Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Trilian
što? ja mislim da je i on jadničko digao ruke i počeo od muke da se smeje :D
ja mislim da će on ili dobiti onog počasnog oskara kao ennio morricone ili će ga dobiti za neku ulogu koja će u poređenju sa prethodnim ulogama biti smešna
Korisnikov avatar
By IriS
ja ne pamtim kad je on imao neku "smešnu ulogu", tako da sumnjam da će snimati film u budućnosti, koji će biti "smešan".
Korisnikov avatar
By Trilian
pa i ja sumnjam u to... mada, nikad ne reci nikad... činjenica jeste da on bira dobre uloge ili mu ih martin skorseze daje... mislim, čak je i nedostižna maril strip imala jedan kraći period sa priločno lošim izborom uloga...
Ovo je bio prvi Oscar nakon 2006. kad je nagradu odnio Scorseseov "The Departed" koji mi je imao smisla. Pred kraj godine su jedan za drugim počeli izlaziti dobri filmovi.

Ellen je bila genijalna na početku. :love:

Gotovo svi koji su dobili nagrade su ih i zaslužili. Malo me žuljala Lupita Nyong'o (iako je bila super u 12YAS) jer mislim da je Julia upila svoju ulogu do zadnjeg atoma, ali nekako kad je Lupita održala svoj spontan, iskren i topao govor, rekoh "ma neka ga je dobila". Okej mi je da je Gravity pokupio nagrade za tehnikalije jer je impresivno snimljen, ali ne i za najboljeg redatelja. Posebno ne pored Scorsesea i McQueena. Jadničak Leo očito mora smršaviti 30-ak kila da bi osvojio kipić. :D

Najdraža nagrada mi je ona za best original screenplay koju je nakon Zlatnog globusa opet osvojio Spike Jonze za svoj predivno kreativan i inteligentan film Her. :meda:
Svi su poludjeli za tom slikom.
---

Slika

:lol:

Što se tiče dodjele, dunno. Prevrtio sam program i naletio na onaj intro gdje su kokodakali oko haljina i meni su samo proradila crijeva i samo mi se sralo od toga pa dalje nisam niti gledao :/ (doslovce, imao sam grčeve)
Korisnikov avatar
By IriS
Lupita i Jared :shok:

jesus fuckin' christ :doh:
By Sixto
Meni ne ide u glavu da neko misli da Leonardo zasluzuje oskara za bilo koju svoju ulogu. :lol:
Korisnikov avatar
By Trilian
joj kako je ta gwyneth iritantna...
Korisnikov avatar
By Tungi
Gwyneth jeste razmažena tatina ćerka, al je mene kupila ulogom u Talantovanom gospodinu Ripleyu i u ulozi Sylvije Plath.
Korisnikov avatar
By Mars
I ja mislim da je di Caprio daleko od bilo koje glumačke nagrade, ali su ga eto tim nesrećnim nominacijama gurnuli u položaj večitog gubitnika, vazda zakinutog (u kategoriju Glen Close, daleko bilo).

Drugim recima treba da je srecan sto je nominovan uopste, umesto da drami sto ga nije dobio.
By Aven
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618877#p2618877]Tungi napisao:[/url]Gwyneth jeste razmažena tatina ćerka, al je mene kupila ulogom u Talantovanom gospodinu Ripleyu i u ulozi Sylvije Plath.
Gwyneth je sasvim solidna glumica. I nju i Brada sam počela ozbiljnije doživljavati nakon Se7en (koji mi je, btw, jedan od najboljih filmova ever).

On the other hand, sumnjam da ću Sandru Bullock ikad ozbiljno doživjet. :/
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Leo je odličan glumac, bre. Odgledajte Shutter Island, na primer.
Korisnikov avatar
By dharmox
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618888#p2618888]Mars napisao:[/url]I ja mislim da je di Caprio daleko od bilo koje glumačke nagrade, ali su ga eto tim nesrećnim nominacijama gurnuli u položaj večitog gubitnika, vazda zakinutog (u kategoriju Glen Close, daleko bilo).

Drugim recima treba da je srecan sto je nominovan uopste, umesto da drami sto ga nije dobio.
Ja Lea ne volim, faca mu je kao testo.

Ali kad se glumački šljam poput Sandre Bullock i Natalie Portman zakitio Oskarom, bogami može i on, zaslužio je.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!