Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By antibiotic
cudo da niko ne spominje "sve sto ste hteli da znate o seksu..." :lol: kult.
prvi put sam ga gledao kao klinac i jos mi se tada jako dopao :)
Korisnikov avatar
By nsc
volim veci deo vecine njegovih filmova, zamaraju me problemi sredovecnog jevrejina koji se svuda provlace
drago mi je sto postoji
Korisnikov avatar
By walt333
Ja ga bas volim. Mislim kada bih morao da biram omiljeni film svih vremena to bi bio Annie Hall.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Drakche

cudo da niko ne spominje "sve sto ste hteli da znate o seksu..." :lol: kult.
prvi put sam ga gledao kao klinac i jos mi se tada jako dopao :)
Jeste, samo ja na spisku imam najmanje 10 koji su mi bolji od njega.
Korisnikov avatar
By Tot
Odgledao sam njegov poslednji film i sjajno se zabavio! :lol: :lol: :lol:

Preporučujem:

You Will Meet a Tall Dark Stranger
Korisnikov avatar
By HalfJack
Ne podnosim ga. :giggle: Match Point je još bio podnošljiv, ali ostali filmovi mi nikada nisu odgovarali pogotovo ako se u njima pojavljivao(što je većina njegove filmografije :radosnice: ).
Korisnikov avatar
By Laerem
Genije. Najdrazi mi je Deconstructing Harry.

I Manhattan.

"You have to have a little faith in people." :placko:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja ne znam koliko sam puta odgledao "Deconstructing Harry" :)

Doris: You have no values. With you its all nihilism, cynicism, sarcasm, and orgasm.
Harry Block: Hey, in France I could run for office with that slogan, and win!

Harry Block: [to his brother-in-law Bert] I think you're the opposite of a paranoid. I think you go around with the insane delusion that people like you.

Harry: Cookie, do you know what a black hole is?
Cookie: Sure, that's how I make my livin'!

Veliki pozdrav za Smaug i "Without Feathers" - ne radi mi u2u pa da joj to lično kažem. Daklem: POZDRAVV!! :bye:
Korisnikov avatar
By smaug
Mars napisao:Ja ne znam koliko sam puta odgledao "Deconstructing Harry" :)

Doris: You have no values. With you its all nihilism, cynicism, sarcasm, and orgasm.
Harry Block: Hey, in France I could run for office with that slogan, and win!

Harry Block: [to his brother-in-law Bert] I think you're the opposite of a paranoid. I think you go around with the insane delusion that people like you.

Harry: Cookie, do you know what a black hole is?
Cookie: Sure, that's how I make my livin'!

Veliki pozdrav za Smaug i "Without Feathers" - ne radi mi u2u pa da joj to lično kažem. Daklem: POZDRAVV!! :bye:
:kiss:

Naci cu te vec nekako i bez u2u.
:P
Korisnikov avatar
By Misfit
Moje divljenje Drvenkom ide do imbecilnog idolopoklonstva. Kad god stignem, citiram ga, bilo to u kontekstu razgovora ili ne.
Korisnikov avatar
By Hys.
A evo ja se ovde mislim sta da skidam-odavno hocu sve njegove filmove da kompletiram :yay:
Korisnikov avatar
By smaug
Sve skidaj. Pogledaj, pa odlozi ono sto ti se ne svidja negde gde neces da cackas svako malo.
:D
Korisnikov avatar
By Mars
Ja sam nekad (kad kazem nekad mislim - uvek) tako tezak da uzmem da pogledam neki njegov film koji ranije nisam gledao!! Bilo novi da je u pitanju bilo stari koji mi je promakao...

Najcesce se pre opredelim za ono već gledano, do besvesti ismejano i naučeno napamet...nego nešto novo.

Onda nekako u nekom trenutku uspem da odgledam i nesto novo i onda i to postane deo korupusa filmova sa koijih se ne skidam.

I sto kaže Smaug: ako ti se od njega trenutno i ne dopadne nešto - ostaviš...sačekaš neko vreme i posle budeš oduševljen.
Korisnikov avatar
By Mars
Koji su vam omiljeni likovi iz njegovih filmova? Interpretacije?

Meni jedan od najurnebesnijih Jennifer Tilly kao Olive Neal.

Ona gluma, onaj lik, one rečenice...kako ona doživljava pozorište :lol:

Slika

Olive: Can't you see? You're living out the exact same pattern your mother lived out with your father.
Cheech: I am? Pray tell.
Olive: In some way you're trying to relive it and in the process of reliving it, correct it. As if that were possible. HA.
Cheech: It don't say "ha."
Olive: I know it don't say "ha," I added that.
Cheech: Are you allowed to do that? I don't think you're allowed to do that.
Olive: We're allowed to add things. It's called ad-libbing.
Cheech: Well, I think the whole thing stinks.
Olive: Well, I think you're a degenerate zombie so shut up and read.
Cheech: You shut up.
Olive: You shut up and read.
Cheech: you're lucky you're Nick's girl.
Olive: You're lucky you're an idiot. :smeh:

Olive: Why do you have to be so masso... masso...
David Shayne: Masochistic.
Olive: Masochistic? What the does that mean?
David Shayne: It means someone who enjoys pain.
Olive: Enjoys pain? What is she, *retarded*? :smeh:

Olive: Don't tell me you still think the world revolves around...
Stage Manager: You.
Olive: ...you.

:smeh:

Ma svi, cela postava, svaki lik, svaka uloga...
Korisnikov avatar
By Misfit
Vudi se toliko ispraxirao da jednostavno ne može da napravi loš film. Čak se i za ove novije, lako zaboravljive koje štanca k'o lud ne može reći da su loši. Ali previše se oseća rutina.
Korisnikov avatar
By Misfit
juče se pojavio novi dokumentarac o vudiju za dl. :vogue:

Slika

http://www.imdb.com/title/tt2397619/" target="_blank

Iconic writer, director, actor, comedian, and musician Woody Allen allowed his life and creative process to be documented on-camera for the first time. With this unprecedented access, Emmy-winning, Oscar-nominated filmmaker Robert Weide followed the notoriously private film legend over a year and a half to create the ultimate film biography.

:drkanje:
Korisnikov avatar
By ToniBaloni
Svijet bi bio tužniji bez Allena. Jest da svake godine on mora da nešto izbaci u javnosti, pa kritika ima šta da kaže na mogućnost kvalitetne nad kvantitetom, ja mu nemam šta da zamjeram. Pa tako i čekam da izbaci ove godine "Blue Jasmin" sa Cate Blanchett u glavnoj ulozi. Simpatičan je dolazak Allena na stari kontinent, pritom dodatno pobuđujući, a i stvarajući, mitologije o životu u evropskim metropolama (poput Barcelone, Pariza, Rima). Shodno tome, kod Amera će naći prolazak i sa filmom u Veneciji. Za mene je njegov najkvalitetniji film Završni udarac (njegova i jedina drama, ukoliko se ne varam) te hladnoratovska komedija Don't drink a wather (koja unosi napetost jerbo je radnja smještena na jednoj poziciji, u američkoj ambasadi). :kragi:
Korisnikov avatar
By Mars
Another Woman je drama, ovako bez podsećanja mi pada na pamet.
Korisnikov avatar
By Mars
Odličan intervju:
http://www.e-novine.com/intervju/interv ... eanja.html" target="_blank

Što je stariji, kaže da mu je snažnije izražena naklonost prema drugima. "Tokom godina uvidite koliko je većini ljudi težak život, koliko je lako osuđivati i kritikovati, stajati sa strane i saopštavati svoju mudrost. Tokom decenija, postao sam toleratniji prema ljudskim manama i greškama. Svi ih pravimo, u velikom broju. Kada ste mladi kažete: 'Hej, ova osoba je zla' ili 'Ovaj tip je kreten' ili 'Šta nije u redu s njima?' Onda prolazite kroz život i pomislite: 'Pa, nije to tako lako.' Mnogo je misterija, patnje i komplikacija. Svi se tamo trude da urade najbolje što mogu. A to nije lako."
Korisnikov avatar
By Srklet
meni se u 'blue jasmine' nisu svidjele neke proizvoljnosti scenarija. primjerice, kad blanchett na ulici samo tako sretne bivseg muza od sestre, samo da bi joj on sjebao onu novu romansu. doslovno useta andrew dice clay u kadar samo zbog toga, bez ikakvog smisla.

nedavno sam pak opet odgledao 'manhattan murder mystery' i odlicno se zabavio. a bio mi je dirljiv i realan prikaz visedesetljetne ljubavi izmedju dvoje glavnih likova.
Korisnikov avatar
By Mars
da, tu se videla prenaglašena namera da je u tih pola minuta sjebe po maksimalnom broju osnova: muz, sin, mućke, ime...jannete, jasmine or whatever you call yourself these days.
Korisnikov avatar
By Sunce
Bouze, sto sam lupetao na ovoj temi. :blush:
Korisnikov avatar
By HalfJack
Mars napisao:7. Mighty Aphrodite. Sjajna Mira Sorvino, oda starogrčkim tragedijama :)
Ovaj mi se jako dopao. Taj i Match Point. Annie Hall mi nije baš nešto poseban. :neznam: Midnight in Paris je bio gledljiv (pogotovo Luke Wilson). Vicky Cristina Barcelona tako zaboravljiv i uvijek zaboravim da je to njegovo. Blue Jasmine moram skinuti.

Uglavnom, ima netko nekakvu listu preporuka njegovih filmova za pregledati?
Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2607110#p2607110]Srklet napisao:[/url]don't worry, happens all the time. :mazi:
Cuti i trpi.

Gledao sam i njegov film Rimu, s ljubavlju. Koliko god da je kao razglednica, dopao mi se. Bar sam prepoznavao mesta u Rimu. Urnebesno mi je bilo kako neko preko noci postane, nicim izazvan, poznat. I afere bracnog para iz provincije. Muskarac sa prostitutkom, Penelopom, a zena sa glumcem. Posebno kad se ona preispitivala da li da spava sa glumcem.

http://www.imdb.com/title/tt1859650/" target="_blank
Korisnikov avatar
By Srklet
nedavno sam opet gledao i 'husbands and wives'. fantastičan film.
bez problema sam se prepoznao u liku koji glumi judy davis. ^^
Korisnikov avatar
By V25
"Blue Jasmine" je najverovatnije i najbolji Allenow film još od… ma nek ide dođavola, od početka devedesetih. Meni je "Match Point" baš "promašen" film u svakom smislu. "Midnight In Paris" mi je bio predosadan, a svaki put kada pogledam "Vicky Cristina Barcelona" shvatim da je to u stvari najobičnija sapunica. Gledljiva, ali sapunica. No ipak je dotakao dno sa "You Will Meet A Tall Dark Stranger". To je stašno koliko je film loš.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!