Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2634703#p2634703]Hellas napisao:[/url]Neki poslodavac je bio toliko empatican da je devojci koja pomaze tj volontira ovima u Areni rekao da ce dobiti otkaz ako ne dodje sutra na posao (bilo na tvu danas). Svaka mu cast.
i što je to bilo za tv? mislim ne kontam što je tu poslodavac "kriv"?

volontira se u slobodno vreme. ako sam napraviš izbor da ćeš pre volontirati nego raditi posao za koji si plaćen nemaš šta da se žališ na posledice te odluke. *

*pričam u slučaju da nije uzela slobodne dane
Korisnikov avatar
By blenta
mimo pevacica i bacanja brojki idete mi na kobas i sa time. ova struna prici je tako jebeno "otpor bus plusu". jel sad treba da ono malo sto je ostalo propadne ili bude na gubitku zbog kojekakvih visih ciljeva (nerviram se jer slutim da se se sad poplava prentsveno od strane politicara korisiti kao neki visi cilj i kako zivoti svih treba da stanu jer poplava, jer kosovo, jer rs , bombardovanje, i uvek nesto)

poenta volontiranja i milosrdnog davanja je preuzimanje licnih zrtvi u vidu vremena, truda, novaca itd
-em nisi human, niti ikome pomazes
-em si retard koji pravi stetu drugome izbijanjem sredstava iz dzepa drugim entitetima svojom usiljenom malogradjanskom pseudo humanoscu (da ne pocinjemo o moralnom bankrotstvu)

kada:
-zamisli teraju me na posao a ja bih da volontiram umesto da budem na poslu
-necu da platim parking, poslacu sms na 1003
-necu da platim kartu u prevozu, poslacu sms
itd

jebote, jel to stvarno potrbno naglas reci
:psiholog:
Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633458#p2633458]Sixto napisao:[/url]U svetlu ovih poplava u poslednja tri dana...

Da li ste u stanju da saosecate s ljudima koji se zlopate negde, a ni ne poznajete ih, niste u njihovoj blizini, necete nikad biti, njihova nesreca nema nikakve reperkusije po vas...? Koliko vas uopste tangira slika na tv gde staricu dizu iz poplavljene kuce na kamion ili menjate kanal na omiljenu seriju? Hvatate li se dzakova za pesak ili lajkujete i retvitujete?
Pa naravno da se saosećam sa ljudima koji ni krivi ni duzni negde pate i trpe bol, to je normalno i ljudski. Kako reagujem na to - pa nekada uplatim koji euro na račun za pomoć , a sto se tiče slika na tv - ne menjam odmah kanal ali nakon nekog perioda (par dana) sve to postane pomalo dosadno (ljudi kao da se naviknu na sve to)...

Moram jos dodati (ispraviti) pisca ove teme glede znacenja reci empatija, empatija nije saosecanje za druge ljude, empatija je sposobnost razumevanja emocija drugih ljudi i odgovarajućih načina reagiranja na opažene emocije. Osećati empatiju prema nekome znači razumeti što ta osoba oseća u situaciji u kojoj se nalazi, te razumeti „što bih ja osećala i učinila kad bih se nalazila u takvoj situaciji“.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Mora da je to jako kvalitetno saosecanje kada ti prizori posle par dana dosade.
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633458#p2633458]Sixto napisao:[/url]U svetlu ovih poplava u poslednja tri dana...

Da li ste u stanju da saosecate s ljudima koji se zlopate negde, a ni ne poznajete ih, niste u njihovoj blizini, necete nikad biti, njihova nesreca nema nikakve reperkusije po vas...? Koliko vas uopste tangira slika na tv gde staricu dizu iz poplavljene kuce na kamion ili menjate kanal na omiljenu seriju? Hvatate li se dzakova za pesak ili lajkujete i retvitujete?

Slika
Da saosecam se,da tangira me i da pakovao sam dzakove sa peskom jer sam zeleo da pomognem,mislim zeleo...jednostavno sam pomogao i slao sam sms-ove za te ljude

Sixto da li si ti pomogao ljudima dok su bile poplave ili si samo sa strane komentarisao?
By Sixto
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2635093#p2635093]Zvonki napisao:[/url]

Slika
Da saosecam se,da tangira me i da pakovao sam dzakove sa peskom jer sam zeleo da pomognem,mislim zeleo...jednostavno sam pomogao i slao sam sms-ove za te ljude

Sixto da li si ti pomogao ljudima dok su bile poplave ili si samo sa strane komentarisao?
Dva puta odneo pomoc u hemiji i hrani na medicinski fakultet, svi u porodici slali sms-ove, poklonio jednu setalicu za kretanje posto je deda vec uveliko pokojni 3god i primili jednu sabacku porodicu na smestaj. Dovoljno, djene djene il nije bas?

... kad vec merimo ciji je kurac veci...
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pa sam si postavio takvu temu,u svakom slucaju lepo od tebe,pohvalno
Elem tuzno je sto se moralo ovo desiti da bi pokazali da umemo biti ljudi jedni prema drugima i da mozemo da pomognemo jedni drugima,bilo bi super da smo takvi inace a ne samo kada se desi ovakva nepogoda
By Sixto
Masis. Tema nije o licnom, u kolicinskom smislu, doprinosu i pomoci, vec o empatiji, dozivljavanju tudje nesrece, prevrtanju u krevetu jer neko nema krevet ili bolu u kurcu zbog iste.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!