Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

E da kao sto rekoh negde,ljudiam je vaznija ko je sta jeo i koliko su kakili,jbt pa sta?? Pa sta ako je Ellen Page lezba?? Neka je,ne razumem zasto se ljudi toliko iznenadjuju oko nekih izjava filmski ili muzickih zvezda,Elen meni nije neka glumica mada je u Hard Candy pokazala da moze da se potrudi,ali dobro jos ima filmova da se dokaze,a to da li je lezba,trandza ili ljubicasti vanzemaljac sa gnojavbim okom mi nije vaznio,ona je glumica i ja hocu da vidim da me ubedi u karakterizaciju likova koje glumi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615662#p2615662]Zvonki napisao:[/url]E da kao sto rekoh negde,ljudiam je vaznija ko je sta jeo i koliko su kakili,jbt pa sta?? Pa sta ako je Ellen Page lezba?? Neka je,ne razumem zasto se ljudi toliko iznenadjuju oko nekih izjava filmski ili muzickih zvezda,Elen meni nije neka glumica mada je u Hard Candy pokazala da moze da se potrudi,ali dobro jos ima filmova da se dokaze,a to da li je lezba,trandza ili ljubicasti vanzemaljac sa gnojavbim okom mi nije vaznio,ona je glumica i ja hocu da vidim da me ubedi u karakterizaciju likova koje glumi
Bitno je zato sto na ovom svetu postoji nesto sto se zove homofobija. Da homofobija i zlostavljanje gay ljudi na svake moguce nacine ne postoji, onda bi informacije o tome da li je neko gay, str8. bi bile suvisne. Veoma je vazno da javne licnosti izadju iz ormara. It helps the cause
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615662#p2615662]Zvonki napisao:[/url]...
A ti si u fazonu da cepidilačiš i svađaš se po celom forumu, jel? Pokazao si koliko te ne zanima i koliko si iznad sve te boranije tako što si postovao čak dva puta na temi... koja te ne zanima. Tako da, ono, slobodno nastavi da se osećaš superiorno i produži svojim putam mimo trivijalnosti.

Uzgred, ako ne kontaš zašto su svi u 'yay!' fazonu kada se autuje neko ko je toliko vidljiv i uspešan (u onome što radi), ja apsolutno nemam nameru da ti objašnjavam.

Edit: Vidim sad da se Mage potrudio, ali džaba.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
i love this speech. i love it because it´s brave. it touched me, the way her voice trembled, the uncontrollable movements of her hands. how brave. respect.
Korisnikov avatar
By ManToy
Bas sam srecan zbog nje ali stvarno! :D
Obozavao sam je jos od "Hard Candy" a sada je obozavam jos vise. :)
Inace da, i meni je nekako bilo ocigledno da je gay ali fino sto je to podelila sa svetom. <3
Govor je divan bas kao i ona. Moja omiljena lez for sure. :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jesam ja jedini ko nije gledao hard candy? :retard:
Korisnikov avatar
By IriS
^ hard candy je odličan odličan :klap:

ot
srce malo :love:
Korisnikov avatar
By Madonna
You guys are, like, sooooo special
:ont: lepo
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne nego prvi put i cujem za film :retard: obicno sam makar cuo za tako masovno gledani film
Korisnikov avatar
By Hellas
Mislila sam da je to vec poznata stvar...
Divna je :)
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615656#p2615656]Waldorf napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2615637#p2615637]Srklet napisao:[/url]juno je lezba. :qqlele:
I was like - Kitty Pryde je lezba!! :hyper:
Zbog čega X-Meni postaju najfabuloznija geeky fanšiza. Nikog ovde nije briga, ali mene veseli.. :nerd:
Have you ever tried not being a mutant? :nesiguran:

''''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!