Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Zdravo, živo!

Moderator: IriS

Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa iskreno da
zato što nemam recept. te ne mogu uvek da ga nabavim.

znam da im treba par nedelja da počnu da deluju, uzimam po 2-3 meseca, kad nemam vremena da radim na sebi, a moram da budem u nekom stabilnom stanju za normalno funkcionisanje, 10mg ujutru.
onda pauziram jer kontam da problem neću rešiti samo lekovima, pa nastavim opet po toj potrebi
By space_oddity
Meni ni uz 15mg nije dovoljno ako ne radim na sebi tj. stalno se aktivno borim protiv sranja u glavi. U suštini najefikasnije rešenje jesu lekovi + rad na sebi uz to, pogotovo ako imaš mogućnost da ideš kod terapeuta da ti pomogne. Lekovi su tu da me osposobe da radim na sebi, preciznije rečeno.
Elem, ne htedoh da ispadne kao da solim pamet, nije mi cilj, nego samo iz iskustva govorim :)

Btw, ako hoćeš recept, ne znam kako inače nabavljaš, ali verujem da bi ti u studentskoj poliklinici prepisali šta god da tražiš... (samo nemoj da se nadaš ikakvoj pomoći od njih, sem recepata) ako imaš zdravstveno tj. zdravstvenu kjnižicu.
Ja pijem već duže vreme zeolit plus koji sam našao na sajtu http://www.zeolituprahu.com" target="_blank i mogu vam reći da se osećam odlično. Imam mnogo više energije i nemam konstantne bolove u kolenima sa promenama vremena , a to me je mučilo godinama. Volim dosta da jedem, pa je moj pritisak i holesterom bio na visokom iznad normale. Od kad sam počeo da pijem zeolit u prahu i nakon 3-4 meseca sve se vratilo u normalu. Prirodno je ipak najbolje zato preporulujem svima koji imaju problema kao ja.
[quote="surda11"]Ja pijem već duže vreme zeolit plus koji sam našao na sajtu http://www.zeolituprahu.com" target="_blank i mogu vam reći da se osećam odlično. Imam mnogo više energije i nemam konstantne bolove u kolenima sa promenama vremena , a to me je mučilo godinama. Volim dosta da jedem, pa je moj pritisak i holesterom bio na visokom iznad normale. [align=]Od kad sam počeo da pijem zeolit u prahu i nakon 3-4 meseca sve se vratilo u normalu. Prirodno je ipak najbolje zato preporulujem svima koji imaju problema kao ja.[/align]

Podsecas na one preporođene babe sa reklama što reklamiraju i kao koriste voltaren,tedonal, vendoksin kapi i tako te neke proizvode za kolena, zglobove i ostale koščate delove tela. Bez uvrede ali stvarno podsecas.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618953#p2618953]surda11 napisao:[/url]Ja pijem već duže vreme zeolit plus koji sam našao na sajtu http://www.zeolituprahu.com" target="_blank i mogu vam reći da se osećam odlično. Imam mnogo više energije i nemam konstantne bolove u kolenima sa promenama vremena , a to me je mučilo godinama. Volim dosta da jedem, pa je moj pritisak i holesterom bio na visokom iznad normale. Od kad sam počeo da pijem zeolit u prahu i nakon 3-4 meseca sve se vratilo u normalu. Prirodno je ipak najbolje zato preporulujem svima koji imaju problema kao ja.
Ja sam mog unuka s ovim preparatom spas'la, a sad sam ga i ozen'la!
Ne. Izbjegavam ih maksimalno moguće. Uvijek bih prije odabrala homeopatiju od klasičnog liječenja i lijekova budući da mi jedina pomogla kad sam imala zdravstvenih problema.

Nekih godinu dana više ne pijem ni tablete protiv bolova na prvi dan menstruacije. Nekad mi je to bilo neizdrživo bez tablete i odjednom je samo prestalo. Sad tu i tamo popijem samo kad imam neizdržive glavobolje.
Korisnikov avatar
By gossip
pijem za alergiju vec napomenuh ranije

a poceo sam i da se pucam multivitaminima posto su svi oko mene poceli da se razboljevaju
Korisnikov avatar
By gossip
na toplotu :lol:
cim dodjem u kontakt sa njom krecem da se crvenim :lol:
nije opasno,samo je annoying :)

ali kao sto rekoh
godinama vec pijem taj lek koji uklanja simptome tako da nemam problema sa time :)
Korisnikov avatar
By gossip
na bilo koji izvor toplote
pa i na sunce :)

u principu bilo koje spoljasnje izlaganje toploti izaziva napad
kada imam groznicu nemam je
ali ako stanem ispred grejalice npr to moze izazvati napad :)

imao sam prilike da upoznam osobu koja je alergicna na hladnocu :lol:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!