Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619309#p2619309]Srklet napisao:[/url]isto tako bi na mjestu bullock u 'gravity' još bolje bila blanchett, foster, pa i jolie
Cate nikako ne mogu zamisliti u Gravityju, ali zato mislim da bi Jodie Foster bila pun pogodak. :love:
whatever... o ukusima se ne raspravlja, kazu oni bez ukusa ili argumenata za svoj.
Mhm. Samo što se "rasprave" o onome što bi trebao biti dobar glumac/film/pjevač/pjesma obično svedu na subjektivnu percepciju tih vidova umjetnosti koja je istinita za pojedinca u okviru njegovih doživljaja umjetnosti/svijeta i osoba koje su mu u toj percepciji kompatibilne. A ovaj famozni "ukus" je zapravo safety word za "sve što JA smatram dobrim".

Ponekad se ni najobrazovaniji filmski/glazbeni kritičari ne poklapaju u svojim kritikama. Npr. nekim ljudima super pjevam, nekima uopće ne paše. I to je sasvim okej. Zato mi je presmiješno vidjeti kad se ljudi frustriraju oko toga i pokazuju sasvim nepotrebno žučljive i agresivne reakcije ili ismijavanje neistomišljenika. Kao da će netko drugi promijeniti mišljenje ovisno o tome koliko ga se agresivno napada ili ismijava. :radosnice:

Umjetnost je nešto predivno, nešto u čemu svatko može uživati i odabrati nešto za sebe i u tom smislu volim dijeliti i razmijeniti mišljenja/impresije, a ne nikako nekoga na silu uvjeravati u nešto ili ismijavati. U ovom kontekstu to je strašno infantilno. Izbjegavam takve ljude jer nemam dojam da uživaju u onome što slušaju/gledaju već to koriste kao pokriće/argument za svoj snobizam, kvaziintelekt i pretencioznost. Ćorsokak. Slika
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2619284#p2619284]Aven napisao:[/url]
A Separation i Amour su mi genijalni filmovi. The Secret in Their Eyes također jako dobar (Ricardo Darin :love: ). Međutim, La Grande Bellezza je prvi pobjednik u toj kategoriji koji me neopisivo smorio. *not.so.popular.opinion* Estetski mi se svidio, ali svakom daljnjom minutom me sadržajno sve više smarao. Pretenciozna dosada. Izdržala sam svega 45 min. :drama:
Veliku lepotu sam pogledao, sve u svemu, četiri puta, poslednji put dan-dva nakon što je film dobio Oskara i čini mi se da u poslednjih desetak godina nisam video film koji je ostavio tako jak utisak na mene. Na stranu moje oduševljenje filmom, razumem da nije za svakoga, ali možda film nije "pretenciozna dosada" nego ne razumeš jezik kojim se režiser služi. Meni je i samo poređenje Velike lepote sa Fahradijevim ili Hanekeovim filmovima (i Razvod i Ljubav su izuzetna dela, da se razumemo) od samog starta potpuni promašaj, jer ti filmovi ne govore istim jezicima, pa rekao bih, ne mogu baš ni da se tumače na sličan način. Ja Sorentina doživljavam (estetski) kao jednu jako zanimljivu mešavinu Felinija i Antonionija i kao veoma veštog i suptilnog satiričara.

A i monolog s kraja filma mnogo toga vrlo direktno govori, ako nekome "poenta" i nije bila jasna.
Finisce sempre così. Con la morte. Prima, però, c'è stata la vita, nascosta sotto il bla bla bla bla bla. È tutto sedimentato sotto il chiacchiericcio e il rumore. Il silenzio e il sentimento. L'emozione e la paura. Gli sparuti incostanti sprazzi di bellezza. E poi lo squallore disgraziato e l'uomo miserabile. Tutto sepolto dalla coperta dell'imbarazzo dello stare al mondo. Bla. Bla. Bla. Bla. Altrove, c'è l'altrove. Io non mi occupo dell'altrove. Dunque, che questo romanzo abbia inizio. In fondo, è solo un trucco. Sì, è solo un trucco.
:love:
Korisnikov avatar
By Mars
ćao, Ulix!

Okinut Kejtinim govorom i pominjanjem Dzudi Denč - pustio ponovo njihov Notes on a Scandal.

D'umreš kolko su odlične.
Korisnikov avatar
By Sunce
Na Festu pogledah samo Veliku lepotu i Nesrecnu Dzasmin.

Velika lepota mi se dopala. Slazem se sa Uliksom.
Film sam jos jace doziveo, razume se i razumecete, jer je sniman u Rimu.
Korisnikov avatar
By Mars
ćao, Sunce!

em perfektna, em kad ovlaž pređeš po mozgu u kojim si je sve ulogama sve viđao-vidiš koji je to raspon

i nikad ti ne padne recimo Bondova M dok gledaš ovo, ili Mrs. Brown dok gledaš Elizabetu, sve fokusirano u toj jednoj ulozi koja je pred tobom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!