Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dear Lucy
a nije loš ni Daphne.. ima taj izvesni kuriozitet iz života Dafne di Morije u periodu između suđenja zbog Rebeke i pisanja Ptica
Korisnikov avatar
By AuroraDark
^

očekivala sam mnogo više od tog filma.. :tepih:

trenutno me jako zanima ovogodisnji dobitnik zlatne palme.. nikako da dodjem do torenta

Korisnikov avatar
By Galadriel
waldorf, pa mogla si mi usput i copy paste na u2u :waldorf:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Nešto što jedva čekam i nadam im se na Merlinki:

Blue Is the Warmest Colour / La Vie d'Adèle <--- clicky

Slika
- osvojili su Zlatnu palmu u Kanu ove godine
- zasnovano na grafičkoj noveli koju se se sad iz petinih žila trudim da ne pročitam da bih više uživala u filmu, ali sumnjam da će mi uspeti.

(imam trip da sam ovaj film propustila prošle godine, ali nema veze)

Margarita (2012)

Slika

caliente :drama:

inače, jel imamo mi neku temu o koječemu (filmovima i serijama) koje nisu striktno gej, ali imaju dobre gej priče i likove? ustvari, jel nam treba ili da bacam ovde na šta naletim?
Korisnikov avatar
By Hys.
El ima neko za Margaritu što je metnu Waldorfica linak al za skidanje, ne onlajn gledanje recimo :waldorf: ? Ako da, moj u2u blagodari :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Darlin pa suncemujebem napiši bar :spojler:

Ja nisam htela da znam o čemu se radi pre gledanja :-/

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2516272#p2516272]Orlando the Lady napisao:[/url]pokusala da gledam film o gospodji koja ne moze da svrsi (a perfect ending?)
ne znam, istrpela sam samo do orgazma, onako dotucena kadrovima i brzinom

zena svrsila i postala smrtna, i get that
ali, mimo toga... ipak ne.
Korisnikov avatar
By Cincila
Da li je neko uspeo da nadje torrent za film Margarita? Ako jeste pliiiiiiiiiiiiz da mi posalje link preko porukice :) HVALAAAAAAAAAAAA
Korisnikov avatar
By Cincila
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2576504#p2576504]Waldorf napisao:[/url]Nešto što jedva čekam i nadam im se na Merlinki:

Blue Is the Warmest Colour / La Vie d'Adèle <--- clicky

Slika
- osvojili su Zlatnu palmu u Kanu ove godine
- zasnovano na grafičkoj noveli koju se se sad iz petinih žila trudim da ne pročitam da bih više uživala u filmu, ali sumnjam da će mi uspeti.
Film traje 2 sata,toliko su neke stvari razvukli a neke skratili kao da je amater snimao film. Film kao film je 3 od 5
Korisnikov avatar
By Waldorf
Evo šta još jedva čekam... i ne samo zato što Miranda (Jovajna <3) Otto igra Elizabeth Bishop.

Reaching for the Moon/Flores Raras

Ali krenuo je po festivalima u septembru, tkao da kontam da ću se načekati.

Od Margarite i dalje ni traga ni glasa (ako je neko uspeo da nađe nek baci u2u), iako je izašao dvd i može da se naruči preko Amazona... što ću verovatno na kraju i uraditi.

Ditto Cloudburst.
Korisnikov avatar
By Cincila
Reaching for the moon - nasla sam link :)

i naravno fil ne radi :piski:
Korisnikov avatar
By Torry
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2602321#p2602321]Galadriel napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2351011#p2351011]Waldorf napisao:[/url].
Ja više naginjem tupavim i blentavim filmovima, tipa 'But I'm a Cheerleader' i true rom-komovima, tipa 'Saving Face'. Ustvari, taj drugi ako nisi gledala, pogledaj obavezno - i pored povremenog zalaženje u "ma, vaaaaži", kao i svi rom-komovi, ovaj je ustvari totalno sweet. A i cure su baš medene. :love:
Downloading... :bubbles:

Saving face je fenomenalan, nemoguce da ga jos nisi gledala
Korisnikov avatar
By Galadriel
Bye Bye Blondie je najgori film ikada, sad ću da pogledam taj...
Korisnikov avatar
By Waldorf
Kako sam raspadom hdd-a izgubila sve filmove koje sam imala i počela ponovo da skidam i tražim koješta, poslednjih 10ak dana sam se baš nagledala lez filmova - što nekih dragih davno gledanih, što novih koje sam nekako propustila ili koje sam planirala pa nikad odgledala. Evo nekih koji su ostavili utisak:

Leading ladies (2010)
Slika
Za ovaj ranije nisam čula. Skorz mi je sweet i tra-la-la. Indie film gde me ni scenario, a ni gluma ne teraju da pobegnem iz sobe i čekam da se završi. Što se mene tiče, win!
------------------------
Elena Undone (2010)
Slika
Ovaj sam propustila. Imala sam ga na hddu, neku nesrećnu kopiju i uvek me nešto mrzelo da tražim bolju. Jako, ali jako mi je prijao. Već viđena priča 1000x, ali dobro odglumljena i skockana. I tete su izuzetno sexy - što u kombinaciji, što svaka za sebe. Naročito Traci Dinwiddie.. :bale:
------------------------
Portrait of a Marriage (1990)
Slika
BBCjev, ultra melodramatačian i vrhunski castovan biser. High-drama na sve strane, ali kontam više je to do, u to vreme modernog, stila ovakvih mini serija, nego do bilo čega drugog. O ljubavi Vite Sackville-West (koja je, posle dešavanja opisanih u ovoj seriji, bila inspiracija Virginiji Woolf za Orlanda) i Violet Trefusis, s jedne strane i njenom braku i bračnom životu s druge. Mislim da je ekranizacija dela knjige koju je Vitin sin napisao o svojim roditeljima. Vitu igra Janet McTeer, ovde u nekoj polu-butchy varijanti, koja se nekih 15+ godina kasnije opet malko šetala pod dugom u filmu Daphne (o Daphne du Maurier)...

...koji ću sad da skinem i odgledam.

Ih. Pa odavno se nisam raspiala ovako.[/white&nerdy] :waldorf:
Korisnikov avatar
By mega therion
meni je Concussion prijao. Osim tog, ni jedan jedini drugi film na tu temu me ove godine nije odusevio.
Korisnikov avatar
By Oziris
Uopste ne videh what's the big deal sa Blue is the warmest color... Anyway, uludo potrosih 3 dosadna sata... A bas sam imala ocekivanja. :(
Korisnikov avatar
By ultraviolet
metnuh concussion, margarita, saving face i reaching for the moon da se skidaju.
bojim se.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Blue is the warmest colour:

greska, greska, nedosledna motivacija, bau-bau, greska, greska

A imala sam nesto poput treperave radosti u grudima iscekujuci torrent. :novine:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
bilo bi jako kul kada bi postojao neki film a da nema ljubavnu priču :wow:

skidam sad concussion
mada znam da će mi tako mazohistički pasti sad kad mi se i ovako ljubi :sigh:

edit: odgledala. PRE DO SA DNO umrla sam dok sam iščekala kraj
imam osećaj da sam odgledala predosadan klip od 5 minuta sloumoušnovan u predosadnih sat i po
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
sačuvala sam ti sat i po života MOLIM I DRUGI PUT

aj javi valja li išta od tih ostalih što skidaš ja nemam živaca više da počinjem bilo koji
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!