Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ja drzim tab sa YT i strogo pazim da ga ne zatvorim, inace ga nema vise.

Mojima sam prepricavao i citao, idem da im posaljem sad.
By Sixto
Jbg. Moraju se u zivotu i neka govna progutati.

"Hoces 'Curuviju'? Daj ti meni 'Mentalno razgobavanje'. Ok?" Vidno je primetna pitomost redakcije B92 prema Vucicu, sto se tice Dacica malo su ostriji, tj ne malo nego puno.
By Sixto
Pa kraj! :lol:
Posle ovog mora ove godine bar dva grend slema da uzme da se opere! :lol:

Slika
By Sixto
Ovo je ona varijanta fotkanja na mostu sa samoubicom.
Korisnikov avatar
By Mars
Ako ne bi' krenuo da trčim u suprotnom smeru da vidim da ĐOKOVIĆ ili VUČIĆ idu da me spašavaju-jebite me!
Vucicev potez marketinski i u sklopu predizborne kampanje ali onaj je ipak pomerio svoje dupe iz udobnog i toplog stana i otisao u to nevreme i pomogao ljudima. Za razliku od njega, vojvodjanski premijer Pajtic nije uradio nista, on provodi wikend kao da je situacija na teritoriji pokrajine potpuno normalna.
Korisnikov avatar
By Mars
Eto, a ja se pitam koji su to ljudi kod kojih ova lakrdija prolazi.
"Vucic je pre svega normalan covek i nije gledao skrstenih ruku sta se oko njega desava.Svaka mu cast sto je otisao tamo ima veliko srce i nije ga bilo briga da li ga neko snima ili ne, i drugi politicarii su obilazili podrucja zahvacena zemljotresima poplavama i slicnim nedacama ali kao posmatraci.Bravo Vucicu !"
I nije ga briga da li ga neko snima ili ne???
OJEBOTEBOG!!!!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja ne mogu da verujem da BILO KO moze da nasedne na ovo.

uvek se iznova razocaram gluposcu mnogih ljudi :sigh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Znaš kako, da su po mene poslali Vučićev deluks džip, njime da se ugodno transportujem do ugroženih područja, išao bih i ja. Pa posle razmetljivog spašavanja od 10 minuta - na prasećinu i vino, a narodu bućkuriš - čaj bez šećera i suvi ljebac s mašću. :njuska:
Nije se Vučić probijao goloruk kroz smetove, 'ladeći noge, ruke i jaja, ne boj se, već je pristigao deluks džipom.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!