Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
sta se mora, nije tesko
tako kazu
Korisnikov avatar
By spliff
New Rankings!

1. Serena, 2. Li Na, 3. Radwanska, 4. Azarenka, 5. Sharapova, 6. Kerber, 7. Halep, 8. Jankovic, 9. Kvitova, 10. Errani
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jelena je u Brizbejnu izgubila od Azarenke.... Azarenka je u sledećem kolu izgubila od Serene.
Jelena je u Sidneju izgubila od Makarove... Makarova je u sledećem kolu izgubila od Suarez Navaro.
Jelena je u Melburnu izgubila od Halep... Halep je u sledećem kolu izgubila od Cibulkove.
Jelena je u Dohi izgubila od Kerber... Kerber je u sledećem kolu izgubila od Halep.
Jelena je u Dubaiju izgubila od Serene... Serena je u sledećem kolu izgubila od Korne.

The Curse of the Empress :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
ta ne ume da zvrsi mec protiv jj
ni jedne ni druge
Korisnikov avatar
By spliff
jeja 7. nosilac u indian wells-u
Korisnikov avatar
By Oziris
Woooowwww Federer. :hail:

Danas je cika Fedex na teskim drogama bio... :neznam:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ljudi bre, niko nista ne prica, ne oglasavate se... Igra li iko taj tenis, osim sto ga gledamo? Igrate li ga cesto, retko, ikada??? :lol: Sta volEte od opreme, a za sta imate para hahaha, sta vam se pokazalo od brendova kao pun pogodak, a sta kao promasaj?

Ja se evo kanim da od aprila kad otvore te balone krenem nesto rekreativno da pikam, nisam nekoliko godina... Ah, valjda cu ove godine da uhvatim par meseci igranja... :sigh:
Korisnikov avatar
By spliff
dobro joj lezi caro na ovom turniru
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Ipak mislim da 'zblajhana nije tip igračice koju može pobediti kada je bole leđa.
Slika
Korisnikov avatar
By spliff
Camila Giorgi stuns defending BNP Paribas Open Indian Wells Tennis Garden champ Maria Sharapova 63 46 75.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Što je zanimljivo, i Dolgopolov je pobedio Nadala. Oba branitelja titule izgubiše u istom danu :lol:
Korisnikov avatar
By Oziris
Mislim da ce ove godine Li Na.
Korisnikov avatar
By Marvin
koliko dugo nisam gledao jelenin meč... i baš sam uživao večeras :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Oziris
Jelena ubila Karolinu.

P.S. Is it just me ili Djoka polako staje rame uz rame uz Stepaneka po "lepoti" otufit-a? Sta je bre ovo??? Kakvi su ovo decji kompletici na njemu??? Kakve su ovo sive carape kao da su pustile boju na kuvanju???
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
E jebeš mi sve ako ja uspem da zaspim posle ovoga...

Radvanska vodi 5:2, JJ izjednači na 5:5 da bi izgubila naredna dva gema...
Drugi set je bila prilično ubedljiva...
Treći set, Radvanska vodi 4:0, Jelena izjednači na 4:4, ima brejk loptu za vođstvo, ali izgubi naredna dva gema i meč, iako je na svoj servis imala 40:15. Ti gemovi u kojima je vodila 40:15 su je i koštali meča... Lakše bi mi bilo da je izgubila 6:0 6:0
Korisnikov avatar
By Oziris
Ja mislila da si se do sada navikao na drama queen... I njene milionske gluposti, khm, khm... :nokti:
Korisnikov avatar
By Oziris
Al' sto Djoka izgubio prvi set od Cilica 6:1... Qq... :(
  • 1
  • 434
  • 435
  • 436
  • 437
  • 438
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!