Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
^ jao podseti me da ide leto a ja krmaca. Dobro, ne ide leto al kad bude islo ja cu i dalje biti krmaca. Voleo bih da me ne mrzi da radim nesto, BILO STA, idealno bi bilo plivanje.

Kad sam kod toga, koliko je mesecna za zatvoren bazen na kosutnjaku?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Kad ce vise novi tool jebote prave album osam godina AKO NE UMREM KAD GA BUDEM SLUSAO NEK SE JEBU!
Korisnikov avatar
By Sunce
Odem na romeo Prag u nadi da cu se nagledati lepih Ceha i osetiti neko osvezenje. I tako klikcem ja sladak, lepo telo i sl., a onda otvorim profil i zaprepastim se koliko je sladak. I krenem da mu pisem na engleskom, on mi odgovara sa Hvala. Pomislio sam da je to rec koju prepoznaje kao srpsku, i da je njegov odgovor pokazivanje malog znanja srpskog, kad posle druge poruke krene da pise na srpskom totalno. Ispalo je da zapravo zivi u Becu.

Ovo mi nije jedini put. Na Barselona Romeu sam razgledao dugo, i jedini koji mi se dopao bio je decko za koga se ispostavilo da je iz Beograda, rodjen u ulici pored moje, i da vec duze zivi u Spaniji.

Tako mi i treba.
Korisnikov avatar
By Hellas
^ Nego kako? Ta mi smo najlepsi nebeski narod :awesome:
Korisnikov avatar
By IriS
o, pa svideo mi se nastavak grey's sapunjare. obećava :yes:
Korisnikov avatar
By Hys.
Večeras idem kod strejt drugarice (koja je jako kul inače i open minded) na rođendan i kupila sam joj "feminizam za početnike"; sve će biti strejt uglavnom udate žene za stolom, koje su uglavnom u brakovima koji im nisu daleko po volji, rodjus je na mestu koje je personifikacija heteronormativnosti i srbistanskog morala (sticajem okolnosti) i pizdim što nemam još uvek slogan majicu nego samo bedž "scary lesbian". Nešto sam jako besna i revoltirana na ovu jebenu nazadnu zemlju i ljude i najrađe bi se popela na sto u sred večeri i počela da se derem I LIKE BUTCH COCK.

ALI...

Ne bi razumeli šta vičem.

I nije u redu da drugarici to uradim.

Mogu samo da se nadam da će neko reći nešto homofobno :radosnice: :fige:
Korisnikov avatar
By Trilian
hehehe... hys spremna da otkida glave...
Korisnikov avatar
By Hys.
Hysandra je samo nenaviknuta da bude smeštena u takvu situaciju, koja je seti gde zapravo živi :cut:

Prošli put je bilo na nekoj godišnjici mature pre skoro 5 godina i tad sam se autovala celom odeljenju. Nije me mrzelo, iako je nekad bilo komplikovano za onolikim stolom, al dobro imam rezonantan glas pa je dovoljno bilo samo 2, 3 puta da promenim mesto sedenja.
Korisnikov avatar
By gossip
omg nobody cares about tesla and his urna
prekinite da smarate
Korisnikov avatar
By gossip
sve to stoji
but he's gone,i svejedno mi je da li ce njegova urna biti u hramu ili na tajlandu
  • 1
  • 555
  • 556
  • 557
  • 558
  • 559
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!