Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By fencysmurf
to je malo pitanje a la vrzino kolo.

kad se zaljubis neko ti je lep (ima tebi odgovarajuci fizicki izgled)... niko se jos nije zaljubio u nekog ko mu je ruzan.... a sto je tebi lepo , drugom nije.... i onda tako sve u krug....

:nunchake:
Korisnikov avatar
By spark
o ovoj temi sam u protekle dve tri godine napisao vise poruka, tako da necu nista posebno da komentarisem. samo cu da svratim za nekih mesec dana, da procitam kako neki ljudi seru i pisu o ovoj temi, a provereno znam da je jedino sto ih interesuje velicina patke... :smeh: :smeh: :eevil: :kiss:
Korisnikov avatar
By unic0rn
hmmmm...... pa sta da kazem kad se ja muvam samo sa lepim momcima? :blush:

ma, 40% :P
Korisnikov avatar
By Zemunac
Prvo psiha, pa fizicki izgled, uvek. Naravno, necu da se muvam sa nekim gaborima, nemoguce je apsolutno zaljubiti se u nekog ko me makar malo fizicki ne privlaci. Znaci nije toliko presudan, al u svakom slucaju bitan je.
Korisnikov avatar
By Seaman
Bitno mi je da me osoba fizicki privuce.To je prvi kora, zatim sledi upoznavanje i sl.
Korisnikov avatar
By 2kune
Kako je fizi?ki izgled nesumnjivo ogledalo duše, ja glasam za dušu... :D
Korisnikov avatar
By Goran Smith
Kako kaže jedna pametna TV poslovica ... Sve je bitno, i zubi i duša :hvala:
By B reddie
bitan je. niko nece ono sto mu/joj se ne dopada, zar ne. znaci, bitan je.
nije najbitniji.
lepi kreteni vrve odasvuda....:pop:
Korisnikov avatar
By Abyss
Veoma bitan, ?ak 70%
Korisnikov avatar
By HARP
Fizi?ki izgled pod broj 1.,Ali pod br. 1.
Znam da surovo zvu?i,ali tako je.
Ostalo se kasnije sredi.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by gox
Fizi?ki izgled pod broj 1.,Ali pod br. 1.
Znam da surovo zvu?i,ali tako je.
Ostalo se kasnije sredi.
Baš tako!
Kad nekoga vidim prvi put, fizi?ki izgled je ono što me privu?e (ili ne).
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
palim se samo na lepe i pametne, ali me samo spopadaju glupi i ruzni:iskusenje:
fizichki izgled mi je jako bitan, jer ja u grad ne izlazim sa svakim i nemoze svako biti vidjen u mom drushtvu
Korisnikov avatar
By Val
Ako milion ljudi za Klaudiju Sifer, Tajru Benks, Lindu Evangelistu i mnoge druge kazu, da su lepe, ja licno te devojke ne smatram takvim. Dakle, sta znaci "biti lep"?
Kao drugo, mnogi reduciraju fizicki izgled na lice i ruke (posebno u zimskom preiodu, kad je tesko videti nesto vise, ispod perjane jakne neke devojke, za koju mislimo, da nam se svidja, kad prodje pored nas).
Posebno me nerviraju devojke, koje misle da su "lepe" (sta god podrazumevali pod pojmom "LEP"), a kad udjes u neki razgovor s njom ona samo hihihi, hahaha, da pokaze svoje bele zubice, a ujedno pokusava da prikrije nedostatak inteligencije.
Bitno mi je, sta se krije iza te fasade, a ne sama fasada. Malter nakon nekoliko godina otpadne, a unutrasnje vrednosti ostaju. Dakle, ako devojka ima karmu, sharm i mozak , fizicki izgled samim tim dobija nove dimenzije.

Ne, nisam povrsna. A imam i veliku prednost zvanu "suprotnosti se privlace". :D
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni je skroz nebitan fizi?ki izgled. mnogo mi je bitnije kakva je osoba iznutra, da li je dobra. nije bitno kako izgleda... :nerd:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by 2Q2Bstr8
meni je skroz nebitan fizi?ki izgled. mnogo mi je bitnije kakva je osoba iznutra, da li je dobra. nije bitno kako izgleda... :nerd:
Ok,poštujem i to,ali takvi mogu da mi budu samo drugari sa kojima ?u da pri?am,jer nikada nisam podvajao ljude zbog manjka lepote.
Ali da bi me neko seksualno zaintrigirao mora da bude zgodan i lep,normalno za moje oko.
Mada imam senzor, zgodno i lepo stvorenje vidim na kilometar,nekako kao da sijaju medju svima u gužvi.Mogu da ih snimim i kada su ledjima okrenuti,odmah dodje do izražaja gradja i faca,a kada krene osmeh i razgovor,eh stvari odu daleko,možete misliti....
Znaš kako ide stara izreka:Lepima je sve oprošteno:)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ako govorimo o nekom prvom kontaktu...da,ima mozda i presudan znacaj.Prvih 5 minuta. :)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
btw, ne bih ovo napisao da ovo nije šesnaesti put da se ova tema reciklira...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by 2Q2Bstr8
btw, ne bih ovo napisao da ovo nije šesnaesti put da se ova tema reciklira...
Jedni ljudi dolaze na forum,a drugi odlaze,tako da 'reciklaza' nekad i nije na odmet. :soping::
Oni koji su odavno na forumu mozda su promenili misljenje. :ua: .Nikad se ne zna...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
U sustini, u onom kolokvijalnom znacenju potpuno je nebitan, makar za mene. Bitan je samo da li postoji jedan detalj - bore smejalice oko usana. Sve ostale nedostatke mogu da prevazidjem i ignorisem. Sledeca dva "must have" su mozak i miris. Bez toga nista.
Korisnikov avatar
By Atlona
Prvo osobu vidis pa tek onda sve ostalo. Fizicki izgled jeste bitan ali vrlo kratko i u prvo vreme. Onda isplivaju stavovi, razmisljanja, zelje... te to uvek prevagne i presudi. Harizma je ono sto mi je bitno, a to cesto nema veze sa fizickim izgledom, vec voljenjem i prihvatanjem sebe...
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Val
Ako milion ljudi za Klaudiju Sifer, Tajru Benks, Lindu Evangelistu
1.ne svidja/2.ne svidja/3.okej

da lepota je relativna.

sto je meni lepo ne mora biti tebi lepo(ne mislim na tebe val vec uopsteno)...

dobro, ipak ne mogu reci da su ove cure gore ruzne ali neke nisu moj tip.

klaudija recimo mi nema karizmu,moze na njoj biti sve "perfektno" od crta lica do tela...ali jednostavno mi se ona uopste ne svidja.

recimo Heidi mi je mnogo interesantnija(kad smo kod manekenki)

prvo ti upada u oci nesto spoljasnje ali da li ona mora biti lepotica ili slatka ili da ima nesto, ili sve zajedno ili nesto od toga to je relativno...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Niko nije savrsen.
Fizicki izgled jeste bitan, ali nedostatak vaspitanja, ruzno ponasanje ili nemanje soli u glavi mogu i potpunosti da upopaste prvi utisak koji steknem o nekome.
Lepota je u ocima posmatraca.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by MinaHarker
Niko nije savrsen.
Fizicki izgled jeste bitan, ali nedostatak vaspitanja, ruzno ponasanje ili nemanje soli u glavi mogu i potpunosti da upopaste prvi utisak koji steknem o nekome.
Lepota je u ocima posmatraca.
Ovim je sve receno! :up:
Korisnikov avatar
By EYA
znam gomilu super extra zgodnih i lepo obucenih ljudi, sa svakim detaljem uklopljenim NA sebi, sa kojima, opet, ne mogu ni 5 minuta da sedim u istoj prostoriji, a kamoli da pricam ili spavam...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
znam gomilu super extra zgodnih i lepo obucenih ljudi, sa svakim detaljem uklopljenim NA sebi, sa kojima, opet, ne mogu ni 5 minuta da sedim u istoj prostoriji, a kamoli da pricam ili spavam...
Joj, da! :france:
Korisnikov avatar
By Crave
za po?etak je bitno.. posle i nije toliko ... Dakle, važno je .. nekada je i presudno
By SUNNY B
kao sto vec negde ovo napisah - da , jeste, bitan je svakako ali sve dok ta osoba ne otvori usta - i u zavisnosti sta ima da kaze cu se zaljubiti ili ne.....a moze da se desi i suprotno - da me neko ne privuce fizicki jer, recimo, nije moj tip (sta god to znacilo) ali da me zvizne o zemlju necim u sebi , mozda humorom, duhom, mozgom, novim krojevima za haljine iz burde ili tako nesto....jednom mi se to desilo- naime, cura nije moj tip ni u kom slucaju a cak ni boja kose se ne uklapa ali ima valjda neki glas ili sta god pa mi se to dopalo.....
By fazza
Ma svima je bitan fizichki izgled, nekima u manjoj a nekima u vecoj meri, pa tako
i meni. Ne mogu komplet da se zaljubim ako mi neshto smeta - bilo da je u
fizichkom ili mentalnom smislu.
Korisnikov avatar
By Khons
na prvi pogled, fizicki izgled mi je bitan. kad pocnemo konverzaciju, usmerena sam na njen um
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!