Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

:awesome:

i, jasno, nije reč samo o vičnosti, već i o situacionom prilagođavanju...

prema tome: Možda sam umislila, ali ne postoji li onaj tip žena sklon nežnim prijateljstvima i bezrezervnom slanju kiss smajlija drugim devojkama koje su bezmalo upravo upoznale.., bez lezbejske zainteresovanosti? Sa tim po pravilu ide neka flertoozna neposrednost ... e sad...
ja se pitam...:
postoji li neko iskrivljenje u lezbejskoj percepciji koja takve postupke dekodira kao muvanje?
Koliko je verovatno da neko prosto umisli flertovanje filtrirajući ga kroz vlastiti doživljajni ali i registar potreba?

:wundy:
Volela bih da čujem vaša mišljenja.
Korisnikov avatar
By IriS
naopako što ću ti ja prva odgovoriti na temu :lol:

al meni dok se ne nacrta, ja ću sve to tumačiti drugarski. kad mi se tako neko ponaša, naravno.
a ja se ne ponašam tako sa ženama, tj sa lezbijanama, da ne bi pomislile svašta (ne daj bože) :lol: sem sa drugaricama, je l. toga u mom svetu ima :lol:

no, moguće je da se umisli kao flertovanje i mišljenja sam da bi većina to umislila :yes:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
"ali i registar potreba"

takođe, do "iskrivljenja" percepcije može doći usled bojazni
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Zavisi i sta ti osecas prema njoj.

Ja se secam kad sam bio tako zatreskan u drugove vidjao sam muvanja tamo gde ih nije bilo. Svaku pesmu koju okace na fejs ja umislim da misle o meni i da je meni posvecena :ozbiljan: a kad su krenuli da pricaju o devojkama ja sam mislio da igraju igrice gde namerno zele da ja budem ljubomoran kako bih popizdeo i krnuo im zvaku :ozbiljan: bio sam retard dete.

Okej, preskoci ovaj post, nemas 15 godina :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
ako je ona sto je izvadila penkalo sa druge teme, ne bi se ja mnogo mislila tu :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
A jel možemo i mi pederi da pričamo o ovome, ili je ovo lesbo-exclusive tema? :(

Evo ja sam trenutno u tripu oko dva lika (jedan je gej, za drugog ne znam), i ne mogu da provalim da li je reč o flertu, ili samo nekoj nesvakidašnjoj prisnosti i pristojnosti. :drama:
@ Anhe, swatko.

OnT:
Vic(n)a(n) sam. :ozbiljan:

1. Uglavnom ne uzvratim, osim u situacijama kad je tu i decko, jer volim da ga gledam zarumenjenog i vlaznih ociju od bijesa, a ne smije nis prokomentirat.

2. Osobe koje ga ne prepoznaju ili prepoznaju pa postanu zbunjene ili komicno trapave, jer ne znaju sto im je ciniti, znaju bit preslatke u tim situacijama. Da.
By Sixto
Ne umem da prepoznam pa da ga jebes. Konj matori.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617314#p2617314]Anhedonie napisao:[/url]Zavisi i sta ti osecas prema njoj.

Ja se secam kad sam bio tako zatreskan u drugove vidjao sam muvanja tamo gde ih nije bilo. Svaku pesmu koju okace na fejs ja umislim da misle o meni i da je meni posvecena :ozbiljan: a kad su krenuli da pricaju o devojkama ja sam mislio da igraju igrice gde namerno zele da ja budem ljubomoran kako bih popizdeo i krnuo im zvaku :ozbiljan: bio sam retard dete.

Okej, preskoci ovaj post, nemas 15 godina :lol:
ova tema sad vec vredi i ima smisla, makar samo ybog ovog posta :smilegrin:
Korisnikov avatar
By blenta
ha, naglas se nasmejah na anheov post

inace

[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2295321#p2295321]blenta napisao:[/url]
blenta napisao:ovako to izgleda

ne kontam ja tu nista
privrzenost shvatam kao privrzenost

kad dodje do toga da mi maltene skinu gace
onda mi neko, a obicno zonche kazu da se svidjam

a onda se ja becim u njega
i u fazonu sam ma nemoj? kako znas?
sa sve (figurativno) skinutim gacama
nije se mnogo promenilo ... :/
Korisnikov avatar
By *deni*
Swatko
Pošto sam veoma mio, ljubazan i drag u većini situacija, ljudi lako mogu da pomisle da flertujem sa njima i da se tako grdno pređu. Isto tako, nisam talentovan da prepoznam i razlučim tuđ flert od iskazivanja najobičnijeg dobrog raspoloženja, volje, ili simpatije.
Zato najviše volim direktnost i otvorenost u predočavanju pravih namera i želja. :yes: Nema potrebe da se vozamo, da nagađamo i pretpostavljamo šta ko misli i želi, kad se sve to može kratko, jasno i direktno saopštiti.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni je najzesce kada me drugi istripuju da me neko muva o.O
tipa, dopisivala sam se sa jednom devojkom, sa kojom mi je bas prijao razgovor i jedna drugoj smo bile "psihici". onda su svi iz drustva, pa i moja devojka poceli sa "aha, ona te muva, ti se njoj svidjas.. zasto bi ona tebi slala poruke u 3h da se muva sa nekom devojkom? naravno da vidi da li si ti ljubomorna"
o.O
i onda se i ja istripujem, pa kao dam neku distancu.. pa se ta devojka istripuje da meni stvarno smeta sto mi je rekla da se muva sa nekom devojkom.. i tako..

i tako sam ja prestala da se druzim sa ljudima
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ŠESTI PUT PIŠEM POST I NE ZNAM ŠTA HOĆU DA KAŽEM

u suštini
koliko sam vična u prepoznavanju duplo sam vičnija u potiskivanju i trolovanju/ubeđivanju sebe sa "ma kako da joj se ne sviđaš ne zasmejavaj me molim te" pogotovo kad se i meni ta osoba sviđa :sekasablic:

ovako kad mi se ne sviđa provalim odmah
i muškarce isto odmah oni su hvala bogu ili konkretni ili smotani u flertu.

u suštini
jaka vajda od moje vičnosti
de ti to meni lepo nacrtaj napiši legendu pored i objašnjenje ispod i onda mi sve to ispričaj uz demonstraciju jer ću ja verovatno biti glupa da sama protumačim kako treba hehe hvala
Korisnikov avatar
By Mars
1. a što samo estrogen
2. nema veze, svi su se javili
3. odgovor: nemam pojma, samo vidim okolo da su ljudi počeli najobičniju ljubaznost da smatraju flertom
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617410#p2617410]Mars napisao:[/url]1. a što samo estrogen
2. nema veze, svi su se javili
:lol: svi smo mi pomalo lezbejke koje ne postoje

neke lezbejke nikad ne postanuuu, ceo život čekaju na tooo :gotika:

elem, wiccan sam

i tačno znadem ko me muva a ko ne, baš sam smart.

međutim, da li ste čuli za novi depil salon i za nas pedere i lezbejke? ja nisam nikad imao bolju depilaciju čmara i takav tretman (šaputanje čmaru)
zove se sesto senso samo napred bog vam pomogo ! :apple: :evilwait: :jelka:
Korisnikov avatar
By scout_finch
ne umem da flertujem i ne primecujem da neko flertuje sa mnom. a verovatno je i to da niko to ni ne radi.
U slučaju kad mi se netko sviđa, možda ga i registriram, ali sam sklonija sama sebe uvjeriti da tu nema ničega, upravo zbog svjesnosti da ljudi vrlo često miješaju svoje želje sa realnošću.

Sa sigurnošću prepoznajem pokušaj flerta od strane osobe koja mi se ne sviđa jer u toj situaciji nemam straha da bi mi emocije, želje i očekivanja mogli iskriviti percepciju realnosti.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617235#p2617235]Orlando the Lady napisao:[/url]:awesome:

i, jasno, nije reč samo o vičnosti, već i o situacionom prilagođavanju...

prema tome: Možda sam umislila, ali ne postoji li onaj tip žena sklon nežnim prijateljstvima i bezrezervnom slanju kiss smajlija drugim devojkama koje su bezmalo upravo upoznale.., bez lezbejske zainteresovanosti? Sa tim po pravilu ide neka flertoozna neposrednost ... e sad...
ja se pitam...:
postoji li neko iskrivljenje u lezbejskoj percepciji koja takve postupke dekodira kao muvanje?
Koliko je verovatno da neko prosto umisli flertovanje filtrirajući ga kroz vlastiti doživljajni ali i registar potreba?

:wundy:
Volela bih da čujem vaša mišljenja.

Patetika u floskulama, ona "volimenevolime" spomenarska... LOL

"bezrezervno slanje kiss smajlija" :rotflmao:

jaoj bre :roll:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2617476#p2617476]LUNA_Slender napisao:[/url]zenski flert je nekako suptilniji pa se cesto desi da ne prepoznam prave namere, ja to sve nekako tumacim drugarski, sta znam...dok kod muskaraca sam vicna da prepoznam u 99% slucajeva
Isto se dešava i meni u ovom dijelu vezanom za žene. I prije nego mi se desilo da mi se svidi žena imala sam neka nabacivanja prije koja uopće nisam kužila. Sve je to meni bilo zeza, prijateljski, dok mi se doslovno ne nacrta.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
kod mene to ide both ways, totalno sam clueless kada neko flertuje sa mnom i isto tako ne mogu da ocenim jesam li kada ja flertujem previše napadna ili sasvim suprotno :neznam: zato najbolje plivam kad sam u vezi, lepo svi su mi drugari i drugarice i nema mesta nikakvom flertu.
By space_oddity
Često se zabrinem da neko flertuje sa mnom i tada se pravim da to uopšte ne primećujem jer nisam sigurna da li umišljam to ili ne, ali svakako ne volim kad neko flertuje sa mnom.
Korisnikov avatar
By Galadriel
drag, pff, sad cu da otvorim temu ko je odakle mozda ti i pomognem :O
By avgust
ima strejt cura koje kad znaju da je neka djevojka lez, vole da je kao zavode i posle pricaju kako se ta i ta, eto, zaljubila u nju. jadno, ali ima i toga.
Korisnikov avatar
By Galadriel
ta pojava je prečesta među svima i gej i strejt. flert is in the air :peva:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!