Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Ili ima neki drugi, specijalan naziv ?

Ovaj post našeg online teoretičara me je podstakao da otvorim ovo pitanje.
Vel boy
p.s. ONT, neću ni da pitam, pa, otkud peder ima sina, otkud peder oženjen heteroseksualno? pederi su u društvu omraženi jer nemaju ni roda ni poroda ni žene ni braka heteroseksualnog, sve što ovaj iz slučaja ima. pa, što je ovaj odmah peder ako je silovao sina? a da je silovao kćerku bilo bi u društvu - pa to je zdravo za gotovo, barem nije peder, pravi je muškarac.
long story short, nije stvar u vesti, to trebaju nepristrasni nadležni organi (ali ima li takve Srbija?) da istraže šta se desilo, već tačno ko i s kakvim namerama nabija ovakvu vest u ovaj potforum.
Ima još dosta pitanja koja ovaj post otvara, na primer - Ko su ti ljudi koji na informaciju da je neki otac silovao kćer reaguju rečima - '' Barem nije peder. Pravi je muškarac. '' ?
Šta vi mislite ?
:gotika:
Korisnikov avatar
By Madonna
u svakom slučaju je pedofil, ''orijentacija'' je tu nevažna jer su u pitanju deca, dakle bez sekundarnih polnih katakteristika. mi ne možemo znati da li je taj čovek opštio sa svojom suprugom uz pomoć vijagre/cijalisa ili nečeg slično, ili nije, kao ni šta ga uzbuđuje, da li i odrasli ili samo deca. nevezano za taj slučaj ili za ostale devijantne seksualne sklonosti, za mene je sve to strašno kompleksno, ali ono što, in my book, nekoga ''određuje'', je to nekakvo dominantno seksualno ponašanje.
Korisnikov avatar
By bas bleu
vrlo je jednostavno.

osoba koja siluje decu - svoju ili tudju - je pedofil. nikako homoseksualac.

homoseksualna osoba ozenjena/udata za nekog suprotnog pola je kukavica.
Korisnikov avatar
By bas bleu
^dzizs, izgleda da bolujem od zvoki typing syndrome :sigh:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618027#p2618027]*deni* napisao:[/url]
Ima još dosta pitanja koja ovaj post otvara, na primer - Ko su ti ljudi koji na informaciju da je neki otac silovao kćer reaguju rečima - '' Barem nije peder. Pravi je muškarac. '' ?
Šta vi mislite ?
:gotika:
Hm, mozda gresim ali, mislim da vel boy nije na to mislio, vec se samo lose izrazio. "Otac silovao cerku" to su veoma cesti naslovi u medijama, i ovo nase stanovnistvno je vec, da kazem, oguglalo na to. Naravno da kada "normalan" covek procita tako nesto u novinama ili vidi na vestima, njemu nije prva stvar koja padne na pamet "Pa dobro, barem nije peder" (iako je nemoguce biti i peder i pedofil, al eto tako nas narod razmislja) vec promrmlja par psovki tipa "bolesnik, jebem mu mater nenormalnu" okrene stranu, i nastavi sa citanjem novina. Za ovaj slucaj, gde je otac silovao sina, izazove mnogo vise paznje...jer zivimo u Srbiji. Duplo veci hejt se baca, prvo zbog toga sto je bolesnik, pedofil pa kao slag na tortu i peder...a svi znamo kakvo misljenje ima Srbija o gay populaciji. Kada se pojavi ovako neka vest, stereotipi o nama se sire kao epidemija, jer ako je on kao pojedinac takav...onda svi u njihovim ocima budemo takvi. Ono sto je vel boy hteo da poruci, koliko sam ja shvatio, da ima ljudi kao doticna gospodja koja je danas napravila onu temu, koji sire hejt skrecuci paznju ljudi na ovakve dogadjaje. I da li neko preduzima nesto da se to zaustavi?
Iskreno nisam razumeo sta je zelela/zeli time da postigne. Zbog ogranicenosti tog kalibra, ja je ne mrzim, vec sazaljevam. Does bitch do it so she can feel better about herself? I ostale misterije univerzuma.
Veoma kompleksna tema, kao sto rece MDNA, i glup sam da bih dublje zalazio u ovako nesto, al eto, barem cu ostaviti ovaj svoj komentar, jer mi je ova tema zaista skrenula paznju.

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618030#p2618030]bas bleu napisao:[/url]vrlo je jednostavno.

homoseksualna osoba ozenjena/udata sa nekog suprotnog pola je kukavica.
:up:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618072#p2618072]Hitsugaya napisao:[/url]
Hm, mozda gresim ali, mislim da vel boy nije na to mislio, vec se samo lose izrazio.
Ne grešiš uopšte. I to je u njegovom slučaju pre pravilo, nego izuzetak.
A pošto smo ovde svi manje-više pismeni, dok nas je vidovitih znatno manje, trebalo bi svi da uložimo napor da što tačnije izrazimo kroz postove ono što mislimo.
A ne da se pasulj baca i u kuglu gleda, svaki put kad Vela izbaci post. :gatara:
Da bi se dokučilo šta je mislila da kaže. :ozbiljan:
Znam da ce me svi ovede mrzeti zbog ovoga ali ja moram da kazem,licno meni nije smetalo sto je lolek i bolek stavio tu vest na forumu,ne znam da li je hteo da pokaze koliki je on bolesnik ili nije,ne mogu da kazemd a li je iko od vas bolestan,ali mi je smetalo sto ste ga vi napali kao da je on taj novinar koji je napisao tu vest,niko se nije zapitao "zasto je postavio tu vest kao temu?".E sada ako ste vi mislili da je postavio tu temu da bi vas isprovocirao i tako dobio ban onda gresite u jednoj stvari,ta vest je objavljena ta prica u srbiji da smo mi homosekusalci bolesni i dalje siriti,problem ostaje isti a vi ste loleka i boleka banovali zasto?
O nama se lose stvari pisu po novinama i ako je neko to ovde objavio on je kriv za to? Znaci kada se pojavi takav problem skrenucemo glavu na drugu stranu I banovati onoga koji je hteo da nama (mozda) skrene pogled na problem u srbiji sto se tice gej zajednice?
Mozda ja sada ovde gresim jer nisam citao sve postove loleka i boleka,ne znam ali opet uvek sagledam obe strane...
Korisnikov avatar
By bas bleu
gresis jer nisi citao sve postove lolek-i-boleka. zena je nevidjeni autohomofob i svi znamo tacno zasto je postavila tu temu :)
Okej gresim i ona je autohomofob,verovatno je i ranije pokazivala takve hejtove usmerene ka gej populaciji,zasto je nisu ranije banovali? Ovde glavni administratori imaju veliki prag tolerancije?
Korisnikov avatar
By bas bleu
banuje ju se posle svaka dva-tri posta obicno. ovaj put je imala hat trick iz prve.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ako je ok staviti "peder silovao decu" onda treba stavljati i "strejter silovao decu".

A ne treba ni jedno ni drugo, nije lose biti ni peder ni strejter vec pedofil. Potencirati na tome da je doticna osoba silovala dete istog pola je homofobija,
Korisnikov avatar
By *deni*
Ma, koliko bi naših građana bilo u stanju da shvati šta znači '' strejter '', kad taj izraz pročita u novinama ?
10 posto ukupne čitalačke populacije, možda.
A kad kažeš '' peder '', niko dileme nema, svi znaju šta je to. :yes:
Znači, to je stvar visprenosti i procene urednika.
Korisnikov avatar
By 2kune
pa sad... čisto tehnički jelte... tip koji je obljubio sina nije peder nego bipsić... ali na stvari je stalno isti nesporazum... kad se veli peder dal se misli na orijentaciju ili na identitet? ili u ovom slučaju bipsić jelte... ali kad se kaže pedofil onda znamo što podrazumjeva taj identitet... dvolični stup društva koji siluje vlastitu djecu... tu je orijentacija najmanje bitna jer su svi pedofili isti bez obzira na nju... ponosni gay identitet pak ne može biti različitiji od takvog pedofilskog dvoličnog nasilnog i hrišćanskog silovateljskog identiteta kojeg su članovi mahom stupovi društva dok im se ime ne nađe u novinama... zvati ih tada pederima i pripisivati im homoseksualne porive uvreda je za sve nas i zaslužuje i ban i tužbu...
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618151#p2618151]2kune napisao:[/url]pa sad... čisto tehnički jelte... tip koji je obljubio sina nije peder nego bipsić... ali na stvari je stalno isti nesporazum... kad se veli peder dal se misli na orijentaciju ili na identitet? ili u ovom slučaju bipsić jelte... ali kad se kaže pedofil onda znamo što podrazumjeva taj identitet... dvolični stup društva koji siluje vlastitu djecu... tu je orijentacija najmanje bitna jer su svi pedofili isti bez obzira na nju... ponosni gay identitet pak ne može biti različitiji od takvog pedofilskog dvoličnog nasilnog i hrišćanskog silovateljskog identiteta kojeg su članovi mahom stupovi društva dok im se ime ne nađe u novinama... zvati ih tada pederima i pripisivati im homoseksualne porive uvreda je za sve nas i zaslužuje i ban i tužbu...
tebe *deni* opet dosaditis vankontrolitis drma, vidim.... cenio bih da me se okaneš :deni: , znaš.

dakle, ama, sigurno da može biti peder, više biseksualac, :doh: oženjen heteroseksualno, čak i u onoj vesti i "temi" je bilo rečeno u smislu da je oženjen da bi odagnao sumnje društva da je peder. pa to nije novina, to je standard u homofobičnim društvima.....
ali, onaj slučaj je dobio "peder silovao sina" vrisku vrlo tipično jer je silovao sina, da je kćerku, bilo bi on je sve samo ne peder..."a biti sve samo ne peder je bolje nego biti peder" u homofobičnim društvima......

moj sarkazam je u parafraziranju i razobličavanju tipičnih antigejnih teza. a koje su da su pederi izrodi muškog roda jer su u ulozi (hetero) ženskih, "narodski rečeno", pičke su , ne žene se ženama, dakle, nisu u hetero braku, nisu muževi, nisu očevi,.... (a onaj gad iz slučaja nije u ulozi (hetero) ženskih, nije, "narodski rečeno", pička, jeste oženjen ženom, dakle, jeste u hetero braku, jeste muž, jeste otac) ----- pa pitam otkud odjednom peder samo zato što je silovao sina??? ma, ni slučajno da nije možda klozetirani biseksualni pedofil? ah, to je sve isto lolek-i-bolekici i srpskom društvu........

jedino što eventualno zavređuje kakvu filosofsku analizu u celoj stvari je dumanje o tome šta od klozetiranih i heteronormativi robujućih i služećih "pedera" i biseksa ta heteronormativa pravi? materijal za crne hronike alo.rs-a i kurir.rs-a i sl.....

elem, bas bleu, MDNA i 2kune, kao i Hitsugaya, rekoše sapienti sat.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Hitsugaya, sigurno.
samo, molim te, kao novajlija ne upuštaj se naivno u *deni*jevo mentalno izdrkavanje ovde, objašnjavanjem njemu očitih stvari. ovo je xxxxxx-ti put da korisnik, zvezda, šta li je, *deni* otvara teme po ovom forumu s jedinim ciljem jeftinog flejma i podjebavanja mene.

dakle između tebe i mene Hitsugaya
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618072#p2618072]Hitsugaya napisao:[/url]

"Otac silovao cerku" to su veoma cesti naslovi u medijama, i ovo nase stanovnistvno je vec, da kazem, oguglalo na to. Naravno da kada "normalan" covek procita tako nesto u novinama ili vidi na vestima, njemu nije prva stvar koja padne na pamet "Pa dobro, barem nije peder" (iako je nemoguce biti i peder i pedofil, al eto tako nas narod razmislja) vec promrmlja par psovki tipa "bolesnik, jebem mu mater nenormalnu" okrene stranu, i nastavi sa citanjem novina.
pa, sigurno ako je normalan, u smislu, običan čovek i nije homofobičan.
ali ako je homofobičan i ako mu samom zli mozak u izjednačavanju ili nekom poređenju asocira to s npr. "pederima" ili ako ga neko npr. upita "je li bolji taj otac koji je silovao kćerku ili neki peder" - i ako je njegov odgovor "ma, samo da nije peder, to je najgore, pa taman i otac koji siluje kćerku je bolje biti nego peder", a takvih zlih antigeja je svet uklj. Srbiju krcat, onda, nažalost, bojim se da ima mnogo njih koji kada "procitaju tako nesto u novinama ili vide na vestima, njima" zaista jeste ako "nije prva" a ono vrlo ubrzo recimo druga "stvar koja padne na pamet "Pa dobro, barem nije peder" ". jer, heteroseksistički antigejni muškarci vrlo brzo, i tu su vrlo brzi i vešti, stvaraju sami za sebe "odbranbene" (a zapravo, samopovlađujuće, samoopravdavajuće) mehanizme i arsenale kontranapada - čim osete da ih nešto, poput heteroseksualne pedofilije očeva, heteroseksualnih muškaraca koji siluju kćerke ili bilo koje maloletne pripadnice ženskog pola, može kao ukaljati, ugroziti, uzdrmati. gde išta ima da ukalja i uzdrma bog-i-batina carstvo svemogućih i savršenih hetero muškaraca koji sami sebi tepaju pravi muškarci, strejt muškarci, ma, molim vas..... kontaš, Hitsugaya? e to ja samo naglas i bez ustezanja iznosim ružno kakvo i jeste u heteroseksističkom patrijarhalističkom homofobičnom društvu poput matematički većine svetskih uklj.nažalost i srpskog, tako da mi gejevi u startu znamo i budemo svesni svih dimenzija zla i nepravde zvane heteroseksizam i homofobija.
Za ovaj slucaj, gde je otac silovao sina, izazove mnogo vise paznje...jer zivimo u Srbiji. Duplo veci hejt se baca, prvo zbog toga sto je bolesnik, pedofil pa kao slag na tortu i peder...a svi znamo kakvo misljenje ima Srbija o gay populaciji. Kada se pojavi ovako neka vest, stereotipi o nama se sire kao epidemija, jer ako je on kao pojedinac takav...onda svi u njihovim ocima budemo takvi. Ono sto je vel boy hteo da poruci, koliko sam ja shvatio, da ima ljudi kao doticna gospodja koja je danas napravila onu temu, koji sire hejt skrecuci paznju ljudi na ovakve dogadjaje. I da li neko preduzima nesto da se to zaustavi?
pa, TO, bingo! :hail:

autoru ove flejm teme :eureka:
Iskreno nisam razumeo sta je zelela/zeli time da postigne. Zbog ogranicenosti tog kalibra, ja je ne mrzim, vec sazaljevam. Does bitch do it so she can feel better about herself? I ostale misterije univerzuma.
Veoma kompleksna tema, kao sto rece MDNA, i glup sam da bih dublje zalazio u ovako nesto, al eto, barem cu ostaviti ovaj svoj komentar, jer mi je ova tema zaista skrenula paznju.
lolek-i-bolek je, kao što već neko pokuša neupućenima o njoj, da objasni- poznata flejmašica prema svim gej muškarcima.

korisnik *deni* pak isto to samo prema meni lično.

a ovo kažem Hitsugayi kao novajliji. drugi stariji forumaši znaju.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2618030#p2618030]bas bleu napisao:[/url]vrlo je jednostavno.

homoseksualna osoba ozenjena/udata sa nekog suprotnog pola je kukavica.
pa, to, kao što rekoh. sapienti sat.
Korisnikov avatar
By 2kune
samo da je svešteno lice nebi pisali ni peder ni pedofil... pisali bi komunjare i nekrsti mu podmeću...
a pošto su svi po ustavu jednaki ondak i ovome komunjare i nekrsti podmeću... to što je sam priznao upravo svjedoči o tome da su komunjare krive... to je njihova stara tehnika poznata pod imenom drugarska samokritika... nema nijednog koji je izgubio glavu u npr. kulturnoj revoluciji a da sam nije priznao... dakle, ovaj čovjek nije niti može biti niti pedofil niti peder... on je žrtva komunističke bezbožne diktature... on je stup društva... kakav bre peder... ma on je svešteno lice! :opatica:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jedna nedoumica nastala iz Velinog posta je krajnje kulturno i fino stavljena na javnu raspravu, a ona odma' to proglašava za napad na njenu ličnost. Ne znam, bre, ni ko si ti, nikad ti oči nisam video, virtuelni identitetu, komuniciram sa tvojim pisanjima.
Korisnikov avatar
By Mars
Jako mi se sviđa ovaj trend vaših tema: da li je nešto nešto i da li nešto postoji.

:love:
Korisnikov avatar
By gossip
nama na poslu stalno dolaze ti ozenjeni sa zenom i decom
nekad i sa "prijateljom"
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja bih takve pitao : '' Da li Vam je to baš prijatelj, ili, ne daj Bože, ljubavnik ? ''
Korisnikov avatar
By scout_finch
u teoriji jeste, u praksi nije. kao sto je kanarinac u teoriji ptica, a u praksi hrcak. ili zlatna ribica.

a za pedofila stvarno en bi trbalo da je bitno da li zlostavlja zensku ili musku decu, podjednako je ilegalno.
mada po statistici 90% pedofila je strejt.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!