Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

Ja nemam nista protiv da neko tako uradi.
Licno ne bih bio srecan tako. Radije bih ziveo sa muskarcem bez dece nego sa nekim koga bas i ne volim na odgovarajuci nacin.

Sto se mene tice najradije muz+muz+deca.
Mada s'obzirom da trenutno nemam ni decka ni nista..najverovatnije ce biti
momak +10 macaka i eventualno koje kuce.
Korisnikov avatar
By ManToy
Suvise je to komplikovano ali sam pre i za tu varijantu nego da budem u braku sa hetero zenom, to mu dodje kao mnogo veca laz. Ne treba mi zena/muz. 'Ocu dete :(
Dobar dan Vam zelim. Ako si gej muskarac, ozbiljan, hrabar za ovako nesto, ostvaren, zelis da imas zensku osobu pored sebe za ostatak sveta, sa kojom bi bio prvenstveno prijatelj, drug, s obzirom da zivimo na brdovitom Balkanu, zelis da imas . kako glupo zvuci i otrcano (zenu) za sve ostale.... sa kojom se uvek mozes dogovarati, deliti muku, tugu, sve....mozes mi se uvek javiti, za casicu opustenog razgovora, a mozda i pocetka lepog druzenja.....Nisam ovde radi sexa, pozdrav hrabrim i ozbiljnim muskarcima! Molim Vas nemojte mi se obracati ako zaista niste za ovakvu varijantu!
:)
Mislim da danas to više nitko ne puši. Niko neće povjerovati kada vidi pedera i lezbu da su par. Let's face it. NE moraju nužno ni da budu fem tip I butch lezba, mogu izgledati i stereotipno straight. Jednostavno ne. Drugi ljudi primjere hladnoću između dvoje ljudi i onda se izvode razni zaključci itd... Evo, jedan čovjek je po meni gay i kažem ja to prijateljima koji su straight i oni mi kažu da je on spominjao neku ženu da ima. Kažem ja: valjda nije, a oni mi odgovore: vjerojatno je gay ali mu je to bilo teško priznati pa se dogovorio s nekom lezbom da glumea zapravo švrljaju svako na svoju stranu... Taj zaključak izvedu straight ljudi... Halo, brate 21. vijek. Nema više laganja.
Korisnikov avatar
By Torry
Zasto hladnoca? To nije projekat niti su oni slucajni prolaznici ni npr cimeri vec pre svega dvoje prijatelja, jako bliskih ljudi koji izmedju ostalog gaje dete zajedno. Ne verujem ni da bi u ovom slucaju neko imao dete sa nekim tek tako.
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2817858#p2817858]Torry napisao:[/url]Zasto hladnoca? To nije projekat niti su oni slucajni prolaznici ni npr cimeri vec pre svega dvoje prijatelja, jako bliskih ljudi koji izmedju ostalog gaje dete zajedno. Ne verujem ni da bi u ovom slucaju neko imao dete sa nekim tek tako.

Da, Ali to je očito. Očito je da su dvoje ljudi samo prijatelji i očito kada je netko ljubavni par. Ljudi nisu glupi više kao nekada. Nije ovo doba od prije 80 god kad su se parovi samo gledali, rijetko kada poljubili u obraz i spavali u dvije različite sobe lol. Uostalom- čemu to zavaravanje djeteta i naroda okolo. Come on, :luda: :luda:
Korisnikov avatar
By Blady
[url=https://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2815313#p2815313]paravan napisao:[/url]Dobar dan Vam zelim. Ako si gej muskarac, ozbiljan, hrabar za ovako nesto, ostvaren, zelis da imas zensku osobu pored sebe za ostatak sveta, sa kojom bi bio prvenstveno prijatelj, drug, s obzirom da zivimo na brdovitom Balkanu, zelis da imas . kako glupo zvuci i otrcano (zenu) za sve ostale.... sa kojom se uvek mozes dogovarati, deliti muku, tugu, sve....mozes mi se uvek javiti, za casicu opustenog razgovora, a mozda i pocetka lepog druzenja.....Nisam ovde radi sexa, pozdrav hrabrim i ozbiljnim muskarcima! Molim Vas nemojte mi se obracati ako zaista niste za ovakvu varijantu!
:)
:scout:
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!