Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=476071#p476071]Hys. napisao:[/url]Dragi dnevnice,
hronicna mentalna i fizicka iscrpljenost uzrokovana poslom pocinje da splasnjava konacno. Najvise mogu da zahvalim Ikinim biljkama:smokin: koje su odlichnog terapeutskog kvaliteta i nerve su mi dovele juce do optimalne zategnutosti koja je sada daleko od pucanja:kopa: Trenutno sam u spavacici jos uvek i teram se da odem do c marketa dok se ne zatvori. Danas planiram da kao i uvek sredim na brzaka stan, odem do pijace, uzivam na kompu, uz knjigu, tv, pijem kaficu sa srecicom koja ima slobodan dan a posle na kratko dolazi i mali sa puta:skuter:....ali glavno i osnovno je cim jedem za 2 sata da lepo uzmem dozu Ikine medicine koja ce lepo da me drzi normalnom ceo dan...idem da napravim water pipe:apprentice:
ps. i sad ce neko da misli da se ja odvaljujem,hehehehe, a ja medicinu stvarno retko uzimam...ali retko se i desava da hocu lagano da mucim ubijam palim...zat bolje da dunem....peace man, peace:smilegrin:

Jbt za kakvog psihopatu sam ja radila tada. Da nije bilo Ikine medicine imala bi duplo manje ocuvanih nerava nego što sada imam.

A Ike više nema ...
Korisnikov avatar
By Blady
Dragi dnevnice 12.8.2013
Danas sam konacno ustala naspavana i relativno odmorna..
Naterala sam sebe da mehanicki odem i platim racune, iskljucim internet, prodam srebro i malo odsedim na trgu. Posmatrala sam ljude kako prolaze, smeju se, pricaju.. U posti sam videla dve ganfere lezbice kako se ljube.
Posle toga sam otisla i kupila bateriju, jos jednu, za mobilni telefon.
Komunicirala sam preko whatsApa sa Miss Marple, a posle i preko skajpa. Usput sam i napisala pismo koje treba da odnesem.
Sedela sam i razmisljala o svemu sto mi se desava, onda sam usput oribala neku tepsiju na kojoj se razvi;a civilizacija, jer sam zaboravila da je bila koriscena.
Pregledala sam malo fejs, postovala u treserani, slusala muziku.. na kraju sam se naterala da nesto i pojedem kako bih mogla da odem na trcanje.
Pila sam dosta tecnosti i otisla na trcanje. Istrcala sam kilometar ipo i vratila se kuci..
Sada sedim i pusim cigaretu i opet razmisljam dok ne odem na spavanje.
I eto, to je bio moj dan.
Pozdrav do sledeceg vidjenja..
Korisnikov avatar
By Zvonki
21.08.2013 Dragi dnevnice
Danas sam uspeo da nacrtam cartoon portrete mojih prijatelja sa fejsbuka,bio sam do prodavnice dva puta,drugi put je bilo i zbog setnje.Najzad sam zavrsio sa modelovanjem low poly junaka za igru,danas sam poceo da stavljam mape,i sada ovde sam se registrovao .Jer se danas zbog ovakvog sumornog dana osecam tuzno i usamljeno,znam,znam reci ces aaaaaw prica tuzne kuce.Ali znas sta,ti si jedno samozivo govno,jedna mala ogavna pisacka u zapustenom ulazu u hladnoj nocui!!!KUSH!!! DJUBRE JEDNO!!! DABOGDA SE UCRVEO!!!

E tako sada se osecam bolje :)
Korisnikov avatar
By sunasce
Dragi dnevnice,
jutros sam na poslu trpela posledice sinocnog opijanja. Kajsija me je dotukla. Jedva sam cekala da dodjem kuci i uvucem se u krevet. Sada se izlezavam i razmisljam da li da veceras izedjem na pivce. Virnula sam malo na fb da vidim da li ima nesto novo..nista...Energija i raspolozenje mi bas i nisu na zavidnom nivou od kada me je devojka ostavila ali jbg...Kako mozak da posaljem na godisnji odmor?
Korisnikov avatar
By Zvonki
Znam da ne trebam da se mesam,ali sunasce raskid se leci drustvom,i sto vise da nadjes aman bila sta sto te cini srecnim,dakle samo nesto poztivno,veruj mi uspeva
Korisnikov avatar
By Zvonki
Dragi Dnevnice
Ne znam zasto ljudi sa ovog foiruma sude druge ljude po postovima,i svi gledaju da li si intelegentan,zar se osecaju toliko usamljeno u svojoj intelegenciji? Zasto gledaju novajlije tako sa visine,pa i oni su isto ljudi kao i ja.Po cemu su oni posebni?Po cemu sam ja poseban?
zasto zele da se osete superiornim?
Umaram se od takvih ljudi
Korisnikov avatar
By RetributioN
^
A po čemu drugom da te procenimo, ako ne po postovima? :lol:
Btw, napadnut si samo u jednoj temi koliko znam, nisi nužno osuđen na propast i proteran. I dalje si dobro došao.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
evo, vidis, retribution ima samo 5 postova vise nego ti pa njega niko nije napao
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
hej ti, dabl mi
upravo ustajem, a ceo stan smrdi i dalje na rakiju, iako su svi prozori bili otvoreni cele noci.
nisam otisla na zurku sinoc, ali sam naterala Andrijanu da pije rakiju (sa lavorom u rukama, ali daj sta das).
Otisle smo oko 1h do Vuka da jedemo i u parkicu nam prisao neki teski debil koji je krenuo pricu o tetovazama, meni rekao da sam lepa, a Andrijani da je namcor :radosnice:
Korisnikov avatar
By RetributioN
Dragi dnevniče,
Nisi mi drag, hronično sam neispavan, lupetam previše i ne mogu da se kontrolišem. Danas sam prevalio cirka dvesta pedeset kilometara. Popio litar vode i to je to. Đevrek ne računam. Spreman za grob. +
Korisnikov avatar
By DonCorleone
Da se i ja ukljucim u ovu temu :)
Dnevnik ne mora da bude samo na temu danas sam ... (posto sam procitao na pocetku) nego uopsteno feelings da se pise :) (sto volim da pametujem xD)

Evo ja ću za početak da podijelim sa vama nesto sto sam napisao na 14.02. cetiri dana nakon prekida sa deckom :/

Najteže je jutro. Najteže je kada se probudim i shvatim da nema tvoje poruke za mene, i da ja neću poslati poruku tebi.
Od svih jutara mišu moj, sjećaš li se da sam te zvao mišu moj, ma nema veze i ako se ne sjećaš, vjerovatno nije ni za sjećanja, ali hoću da ti kažem mišu moj da je ovo jutro do sada najteže. Probudih se i ugledah kišu kako pada, kako briše svaki trag sa moga prozora. Sjetih se i nas. Shvatih da je ova prokleta kiša obrisala i naše tragove na klupi gdje smo stalno sjedili, naše tragove gdje su nam noge uspjele kročiti. Ovo jutro je posebno teško. Prvi puta kada sam te sreo bilo je slično vrijeme. Bilo je mišu moj oblačno. Sjećaš li se one magle koja je prekrila grad? Sjećaš li se kako se smijali taj dan i sjećaš li se kako smo smijehom otjerali oblake. Zato je ovo jutro posebno teško. Ovo jutro se nisam mogao smijati, ovo jutro mi je neko nedostajao da se smije samnom, da otjeramo te proklete oblake. Tebe jutros nije bilo, da mi pomogneš u toj namjeri a ja mišu moj se nisam mogao smijati sam, jednostavno smijeh me je napustio, napustio je moju dušu. Zato je kiša počela padati, nije imao ko da je smijehom rastjera. Danas je mišu moj i Valentinovo. Kažu dan zaljubljenih. Ako je tako onda je meni svaki dan, svaki trenutak sa tobom bio Valentinovo, jer mišu moj ja sam svaki taj trenutak zaljubljeno provodio sa tobom. Slušam na radiju da pomiruju prestale parove. Htio sam i ja nazvati ali jednostavno nisam imao snage, nisam imao snage da izgovorim tvoje ime. Bojim se mišu moj, bojim se izgovoriti tvoje ime. Mišu moj danas sam išao na našu klupu, nikoga nije bilo, bila je prazna kao što je sada moja duša. Sjedio sam dugo vremena i razmišljao o nama, šta nam se dogodilo, gdje sam pogriješio. U jednom trenutku sam imao osjećaj da sjediš pored mene kao prvoga dana. Pogledao sam u tvoju stranu i vidio da te nema, mišu moj suze su počele same da idu. Nedostaješ mi mišu moj. Kada sam se vraćao kući sjedio sam do prozora kao i ti što voliš i gledao u prazan put. U jednom trenu netko je sjeo pored mene i naša su se koljena dodirnula. Dodirnula se kao naša onda kada smo sjedili zajedno. Bilo je to toplo koljeno za razliku od tvoga koje je bilo kao led. Ali mišu moj meni danas nije trebala ni jedna toplina već samo tvoja hladnoća, hladnoća tvoga koljena. Taj prokleti dodir me je natjerao da plačem. Da plačem pred ljudima. Znaš da nikada ne plačem pred ljudima već samo u svoja četiri zida i znaš zbog koga sam samo plakao. Zaboravio sam ti reći mišu moj da sam kupio i čokoladu kada sam išao na našu klupu, jer znam koliko voliš čokoladu. Ostala je čokolada na klupi da te čeka, ukoliko je neko drugi ne uzme, ali i iako je uzme neko drugi neka se obraduje ipak je dan zaljubljenih. Neka drugi barem na trenutak budu sretni kada ja nemam ni taj trenutak. I ne treba mi ni jedan trenutak proveden bez tebe.
Samo još da ti kažem da te volim i da ću te voliti zauvik!
Korisnikov avatar
By DonCorleone
Kao prvo bih zamolio da ako će neko davati neki komentar na ovo koji nije ok neka ga i ne daje!!

Dragi moj dnevniče,

Danas me je zvao bivši i htio je da odemo na kafu. Ja sam naravno kao budala neka pristao ali sam ipak osigurao sebi rezervu ukoliko ne dođe, kao da sam znao. Dok sam bio u putu prema mjestu gdje smo se dogovrili dobio sam poruku u kojoj kaze da nece moci doci na kafu. Nije me začudilo, imao sam ponovno taj osjećaj koji me nikada ne vara. Produžio sam po prijateljicu i otišli smo na ono mjesto gdje sam trebao već piti kafu. Došli su njegovi prijatelji vjerovatno da provjere da li ću ipak biti, jer su se samo okrenuli i izašli. Danas mi je stvarno teško jer iako smo prekinuli ne znači da ti ne mogu biti dobar prijatelj jer nisam se valjda uzalud zaljubio u tebe. Danas sam ti se htio zahvaliti na lijepo porvedenom vremenu sa tobom ali eto valjda nisi ni zalužio da ti se zahvalim, barem ne nakon ovoga danas.
Iskreno ne znam više ni da li mi je stalo do tebe ili je to samo prolazan osjećaj. Imao sam ti mnogo toga za reći danas ali eto sročio sam ti u poruci koja jeste da sadrzi par rijeci ali su barem od srca.
Drago mi je što si mi uspio sjebati život jer samo tako mogu prestati misliti o tebi i valjda ću naučiti nešto iz toga!
By alexandermagic
Dragi dnevnice Don Corleone ovdje postavlja odredjene limite, a nitko meni nece odredjivat sto i kako da komentiram. Dakle, dragi dnevnice, Don Corleone pravi budalu od sebe i treba da shvati da je zavrseno zavrseno, da ne postoje nezamjenjive osobe i da treba krenuti dalje, i to ne samo na rijecima. Da.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!