Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ultraviolet
nikakva sam domaćica
ništa
nula
zero

i mrzi me da se pomerim
a ne bi me mrzelo da nemam obaveze
to je neko prokletstvo kunem se

kak' bi bilo sjajno da ne moram nigde za vikend
odvratna sam
koliko mi je bitno toliko me muuuuuuuuurziiiiiiiiiiiii waaaah

zašto
nemam
onak' normalan
mozak

ALI people change je l' da ajde može nekad tamo za 30 godina super. seksi.
0_O..........................................................................................................................................................................................................0_O................................................................................................. Elem,pogledajte ovo
[youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=HHyi2IiT-Ls" target="_blank[/youtube]
Korisnikov avatar
By gossip
this is my heart
and I won't allow the disrespect
Korisnikov avatar
By mOwbid
joj kako bih ja Zvonkija roknula na ignore. žju
Korisnikov avatar
By Trilian
sad sam jela... i jos sam gladna... a nemam hrane u stanu, ama bas nikakve :(

i nemam ni slatkisa... niceg slatkog... sto citavu situaciju cini jos tezom :(
Korisnikov avatar
By Trilian
pa ono... kontam da bih mogla da odem na spavanje... pa da
"Ljudsko bice po definiciji,ima slobodnu volju.Nju moze iskoristiti da bira zimedju dobra i zla.Ako ima sposobnost jedino da cini dobro,ili jedino da cini zlo,onda je ono mehanicka pomorandza-a to znaci da zigleda kao organizam divne boje i divnog soka,a ustvari je samo casovnicki meanizam koga ce navijati bog ili djavo,ili Svemnocan drzava(koja ionako sve vise zamenjuje i boga i djavola).Biti totalno dobar ili totalno zao-obe stvari su podjednako neljudske.Vazan je moralni izbor.Zlo mora postojati naporedo sa dobrim,da bi moralni izbor mogao funkcionisati.Zivot se odrzava zahvaljujuci meljucoj suprotnosti moralnih entiteta.O tome se radi u svim TV novostima.Na zalost u svima nama ima prvobitnog greha tako mnogo,da nam je zlo poprilicno privlacno.Razaranje je lakse i spektakularnije nego kreiranje.Volimo da nam gace padnu od straha pred vizijama kosmicke destrukcije.Kad neko sedne u dosadnu sobu i komponuje "MIsu Solemnis" ili napise Anatomiju Melanholije,to nece biti posdravljeno novinskim naslovima niti prekidanje svih emisija da bi se javila ta vest. Na zalost mojs knjzce se pokazalo kao privlacno za mnoge citaoce bas zato sto je smrdelo (jako,kao sanduk pokvarenih jaja)na kuzna isparenja prvobitnog greha" -Antoni Bardzis Paklena pomorandza: izostavljeno Poglavlje
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2610515#p2610515]gossipboy8989 napisao:[/url]a mukica se toliko trudi od kada se t.A.T.u. raspao...

she's sweet :love:

ne svidja mi se to, na samom pocetku, e kao bicemo lez da bi pridobile ili sokirale publiku i da bi se pisalo o nama a u stvari imamo momke i decu, pa se posle raspadamo i pravimo solo karijere.....
  • 1
  • 539
  • 540
  • 541
  • 542
  • 543
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!