Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Tako i meni, govorili da preterujem i da izmišljam dok nisam doneo lekarske nalaze.
Korisnikov avatar
By Tungi
Bio sam, u toj meri da mi je i postavljena dijagnoza F46. nešto, kad sam pitao doktorku šta znači, odgovorila je 'Pa eto.. Danas si došao i rekao mi da misliš da si oboleo od leukemije, pre nedelju dana si bolovao od tumora na mozgu.. Kao da ti je potrebno da ti stalno govorim da od toga ništa nije i da je sve ok.. A ti ćeš opet doći kroz nekoliko dana i postaviti sam sebi dijagnozu', a stvarno je tako i bilo. :D
Nije da i sad ne mislim.., AL nekako sam pomirljiv. Tad sam paničario mnogo, da me je dovodilo do gušenja, tremora ruku, zujanja u ušima..
By Kragi
:pucaodsmeha:

Vi stvarno niste normalni.
Ja sam se dvoumio izmenju 'nisam' i 'jesam umereni' vodjen iskustvom od pre 7-8 godina kada sam na kozici testisa primetio izraslinu i utripovao da (mozda) imam tumor.
Cak se secam da sam otisao kod Ljilje u Ultrazvuk i bio u fazonu 'Mislim da imam tumor'. :smeh:
Bio je aterom.

Ali kad vidim kakvih ima - ne, nisam hipohondra. :D
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Imam druga koji previse cesto ide kod lekara ..nekoliko puta su ga isterali :lol:
Za sta god od hrane da se uhvati gleda sastojke i cita i prica koja bolest od toga moze da se dobije. Kad izadje napolje cesto kaze: jaoj ne, prashina. Kad sedne za racunar odmah kuca 'anatomija coveka' da vidi sta ga to sve boli...

Ja ne idem kod doktora ni kad treba -_-
Da ako se malo prekombinujemo pa ispadnu dve bar polu-normalne osobe
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Resio sam da ne jedem kasno. Ti me podseti na hranu i sad moram.
Ako se budem udebelio ti ces da budes kriv.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
Citiracu veru iz ljubav navika panika:
Ja tebi verujem duso ali radije ne

Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2635390#p2635390]Jakov017 napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2635389#p2635389]Dr_Shortbus napisao:[/url]Pa nije ni čudo što imaš vrtoglavice kad piješ eritromicin za svaku prehladu. Čudo je jedino što su samo vrtoglavice u pitanju. :lol:

Prehlade su uglavnom izazvane virusima, zašto piti antibiotike kod prehlada? :neznam:

Neadekvatno korištenje antibiotika može mnogo više da našteti organizmu nego pojedine bolesti.

:smug:
Zato što mi eritromicin najviše odgovara, to su mi zbog prehlade ranije prepisivali, a i ne pijem ga dugo da bi mi štetio, od organizma do organizma ima razlike, ne može svakome da odgovara isti lek.
Ma da li si ti realan :hypno:
Korisnikov avatar
By Macan86
u neku ruku i jesam i nisam...Ne paničim kad mi nije dobro,niti trčim kod lekara za svaku sitnicu...ali imam neki strah od svakojakih boleština,posebno ako su zarazne i ume da me uhvati strah kad krenu da se pominju epidemije i karantini...al nije to panika,to je samo onako osećaj uznemirenosti,čisto koliko da se osećam neprijatno i zabrinuto :(
By alexandermagic
Nisam ni hippo, ni kondor, ni hipohondor, ni hipohondar. :/

O bolescinama ne razmisljam, dva puta godisnje radim sve analize, rezultati uredni, ok - kod stomatologa visim cesce, jer mi je osoba draga i volim da ga nerviram nesuvislim pitanjima i problemima kojih znam da nema. :awesome:

Eto tako.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!