže da je izuzetno izuzetno mra?na knjiga (mada je to rekla i za prethodnu) ... Nisam veliki fan HP ali se divim ljudima koji su radili specijalne efekte na filmovima o ovom veštcu (jel se piše vešcu ili veštcu?) ... jedva ?ekam slede?i deo filma
By amnesia_
ja sam isto cula da je ova najmracnija do sada JUUUPIIIII :D
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Obozavam! :) Iskreno, bas me je rastuzila knjiga. :( Ako zelis, mogu ti je poslati na mail besplatno. :)
By amnesia_
Originally posted by Mr Dee
Obozavam! :) Iskreno, bas me je rastuzila knjiga. :( Ako zelis, mogu ti je poslati na mail besplatno. :)
jaoooo sibaj odma` ;)

FALA FALA :dancing:
By Storm
Meni je ve? "Vatreni pehar" bio mra?an. Daleko od toga da sam o?ekivao samo cveti?e i sli?ne stvari od knjiga o Poteru, ali ima kod nje jedna ?udno mra?na nota, koja ?e verujem biti sve gora, toliko da ?e posle poslednje knjige iz serijala publika ostati u fazonu:
:wtf: .
Ja se još spremam za petu knjigu, gde je pametnjakovi?ka "ubila" Sirijusa, što mi se uopšte ne sviða.
:mad:
By amnesia_
Originally posted by Storm
Meni je ve? "Vatreni pehar" bio mra?an. Daleko od toga da sam o?ekivao samo cveti?e i sli?ne stvari od knjiga o Poteru, ali ima kod nje jedna ?udno mra?na nota, koja ?e verujem biti sve gora, toliko da ?e posle poslednje knjige iz serijala publika ostati u fazonu:
:wtf: .
Ja se još spremam za petu knjigu, gde je pametnjakovi?ka "ubila" Sirijusa, što mi se uopšte ne sviða.
:mad:

hehe pa pravo si dete :D

meni je npr. jos kao klinki bas bio trip da citam knjige koje imaju dozu "mracnog" u sebi. nekako mi nikad nije bio trip citati knjige tipa "cveta cvece stiglo je prolece", a tek hepi endinge... :bljak:

nadam se da ce draga nam dzoana uneti jos malo tragedije i mraka, kako i dolikuje pravim piscima :sveca:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ja sam bio vrlo skeptican u pocetku prema celoj toj "harrypottermaniji". Onda sam uzeo knjige u ruke da vidim oko cega se dize tolika prasina.
Premda nisam postao fan, priznajem da je serijal vrlo "captivating".
Istrazujuci neke pozadinske aspekte HP dosao sam i do teksta koji mozete procitati na nasem sajtu ("Hari je nesto sumnjiv"), gde se otkrivaju izvesni "queer" momenti u celom stivu.
Siguran sam samo u to da HP definitivno nije knjiga za decu.
Korisnikov avatar
By gari
Teško da ?u je skoro pro?itati. Ina?e, sva ta histerija koju opisuje neko na vrhu ove stranice tj. da je neki mladi? "pomahnitao" od radoznalosti je malo smešna, jer ipak radi se o pri?ama za decu.
:vruce:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by amnesia
Zanima me da li je neko citao novog harija trotera i kakva su misljenja i kritike?
Procitao!

Ovo jeste najmracniji deo do sad, radnja vise nalikuje trileru nego knjizi za decu.
Ono sto je svakako najbitniji momenat u prici je Dambldorova smrt, a ubija ga Snejp koji konacno otkriva svoje pravo lice...

Slika
By Çâðê_DUP
:sekirica:
Korisnikov avatar
By KiWi
Pa Dee još uvek nije poslao knjigu.. mora?u da ga kontaktiram na staromodni na?in ...

P.S. Zar nije Dambldor smenjen? .. ili sam ja nešto pomešao?
By amnesia_
Originally posted by Dr. M
Zanima me da li je neko citao novog harija trotera i kakva su misljenja i kritike?
Procitao!

Ovo jeste najmracniji deo do sad, radnja vise nalikuje trileru nego knjizi za decu.
Ono sto je svakako najbitniji momenat u prici je Dambldorova smrt, a ubija ga Snejp koji konacno otkriva svoje pravo lice...

jao baksuze nad baksuzima , sto si mi rekao, pa htela sam da se iznenadim AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :no:
By Çâðê_DUP
jao baksuze nad baksuzima , sto si mi rekao, pa htela sam da se iznenadim AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! :no:
Jel'de da ga treba sa?ekati negde u mraku sas oklagiju? Wanna try? :evil:
By Gost
Ajoj, pa kako ?u ?itavu knjigu ?itat' sa ekrana? Toga sam se ve? igrala sa "Autostoperskim vodi?em" i nikad više!
Korisnikov avatar
By StarTrek
Imam novu knjigu u MP3 formatu;skinuo sam sa neta.Nije lose,mada je malo zamorno sedeti u fotelji,staviti slusalice i slusati knjigu malo jace od 17 sati.Ono sto sam do sada odslusao je bas ok;knjiga je mracna,zanimljiva,prepuna novih detalja...mada,iskreno,mnogo vise volim da CITAM knjigu umesto da je slusam.Ako nista drugo bar ne bi trajalo 17 sati :) Preporucujem je svakome ko moze da izdvoji 1300 dinara ili da skine 480 MB sa neta :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Kiwi
Pa Dee još uvek nije poslao knjigu.. mora?u da ga kontaktiram na staromodni na?in ...

P.S. Zar nije Dambldor smenjen? .. ili sam ja nešto pomešao?
ma kako bre nisam!! proveri bulk folder.. moguce da je tamo zavrsila. poslao sam ti ej 17-og...
Korisnikov avatar
By StarTrek
Meni je stigla
Spasiba jos jednom Mr.Dee :)
Korisnikov avatar
By gari
Jao, zašto postavljate ovolike slike na forum? Kompjuter pola sata ne može da mi otvori stranicu. Ovolika frka oko te nove knjige? Pa to samo da bi neko još malo zaludeo klince, ama što zalude klince nego i neke matorce. Preporuka je-?itajte nešto lakše, ovo je isuviše komplikovano, ne znam ni ko koga, ni zašto.
:ribica:
Korisnikov avatar
By bu
gledala sam ovaj deo i razocarala se..moglo je to mngoo bolje
Korisnikov avatar
By dharmox
Definitivno sam prešišao starosnu granicu za ovu vrstu literature.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!