- 03 Okt 2010, 20:55
jel moguće da sam ja jedina koja ne podnosi taj film i smatra ga jezivo patrijarhalnim i reakcionarnim?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by olga_diktatorNisi. Ni sam ne bih bolje sročio.
jel moguće da sam ja jedina koja ne podnosi taj film i smatra ga jezivo patrijarhalnim i reakcionarnim?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1997572#p1997572]Kragi napisao:[/url]A ko je primao klasu kad je polagala prijemni?Ko sve polaze i prolazi prijemni na Akademiji u Novom Sadu i kako je to uopste organizovano... veze, vezice... Nije ni cudo sto je jedna od najhvaljenijih glumica danas jebena Katarina 'kosa na jedno rame' Radivojevic.![]()
e simpa je ona meni i na stranu nagrada i sve to, ali da je neka glumica verovatno bi posle takve uloge i takvog proboja uspela kasnije i bez akademije. ima solidnih glumaca iz stare garde koji je takodje nisu videli. sa druge strane marta nije ostala na virdžini jer je posle toga snimala još nešto i bila očajna, valjda.valjda treba reći i to da je jedna mirjana karanović polagala prijemni 3 puta, dakle jedno je talenat a nešto sasvim drugo sposobnost da ga pokažeš u trenutku kada se to očekuje od tebe.
valjda je i to odlika dobrih glumaca.
što se filma tiče, mogu samo da kažem da mi se osrednje dopaoza ostalo nisam stručan da komentarišem.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!