Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By kirito
Ovako, verovatno ste pročitali naslov tako da znate o čemu se radi. Nas dvojica smo drugovi od malena, i nedavno sam shvatio da me on privlači. On je imao nekoliko devojaka, tako da je verovatno strejt. Još uvek nisam nikome rekao da sam gej, tako da ne mogu jednostavno da mu kažem da mi se sviđa, a i to bi verovatno uništilo naše prijateljstvo. Imate li neke predloge, šta da radim?
Korisnikov avatar
By Srklet
autaj se, upoznaj druge gej ljude itd.
naime, nije iznenađujuće da si se tako - zbog samonametnute izolacije - fiksirao na strejt muškarca istih godina koji ti je najbliži u životu.
By kirito
Autovanje je najbolje rešenje, ali imam mnogo prijatelja koji mrze homoseksualce, uključujući i sopstvenu porodicu, tako da to nije opcija, barem dok ne napunim osamnaest.
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616743#p2616743]kirito napisao:[/url]Autovanje je najbolje rešenje, ali imam mnogo prijatelja koji mrze homoseksualce, uključujući i sopstvenu porodicu, tako da to nije opcija, barem dok ne napunim osamnaest.
it gets better. ;)

enivej, s obzirom da si srednjosklolac (ako sam dobro shvatio), mozes biti prilicno siguran da ce te ova fiksacija na druga proci. there will be others. ^^
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Proći će, biće bolje. Nemoj da usereš prijateljstvo. Kao što reče Skrlet - izolovan si, ne poznaješ druge gej ljude i onda si se fiksirao za najboljeg druga. Za koju godinu kad budeš manje-više otvoreno gej i kad budeš upoznao još dosta gej ljudi, i prošao kroz par veza and whatnot - shvatićeš da to i nije bila zaljubljenost, nego prosto idealizovanje. Maštaš o ljubavi i kakvoj vezi, nemaš s kim to da iskusiš, i onda ti se to prijateljstvo najlakše uklopilo u tu sliku. Bar je tako bilo sa mnom u tim godinama. It gets better!

:jumphug:
Korisnikov avatar
By Madonna
POPUŠI MU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE SLUŠAJ OVE
Korisnikov avatar
By Srklet
having said what i've said, ipak moram reci da sam svoja prva seksualna iskustva i odnos imao sa strejt drugom iz razreda. ^^ but it was the nineties, maaaaan! ^^

no, nisam bio nikad zaljubljen u njega, samo sam htio kurca. :sladoled:
Korisnikov avatar
By gossip
ne znam nijednu gay osobu koja bar jednom nije bila zaljubljena u neku stejt osobu(pogotovo u periodu kao sto je srednja skola)
to naravno tebi ne treba nista da olaksa,ali znaj da nisi sam u tome i da se takve stvari cesto desavaju
to sto ima devojke je dobar pokazatelj da zaista i jeste strejt(doduse ne 100% jer imao sam i ja devojke kao i gomila mojih drugova,ali jeste dobar pokazatelj u svakom slucaju)
cak i da jeste prikriveni gay(a verujem da to ovde nije slucaj), ne mislim da je vredno rusenja prijateljstva
misli da bi bilo najbolje da se neko vreme malo distanciras od njega (dok se bar malo ne ohladis)
znam da zvuci tesko ali po meni je to jedino resenje
niko nije rekao da ne mozete da nastavite posle sa prijateljstvom

prave ljubavi te tek cekaju ;) :)
By kirito
Ovako, za par dana mu je rođendan, pozvao me je na žurku, i naravno, ićiću. E sad, nekoliko likova koje je pozvao su bi, ili se bar tako ponašaju (Grle se, ponekad i poljube), a u zadnje vreme je i on počeo tako da se ponaša, tako da mislim da mi se šanse povećavaju. Da li da startujem išta na žurci? Ili ako se nađemo negde sami da mu se sagnem? Pomagajteee! x)
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Sagni mu se kad se ubije od pica, ako je gej zapamtice, ako nije mislice ujutru da je lose sanjao. :D jk
Korisnikov avatar
By bern
ne tripuj. snila baba što joj milo. saberi se, čovječe, muškarci nisu gejevi samo ako se dodiruju. ako si spreman na igre tj. interesuje te ono što mu je u gaćama, ti pokušaj da ugrabiš priiku. međutim, ako očekuješ emocije, učini sebi uslugu i makni se od svega toga.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
^Ovo. Nemoj sebi za dzabe da komplikujes zivot. Proci ce te. Preziveces Kirito-kun. Daj svemu tome malo vremena, i videces koliko ces brzo da zaboravis za taj kras.
Korisnikov avatar
By Madonna
Ponavljam, ne slusaj ih, sagni se, ljubi ga, sta god, iskoristi njegove mane sutra pricaj na sve strane :drama:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2626506#p2626506]kirito napisao:[/url]Ovako, za par dana mu je rođendan, pozvao me je na žurku, i naravno, ićiću. E sad, nekoliko likova koje je pozvao su bi, ili se bar tako ponašaju (Grle se, ponekad i poljube), a u zadnje vreme je i on počeo tako da se ponaša, tako da mislim da mi se šanse povećavaju. Da li da startujem išta na žurci? Ili ako se nađemo negde sami da mu se sagnem? Pomagajteee! x)
Pitaj ga da li je gej/bi, mada verujem da će reći da nije. :smeh: Da je hteo da ti kaže već bi ti rekao pa bi znao. :lol: Ako ga pitaš znaćeš šta treba da uradiš. Lako ćeš provaliti da li te laže ako si pronicljiv. Opusti se i uradi kako misliš da treba. Ako stvari ne ispadnu onako kako si planirao - ništa strašno, potraži drugog. :lol:
:lol:

---

Nisam obratio pozornost da se otvarac topica oglasio jucer.

Meni nikako nije jasno zasto netko smatra da ce bi ili gay muskarac, sve da taj to i jeste, biti sa bilo kim tko mu se natrci?

Kupi si dildo, napaljena jebacice i ne kvari friendship.
By Kragi
Jak mi friendship - ovaj bi da ga povali dok ovaj drugi i ne zna da je ovaj gay :lood:
I u sustini mi nije jasno kod ovakvih prica, gde se ljudi znaju godinama, zasto se ne sedne u dvoje i lepo poprica o nekim stvarima? Cak ne mislim da je to nesto kao mnogo hrabro i da za to trebaju bog zna kakva muda koliko mi nelogicno deluje sva ta neizvesnost, iscekivanje, planiranje a ni M od muvanja.
Znaci, ja bih popizdeo posle 3 dana :D
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Tako se kaze, barem u mom kraju, kada neko nekog ovako sjebe. Inace, Kragi Kiritu. U jednoj recenici je objasnio njihovo glorious friendship koje traje od malena.
Takvi kao otvarac topica nikad i nece imati istinsko prijateljstvo sa nekim muskarcem, a da ga ne posmatraju kao seksualni objekt. Mrzim takav mentalni sklop. Milion muskaraca na sve strane, a on bi bas njega. Seronja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!