Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
ja obozavam crnu, onu najcrnju najgorch'ju :) )

a obozavam kombinaciju crna + pomorandza...

bambi je dobar, lindt su super, i ritter crna je dobra...
a ima neka shvajcarska, ne mogu se setiti imena, e ta je fantazija...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by burak-BL
Crna čokolada za jelo i kuhanje, a proizvodi je Soko Štark.
kupujmo domaće :klap: :srbin:

kad me ufati šećerna kriza, onda mogu da pojedem i omot od čokolade, pa tako i crnu.
ali inače, složila bih se sa spliffom. mlečna čokolada je zakon.
Korisnikov avatar
By Madonna
bila je vec slicna tema i ja sam rekao da najvolem crne cokolade, jos ako je sa korom od pomorandze.. :bale:
Korisnikov avatar
By Berserker
@smaug i 2kune

Jeste mlečna, ne mora svaka bombonjera da ima crnu čokoladu, ali ako se ne varam Krašova Fontana sa ledenim punjenjem (menta) sadrži crnu čokoladu.

A što se torti i kolača tiče, čokolade za kuvanje (pakovane) imaju između 44% i 55% kakaa (koliko sam primetio). Što se krem tabli za kuvanje tiče, znam samo da su do jaja masne :bljak:

A što se mlečnih čokolada tiče, one sadrže do 35% kakaa.
By Kragi
najlepse zelje sa keksom :)

i milka punjena karamel kremom :)

i nestle sa kikirikijem :D

i toblerone

i kinder ona sa mlekom unutra :D

volim sve :D
Korisnikov avatar
By Berserker
da, ali pitanje je Omiljena CRNA (44% kakaaaaa pa naaaaaviše)....

a ti nijednu crnu nisi naveo... pa kako to možeš, HOW KUĐU?! :rida:

Šalim se naravno, ništa evo uzeću ovu tvoju Nestle sa kikirikijem za CRNU, jer jelte, postoji Nestle Dark as kikirikijem og 200 GR? Korrekt? :kiss:
Korisnikov avatar
By vracar.beograd
Obozavam cokoladu, nije vazno da li je bela crna ili pak mlecna.Najvise volim MILKA cokolade(sa lesnicima, sa celim lesnicima, sa keksom,sa jogurtom,sa jagodom...), a tek sto volim Milka Hearts mmm........
Korisnikov avatar
By deran
...moja je omiljena "nestle extrafine dark chocolate"...

....i neka domaća,ne znam tačno ko je radi sa višnjom...

...i da,i ja volim da su što crnje i gorče...

...bela čokolada nije čokolada...:P
Korisnikov avatar
By Sunce
Ja volim Nestle sa pomorandzom, ali u poslednje vreme manje jedem cokolade. Izdao sam sam sebe. :ubise:
Originally posted by spliff
ne volem crnu chokoladu
ni belu
samo mlechna :mljac:
Znao sam da ces to napisati. Secam se da sam otvorio temu: "Crna cokolada je zdrava za srce" ili slicno, i da si isto odgovorio.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by smaug
Originally posted by 2kune
Jal bajadera mlječna ili crna? Ili s lješnjacima?
Ako mislis na nesto cetvrto - explain yourself young man.
2 kune is a young man? :eureka:
I thought he was :dedamraz:
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Ja bas volim crnu cokoladu...

... ona Manjez... je super, na primer...

Mogu da je jedem cak i na prazan stomak !

:maca:
Korisnikov avatar
By Azdaja
ne volim crnu čoklt

(jes da je tema, omiljena crna cokolada...ali, morala sam ovo da podelim s vama :smeh: danas sam ludaaa i ZNAM sta hocu...tralala :lood: )
Korisnikov avatar
By Berserker
Originally posted by Azdaja

(jes da je tema, omiljena crna cokolada...ali, morala sam ovo da podelim s vama :smeh: danas sam ludaaa i ZNAM sta hocu...tralala :lood: )

pa nisi ti jedina looda :) :lood:
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Sunce
Ja volim Nestle sa pomorandzom, ali u poslednje vreme manje jedem cokolade. Izdao sam sam sebe. :ubise:
:shok:neeeeeeeeeeeeee!!!?!!!!!!!!!!!!!!!!!

jesvala, kombinacija crne čokolade i pomorandže je neprevaziđena!! plus skrckani badem
Korisnikov avatar
By emo_haos_
samo da kažem da obožavam crnu čokoladu i njen sam zavisnik. obožavam i zrna svežeg kakaa. obožavam čokoladu.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623630#p2623630]alexandermagic napisao:[/url]
Lindt cokolade, ovu osobito:

Slika
^ svi hvale tu Lindt čokoladu. ja se ne usuđujem da je probam. jer sam na nekakvoj promociji kupila nekakvu belgijsku crnu čokoladu koja je TOLIKO dobra da su mi sada ostale čokolade maltane bljutave :( naspram ove belgijske savršenog ukusa. a malo je skuplja. a Lindt je još skuplja od ove belgijske što je tamanim, pa samo mi još to fali da se navučem na tu preskupu Lindt. neka hvala :hand: :nono:
By alexandermagic
Pa nisi kreten, zasto bi tamanila more cokolade, bilo koje. Odredis si razumnu mjeru, izdatak za tu svrhu i tocka.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
e vidiš, to je kompromis koji udruženi pravimo moj budžet i ja. ja se pitam koliko a on čega :awesome:
By Kragi
Realno, cokolada je cokolada samo ako je crna i sadrzi minimum 50% kakaa. Sve ostale mlecne varijante su komercijalizovani industrijski proizvodi na bazi secera, mleka, masnoca i tri puta manje kakaa (ili ga uopste nema sto je slucaj kod bele).
Korisnikov avatar
By Zvonki
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2623648#p2623648]Kragi napisao:[/url]Realno, cokolada je cokolada samo ako je crna i sadrzi minimum 50% kakaa. Sve ostale mlecne varijante su komercijalizovani industrijski proizvodi na bazi secera, mleka, masnoca i tri puta manje kakaa (ili ga uopste nema sto je slucaj kod bele).
Drugim recima potrosacki raj,ja sam oduvek znao za cokoladu i ta sranja kao belgijska i ne znam milka moze isto to ovde da se napravi u starkovoj fabrici ali neeeeeeeeeeeeeeee to je belgija to je svajcarska,BULLLSHIT!!!
By Kragi
Da se napravi moze sigurno ali je rucni rad skuplji od industrijske proizvodnje a rafinisano biljno ulje jeftinije od kakao maslaca koji se recimo stavlja u ove belgijske. Zato su na ceni ;)
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ovisi o raspoloženju; inače što sam stariji to više sam izbacio iz prehrane nekvalitetne čokolade. Najgori mi je bio onaj Eurokrem blok, kod kojeg imam dojam da sam zabio glavu u zdjelu šećera. Ugavnom Lindt, mliječne, tamnije (naranča, pa onda ima sa mislim cranberry dijelićima i listićima badema), pa Lindt sa Crème brûlée punjenjem, ma skoro sve. :mrmlj: Eventualno još neke Milke hazelnuts prolaze tu i tamo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!