Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Jao baš razmišljam da odgledam The Lego Movie :D

Elem, odgledah konačno 300 (Bitka kod Termopila). Suviše 'epski' za moj ukus, svaki kadar je dramatičan, boje su jarke, nabijen kontrast epi napad da dobiješ. Priča dobra. Lepi trbušnjaci. 7/10
By Again
A Late Quartet [2012] tt1226240
6+ od 10
By Again
Saving Mr. Banks [2013] tt2140373
Biography | Comedy | Drama
9 od 10
The Last Of The Mohicans (Michael Mann, 1992) - 7/10
Nisu mi se sviđali izolirani kadrovi u scenama koje su trebale biti vrhunac filma. Akcija jednih i reakcija drugih je snimana zasebno, a time se dosta gubi na sveukupnom doživljaju. Madeleine Stowe je u nekim kadrovima baš lijepa.

The New World (Terrence Malick, 2005) - 7/10
Malick je vizualno impresivan i na poetsko-filozofski način priča svoje priče. Ovisi o stanju gledatelja do koje mjere se može priključiti toj struji svijesti i koliko mu je ona uopće bliska. Sjećam se da mi je i Days Of Heaven bio vizualno jako lijep, ali je izostala emocionalna povezanost. Ovaj mi je bio puno bliži, iako mi je u nekoliko navrata pala koncentracija pa sam je morala vraćati.
to uopće nisam htio gledati ^^

ovaj 'short term 12' mi je bio strasno iritantan. glumci su dobri i trude se, al čitav je film strašno fejk i koristi na jedan primjetno iritantan način stereotipe američke indie estetike. recimo, sve se snima isforsiranom kamerom iz ruke, imaš hrpu establishing shots koji se tresu i lelujaju, a tako se snimaju i krupni planovi, da bi sve bilo kao autentično i true to life. a s druge strane pretenciozni soundtrack i predvidljivo korištenje slo moa, zapravo me je baš režija najviše odbila od filma.
Korisnikov avatar
By V25
Ajd' da ne zvučim kao seljak i kažem "Ma daj", kao što rekoh za par filmova. Ali stvarno… Razumem da je ljudima film dra i simpatičan (kao što je meni svojevremeno bio), ali zaista ništa više od toga. A ona… Ona je odlična glumica, ali to nije odlična uloga. Ona bolju od one u filmu "Winter's Bone" još nije imala, a ako nastavi saradnju sa Davidom O. Russellom neće još neko vreme.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616346#p2616346]Zvonki napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2616255#p2616255]alexandermagic napisao:[/url]http://www.imdb.com/title/tt1457767/

3/10

Zali boze stracenog vremena.
Bas je dobar film jedini koji se malko vratio horror-u,vi ste bre obicni hejteri!UA!!!
Čekaj Zvonki. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ok, tebi se dopao, meni ne. Drugačiji su nam ukusi, ali ako razumem dobro - volimo horore. Horor kao žanr ima mnoštvo podžanrova (ne striktno određeni nekim konvencijama, ali se opet zna šta jedan horor film treba da čini), a "The Conjuring" nažalost nije ispoštovao pravila nijednog, osim što je ispunio sve žive klišee publici koja ga je čekala a time logično (uz dobru marketinšku kampanju) zgrnuo brdo para. Ja sam ga odmah po izlasku u julu prošle godine gledao u bioskopu i vrištao od smeha. Ona scena sa stolicom u pdrumu… Mislim, scenario je toliko "prizeman" i komičan na prvom mestu da taj film ni pod kojim uslovima ne može da se svrsta međ' horore - možda neki razvodnjen trilerčić, a najbolje stvari vezane za film je očigledno poster (ili posteri) i tv spotovi (ne čak ni trejler).
  • 1
  • 339
  • 340
  • 341
  • 342
  • 343
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!