Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
^
Ako ništa, gledaću ga zbog Joaquina :drkanje:

ot:

Slika

Sve na svom mestu, pa čak i to što je kopija Tramvaja zvani želja, Cate je sjajna.
10/10
Korisnikov avatar
By Dirrty
Thor 2: The Dark World

8/10.

Nisam očekivao čak ni podnošljiv film, jer je prethodni deo bio na granici podnošljivosti, ali sam prijatno iznenađen i radujem se narednom delu... Loki :love:

I dalje ne kapiram zašto je Natalie Portman u tom serijalu, skroz mi je plastična i neranjiva... doduše bila mi je simpatična u Star Wars serijalu u sličnoj ulozi, valjda zato što je to bila sporedna uloga. Taj nedostatak nadoknađuje ostatak ekipe - Idris Elba na prvom mestu :leviathan:
Korisnikov avatar
By badu
12 angry men - klasika, jebeno sjajan
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Zadnjih par godina retko gledam filmove, I'm more of a TV Shows guy. Mozda neka malo veca filmska ostvarenja (imo) tj filmovi o kojima se dosta prica.
Dva poslednja filma kojih se secam su:

Catching Fire 9/10
Mortal Instruments: City of Bones: 6/10 (izbor glumaca, posebno glavnih, nije bio dobar, a i u globalu film me je malo razocarao...a mozda sam i poceo da ga gledam sa prevelikim ocekivanjima, to mi se cesto dogadja)
La vie d'Adèle (Abdel Kechiche, 2013) - 7.5/10

Slika

Jako mi se sviđa autentičnost cijelog filma. Gotovo dokumentaristički, a upravo u tom pristupu puno redatelja fejla kad treskavom kamerom i brzom izmjenom scena pokušava dočarati ono što glumci ne mogu. Iako možda ni ovdje nije bilo potrebno toliko (pre)krupnih kadrova. Adèle Exarchopoulos se skroz saživjela s likom. U nekoliko navrata me baš oduševila - crvenilo na licu, nelagoda, izgubljenost, plač i cijeli paket pojava koji ide uz to. Izvrsno. Odlične su mi bile i mame od obje i frend peder. Nakon Fucking Åmål prvi autentični lez film. Hm, i opet muški redatelj.
Korisnikov avatar
By Mars
Pitah li vas beše koliko se Pariz vidi u filmu?
By Aven
@Mars

Nisam primijetila. Fokus kamere (a i moj) je uglavnom bio na licima glumaca.

* * *

Inside Llewyn Davis (Ethan Coen, Joel Coen, 2013) - 6/10

Coenovi. :| Vjerojatno mi nikad neće sjesti. :/
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Gravity - ok je.
Ender's game - interesantan je. Jos jedan od onih "spasavanje planete Zemlje", ali je na interesantan nacin odradjen.
  • 1
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!