-  05 Maj 2014, 11:18

Da li je istina da se na sistematskom pregledu u toku prve godine mora izbegavati upisivanje prave sex. orijentacije, zato što to izaziva niz negativnih posledica?
Čula sam priče da su par njih, u poslednje vreme, imali dosta problema nakon što su se izjasnili kao ne-hetero osobe, da su bili poslati kod psihijatra dok se "ne izleče" itd...
Ja radim od srednje, tako da nisam upućena, pa me je zanimalo da li je neko od vas mlađih imao iskustva sa ovim.

Čula sam priče da su par njih, u poslednje vreme, imali dosta problema nakon što su se izjasnili kao ne-hetero osobe, da su bili poslati kod psihijatra dok se "ne izleče" itd...
Ja radim od srednje, tako da nisam upućena, pa me je zanimalo da li je neko od vas mlađih imao iskustva sa ovim.

dok sam joj ja ponavljala da mi ne trebaju kondomi. kada smo ne na kraju objasnile zasto mi ne trebaju, gledala me je nekih 2-3 minta cuteci i rekla da dodjem neki drugi dan, da sada "nema zivce" da me pregleda.
 dok sam joj ja ponavljala da mi ne trebaju kondomi. kada smo ne na kraju objasnile zasto mi ne trebaju, gledala me je nekih 2-3 minta cuteci i rekla da dodjem neki drugi dan, da sada "nema zivce" da me pregleda.
 Velkam tu Laponija.
 Velkam tu Laponija.

nigde ih nema
 nigde ih nema

Kakav posao, da po vasceli dan naredjuje mladicima da se skidaju preda nj i da gleda i odmerava kako mu iskacu iz svojija gaca predoci i redjaju se i rolnaju kao na pokretnoj traci svija oblika, dezena i velicina i jos ga placaju za to. Al sam se napalla bas sam se napalla
 Kakav posao, da po vasceli dan naredjuje mladicima da se skidaju preda nj i da gleda i odmerava kako mu iskacu iz svojija gaca predoci i redjaju se i rolnaju kao na pokretnoj traci svija oblika, dezena i velicina i jos ga placaju za to. Al sam se napalla bas sam se napalla  Dzibeli
 Dzibeli