Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Бреее!!!
- Volim te najvise na svetu !
- Ti si moje zlato !
- Volim Te vise nego sebe !!!
- Ti si moja sreca, ti si moj ceo svet !
- Volim te bekrajno ...

Sigurno ste to culi, rekli ... nesto od toga ili tome slicno ...

A, tek sta ste mogli da "cujete", procitate, na chatu, mailovima ...

Da li vam se u takvim situacijama ili posle, javlja pitanje: Kako da ti verujem u to sto govoris, pises, pricas ... ?!? :puzzle: :sluske: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
Korisnikov avatar
By unic0rn
To se vidi u ochima i ponashanju i poljubcima. Niko ne moze da (me) prevari na taj nachin.:meso:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Ja jos nisam cuo tako nesto i AMIN TO THAT :trampolina: :lol:
Korisnikov avatar
By Aksa
Ja sam to cula x puta...
U tom momentu moze i da bude da je to mislio taj neko.... ali se na kraju ispostavi da je to samo... momentalno...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da je takva hiperbola odraz neverovanja u sopstvene re?i. zbog toga ne volim da ih ?ujem. res non verba, što se mene ti?e.
By spf 3000
Originally posted by lukeguy
mislim da je takva hiperbola odraz neverovanja u sopstvene re?i. zbog toga ne volim da ih ?ujem. res non verba, što se mene ti?e.
jao kako se slazem sa tobom! kada neko mnogo 'umotava' uvek me asocira na laz.
uvek sam za manje price a vise delanja.
samo, uvek je tu ono ko kako tumaci razlicite postupke. ono sto neko smatra nekim velikim dokazom ljubavi meni moze da nema smisla uopste tj. ne dokazuje mi nesto narocito puno.
doduse... i to sam pricom ne mora bas da bude neistinito. mozda je stvarno tog momenta u necijoj glavi to sto govori veoma istinito. ali da jeste valjda bi i potrajalo. zbunih samu sebe.
ne, ne, ipak sam za to da se manje prica a vise radi

:kissing:
By Shoplifter
Ako imas neke sumnje, cim krene prica - forever together - i slicni bullshitovi, jasno je kol'ko je sati. na zalost. a ja i dalje toliko padam na slatkorecivost... :no:
Korisnikov avatar
By olgic
desilo mi se par puta da to izgovaram i stvarno sam to mislila..(ma kako to ta osoba shvatila) a da cujem...desavalo se i da cujem te reci i samo jednom sam bila sigurna u to da bi se na kraju ispostavilo da je bila laz :(
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nazalost, poverujem u takve reci. Poverujem i u Volim te, koje ja sama tesko progovaram pre nego sto budem sigurna da tako mislim.
Boli kad saznas da su to sve prazne reci, ali tako ljudi valjda dostizu svoje ciljeve.
Korisnikov avatar
By reveal
all the time, honey... all the time... ali to za mene nije nista neuobicajeno.

navikla sam da zivim sa tim... samo jos da naviknem ljude oko sebe... :cowboy:
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Cula puno puta samo sto sam vec totalno otupela na tako nesto. Smucili su mi se ljudi koji su totalno neiskreni.

Ja - par puta rekla i zaista mislila... Ne volim da se igram sa takvim stvarima.
Korisnikov avatar
By HARP
Meni to stalno govore ljudi koji me poznaju dva sata ili manje,valjda misle na taj na?in da me privu?u da padnem na to.Naprotiv ?udni su mi,jer tada iste re?i ne doživljavam kao prave.
Korisnikov avatar
By bigirl
Gde me nadje...

Volim sve to da cujem, ali imam utisak da ne primam k znanju, tj. ne shvatim to kao nesto totalno ozbiljno. U sustini, ja nemam poverenja u druge ljude. Jednostavno ne verujem. Cak i onda kad poverujem - sumnjam. Ne verujem. Imam bas veliki problem sa tim.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
EEEE zato ne pishem takve stvari i ne izgovaram ih.
Kad kazem volim te....to je tako, u tom trenutku i nemoj da trazish da ponavljam.
Korisnikov avatar
By Draco
Ja sam pet meseci imala problem sto nisam mogla da poverujem da me ona voli...jednostavno, intuicija je vristala iz petnih zila... i ispostavilo se da sam bila u pravu... Beeee...Meeee....Muuuu...

A cad, ovaj maji moj skotic sto sam sa njim majo nesto... heh... pa, kontam da me ne jaze... ne znam zacto, aji tako mi se cini....
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by bigirl
Gde me nadje...

Volim sve to da cujem, ali imam utisak da ne primam k znanju, tj. ne shvatim to kao nesto totalno ozbiljno. U sustini, ja nemam poverenja u druge ljude. Jednostavno ne verujem. Cak i onda kad poverujem - sumnjam. Ne verujem. Imam bas veliki problem sa tim.
Pa ovo je neverovatno!Opet nam se misljenja u POTPUNOSTI poklapaju.Jos u par tvojih postova kao da govoris o meni...:klap:
Korisnikov avatar
By Crave
ja mom dragom govorim da ga volim.. ali ne stalno.. i on meni, ali još reðe... mi nemamo potrebe da re?ima potvrðujemo sve što govore naši dodiri. Kada ?ujem tako nešto, iskreno, ne verujem. Ipak, ja najviše volim sebe, pa onda njega.
Korisnikov avatar
By Zibro
lepe reci ali ako ih slusas isuvise cesto brzo se ofucaju i vise ne znace nista ... a pocinju strasno da iritiraju ( barem mene ) da bi imale tezinu ne bi trebalo da ih cujes vise od nekoliko puta godisnje a posto gay veze uglavnom ne traju dugo znaci da ne treba da ih slusas uopste !? :lood:
By ...Sitnicava...
Tesko verujem i tesko se opustam. Cak me ni sjaj oka prilikom izgovaranja tih drazesnih misli ne ubedi dovoljno. Dok me ljudi ne ubede da im je stalo, vec su me ostavili. :lol:
Korisnikov avatar
By IceBerg
uf...

pa sve zavisi od momenta... moze osoba d ami ih govori od srca u momentu kad sam nervozan... i onda me te reci samo josh vise iziritiraju i zvuce pateticno!!!

mislim da te reci treba sto manje i redje upotrebljavati... upravo iz razloga shto vremenom mogu izgubiti smisao i jacinu...
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by unic0rn
To se vidi u ochima i ponashanju i poljubcima. Niko ne moze da (me) prevari na taj nachin. :meso:
Apsolutno i potpuno tacno...to se ne iskazuje mailovima porukama ili na chatovima to se jedino moze doziveti i onda verovati :zen:
By ...Sitnicava...
Originally posted by bigirl
Gde me nadje...

:up:

OFF - Iceberg, mi se to pratimo? :mazi:
Korisnikov avatar
By IceBerg
off... sitnicavam... ma jok :) zavrsicemo u temu ko se kome uvlaci :smeh:
By J...
Originally posted by Бреее!!!

Da li vam se u takvim situacijama ili posle, javlja pitanje: Kako da ti verujem u to sto govoris, pises, pricas ... ?!? :puzzle: :sluske: :friends:
Meni ovo zvuci kao tepanje, kao mazenje recima, igra.

Mogu u trenutku da se opustim i uzivam u tome ali naravno da neke ozbiljne odluke i misljenje ne formiram na osnovu toga.

Samo se dela vrednuju.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Razumem te..

KAKO verovati u tako nesto kada ljudi ne znaju da razlikuju ljubav od strasti i zaljubljenosti?!
KAKO verovati kada se to olako izgovara i bez razmisljanja i udubljivanja da li je to zaista tako?!
Korisnikov avatar
By m..
Lepo je cuti svakako, ali nisu reci te koje to treba da saopste, bar ne u mom slucaju. kad te neko voli znas svakako.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
pa ne znam jbt..ne volim one koji to olako izgovaraju..ali sa nekim prijateljima posle par sati poznanstva osetila sam poverenje i ljubav i danas su mi najbolji prijatelji i nikada me nisu izneverili..zavisi od osobe do osobe..i to se oseti..ona ciji je pogled cist i iskren..i ko ti je postupcima tu..zasto da ne verujes?
I da..cak i ako te neko izneveri kasnije..ne znaci da u trenu kada ti je takve stavri rekao nije bio iskren..jbg svi smo ljudi i ljudski je gresiti..i oprastati..
ja verujem..i jesam zatvorena..ali dopustam ljudima da me otvore.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Rechi su previshe jeftine da bi imale uticaja na mene. Ljude volim i cenim da me vole onda kada vidim shta su spremni da zrtvuju za mene i obrnuto.
By mikka
Originally posted by Бреее!!!
- Volim te najvise na svetu !
- Ti si moje zlato !
- Volim Te vise nego sebe !!!
- Ti si moja sreca, ti si moj ceo svet !
- Volim te bekrajno ...

Sigurno ste to culi, rekli ... nesto od toga ili tome slicno ...

A, tek sta ste mogli da "cujete", procitate, na chatu, mailovima ...

:zastava: :zastava: :zastava:
to se oseća...u pogledu, u sjaju oka, u dodiru, pokretu, toplini, ponekad u nečemu neobjašnjivom... reči su često tu i suvišne :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!