Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
nimalo smesno
ne secam se tacno kako je pukla bruka
ali mislim da je lik za tu pesmicu dobio neku nacionalnu penziju ili nesto
da me ubijes ne mogu da se setim, ali behu neki novci za doprinos kulturnoj bastini
Korisnikov avatar
By Mars
Znam da je imao promociju po školama Srbije i da su deca bila obavezna da kupe zbirku pesama.
Korisnikov avatar
By Mars
ako je univerzalno, što je univerzalno

:lol:
By space_oddity
Pošto je početni topic pitao za razloge nemaštovitosti - evo npr. moj dečko ima jedno prilično često ime, koje su roditelji odabrali tako da bude što univerzalnije, tj. i strancima lako da ga izgovore ukoliko ne bude živeo u Srbiji (ipak tad beše kriza kad se on rodio).

Ja imam ime sa (na ovom topic) omraženim brojem slova :) - Iva. Moji su bili u fazonu što kraćih imena, ne znam zašto.

Inače sam lično toliko nemaštovita da mi se prva mačka zove Maca. A nisam sigurna kako bih birala deci imena, kada bih ih, hipotetički, imala. Ne volim ni ja ta česta imena, uglavnom mi ni ne zvuče lepo, mada retko mi i neko ime zvuči lepo...
Npr. "Astrid" mi je totalno gotivno ime, ali kada bih dete tako nazvala, možda bi ono bilo predmet sprdnje, što je isto bedak.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja mislim da su se tu stvari promenile.

Recimo, moje školsko vreme devojčica po imenu STANIJA ne bi došla do puberteta...kad gle ono...

Mislim lepo je ako su deca barem po tom pitanju danas manje zla.
Korisnikov avatar
By *deni*
Meni je smešno, ko nalazi za shodno, neka se mršti. Smejaću im se u lice dok ne lipšem. :yes:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613865#p2613865]Markiza napisao:[/url]U mojoj selendri sve Novak do Novaka.Niču li niču.
A sta je tebi problem sa tim?
Citajuci jos jednu temu zakljucio sam da se ovde hejtuje Novak, zasto?
Decko je vrhunski sportista, zgodan(mljac, mljac), umeren u svemu, voli ljude, deli i sakom i kapom, emancipovan, uziva ugled u svetu koji nije doziveo za svog zivota ni jedan Srbin, cuj Srbin ni jedan covek sa ovih prostora.
Moze da bira drzavljanstvo.Moze da bude sta zeli.Moze mu se sve.Odlucio se da bude i dalje Novak.
Ako odes iz Srbije i uspes onda si izdajnik ako ostanes i uspes onda si srbenda.
Dajte ne serite
Korisnikov avatar
By belch
uzima pare od države za svoje projekte, a poraz vrlo zgodno u njoj ne plaća.
srbin je kad treba da mu se kliče, a za ostalo, jbg.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2614189#p2614189]toba napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2613865#p2613865]Markiza napisao:[/url]U mojoj selendri sve Novak do Novaka.Niču li niču.
A sta je tebi problem sa tim?
Citajuci jos jednu temu zakljucio sam da se ovde hejtuje Novak, zasto?
Decko je vrhunski sportista, zgodan(mljac, mljac), umeren u svemu, voli ljude, deli i sakom i kapom, emancipovan, uziva ugled u svetu koji nije doziveo za svog zivota ni jedan Srbin, cuj Srbin ni jedan covek sa ovih prostora.
Moze da bira drzavljanstvo.Moze da bude sta zeli.Moze mu se sve.Odlucio se da bude i dalje Novak.
Ako odes iz Srbije i uspes onda si izdajnik ako ostanes i uspes onda si srbenda.
Dajte ne serite
Nemam problema sa Novakom i njegovom igrom (za to mu svaka čast) nego sa imenom Novak-svi bi da im se deca zovu Novak, ko, vele možda postanu NOVAK.Što decu po starini Novaku nisu nazivali.
Moja sestra od strica se zove Đurđija. I dan danas drami zbog toga. :lol:

Kad sam je pitao zašto se toliko potresa zbog imena kad može u svakom trenutku da ga promeni ako želi (pošto se žali da od muke izgubi dva kilograma kad mora nekom da se predstavi), ona mi je objasnila: "Do sad su svi govorili da sam ja ona što se zove Đurđija. Ako promenim ime svi će govoriti da sam ja ona što se zvala Đurđija, a ja ne želim da pokazujem ličnu kartu svima. Znači, ja sam Đurđija kako god okreneš. Spasiću živu glavu jedino ako promenim ime pa odem iz države." :lol:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
A stvarno, mislila sam da ce neko tvog sEnZiBiLiTeTa pronaci izvesnu snagu i moc u imenima Gvozden i Goran
By Ханс
Ja imam starosrpsko ime, zapravo ne toliko često, a znam da, ako budem imao decu, sina konkretno, da će imati jedno medjunarodno ime koje ima jedan forumaš, veoma poznat. I lep. Upravo zato da niko ne bi lomio jezik pri izgovaranju, od radnika u Starbaksu do profesora na faksu i carinika, a za to da li je srpsko ili ne- who gives a damn. Ne prave ga i ne gaje oni, već ja.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!