Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Čekala sam je na železničkoj stanici. Sakrila sam se bila i čekala da mi javi da je stigla. Htela sam da je iznenadim tako što ću joj prići s leđa, staviti ruke na oči i reći "imaš jednu šansu da pogodiš ko je" :D i samo što sam se lepo prišunjala i da uradim to sa rukama ona se okrenula, ja onda skočila na nju da je grlim, uplašila sam je znam, izvini Nataša, ponoviće se :lol: stidljiva je bila :sweet: ma nije uopšte htela u oči da me gleda prvih par minuta dok smo pričale :D e onda kad se opustila... :pervert:

A utisak... pa kakav može da bude nego prelep. Ne mogu to da opišem. Taj dan sam jedva čekala, jedan od najsrećnijih trenutaka u mom životu ^^
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
čuj nju uplašila me, a manja od mene :maji:

pa kad si me isfrapirala, dođem prvi put u nepoznat kraj i spopadne me nepoznata simpatična devojka. naravno da mi je trebalo par minuta da dođem sebi :lol:

utisak.. hm.. pa s obzirom da sam bila u zagrljaju te divne slatke devojke fino mi je bilo baš
Korisnikov avatar
By Taki
Manja samo kad se izujem :lol: :P
S obzirom na to da ti je bilo baš fino, ja te očekujem ponovo, znaš to :) :kiss:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
U bgu u picinom parku, krala mi musterije.
Korisnikov avatar
By blenta
oko tasmajdanskog parka
cute as a button
vrlo stidljiv
Korisnikov avatar
By IriS
beše to pre 5-6 godina. Našli smo se i otišli na kafence.

bio mi je jako prijatan sagovornik :)
Korisnikov avatar
By castor
Lezball na Adi. Crvena, duhovita, lepa, pametna sa lepo doziranim sarkazmom.
Korisnikov avatar
By blenta
kod zoncheta ped neku zurku cini mi se
malo nervozan i kapacitet za pivo :)

zato se bas i ne secam :))
Korisnikov avatar
By Hys.
mislim na forumskoj zurci :nerd: prijatan decko :)
Korisnikov avatar
By Hys.
Nijesam upoznala a definitivno bih baš volela. Retko pametna i fina cura.

A ova scout bi mogla nekad umesto sisa da kaze da sam joj bila lepa, jebemjojčanak!

Ili da zarad narodne zabave elaborira kako sam suptilna, kad je već danas uživo meni sumirala :lol:
Korisnikov avatar
By scout_finch
tvoju suptilnost moze da zaseni samo tvoja smernost. :lol:

a kad sam te prvi put upoznala prvo sam primetila tvoje oci u kojima sam prepoznala cistotu tvoje duse i cestitost tvojih namera. :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
ok, fair enough :P

edit to add

I sa ovim više nemaš prava da tvrdiš da nisi prozrela moje nadasve čestite namere, mhm.

Ot

Ajd ja sad ko taki i gospojica:

Svidelo mi se kako i sta pise, cimnula sam je na jahu msn il tako nesto, pricale 3 puta u 2 dana, bila sam sex starved i nadala se da je butch ko sto ja volim pored toga sto je pametna i stidljiva kako volem, pozvala je u kafanu de je bilo 15 ljudi, popila sam dovoljno da je pipkam za koleno, isli u klub u koji ona posle kafane ne bi isla da je orlando nije naterala, tu je naterala da me poljubi i kad smo izasle iz kluba pitala je jel mogu na kafu kod nje a ona je rekla da nije sigurna da ima kafu kuci.

Ipak je imala i pila sam kafu sat vremena bez cigareta dok ona konacno nije posustala.
Korisnikov avatar
By Neutron
U Apartmanu ak' se sećam. Utisak: Kul pičoka.
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Jao jeste, Apartman. Prvi utisak: pritka za paradajz lično. Ozbiljno, podsetio me na miss Prissy :D
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!