Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Ukoliko ste rodjeni pod sretnom zvezdom pa vam se desi

da naletite na nekoga ko " i statom i glasom " manje vise

odgovara bas onome sto vi trazite , da su pri tom simpatije

uzajamne a kasnije se ispostavi da se sjajno slazete i u

krevetu KOliko dugo bi ste mogli ostati sa njim / njom , samo

sa njim / njom , i nisakim drugim nego sa njim / njom

dan , mesec godinu ili mozda

zauvek ?
Korisnikov avatar
By unic0rn
chemu pitanje???? :doh:

if u want it, go and claim it.
Korisnikov avatar
By iwancro
Ve? godinu i pol vjeran i namjeravam ostati jer imam sve što trebam od njega. :jumphug: :sunce:
To i nije tako teško kad nekog uistinu voliš.
Korisnikov avatar
By Gothic Faery
Zauvek.....zasto da trazim nesto drugo i novo ako me ona ispunjava.....
I wish :molise:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
dokle god me emocije vuku za njega, kada nestane plamena, nestane i mene
Korisnikov avatar
By Val
Mislim, da bih sa svojom devojkom mogla ostati do kraja "sveta". Zasto da trazim drugu, kada u ovoj vezi imam sve sto mi treba?
Naravno, ako se nekada nesto promeni, nas odnos vise ne bude topao i iskren, idem dalje.
Ali, trenutno sam toliko srecna, da ne mogu ni da pomislim na nesto drugo. Zelim da sve ostane kako jeste (sto se osecaja tice) i ostacu najsrecnija osoba na svetu.
Nikada nisam ulazila u vezu, ako nekoga nisam volela. Prema tome, ne razumem bas svrhu ovog pitanja. Mislim, da ce svi koji vole svog partnera, dati slican odgovor.
By SUNNY B
verovatno zauvek, ako prethodno ne userem nesto, sto lici na mene.....
Korisnikov avatar
By Draco
Sve dok ne naleti neka koja mi vise odgovara....

Mislim, mozda ovo brutalno zvuci, ali ne mogu da kazem 'zauvek'...

Sve dok traje ljubav... a cim ona pocne da jenjava, ja bih pocela da primecujem druge oko sebe...i verovatno bih i primetila nekoga... Sad, ovo je prakticni deo odgovora...

U teoriji, mogla bih da ostanem zauvek sa njom. I nadam se i da hocu... Ako nesto ne ujebem... ako ona ne ujebe... njaaa..
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Breee!!!
videces i sam dragi bg frajer 111 !!! :yes: :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:

pa ja gledam svaki dan vec sedam godinica i totalno mi je

super medjutim to je moja prva i jedina veza , naravno ne

cvetaju bas stalno ruze ali kad saaberem dva i dva jako sam

zadovoljan , ne secam se kada sam zadnji put uopste

primetio nekog drugog tipa a kamoli nesto vise ALI

ponekad sam sebi postavim pitanje " otkud ti uopste znas

da je to toliko dobro kada u sustini ne znas za drugo
Korisnikov avatar
By KiWi
teshko pitanje ... mislim da ljubav i vernost nisu toliko povezane kao sto mnogi misle.. pre ce biti da su povezani ljubomora i vernost ... ne podrzavam nevernost, ali se i ne protivim poligamiji [ili poliandriji, zavisi od pola .. i naravno, zavisi od dogovora partnera]
Korisnikov avatar
By Zibro
nikada nisam bio patetican i ja sam u fazonu dok traje traje ali duboko sakrivena postoji jedna mrvica koja neizmerno zeli da sve ostane bas kao sto je sad , ZAUVEK ...............

a ako u zivotu zaista postoji nesto mnooogo bolje neka ide svojim putem a ja sam svoju srecu vec nasao ovakvu kakva je :rambo: ni bolju ni losiju
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Kiwi
teshko pitanje ... mislim da ljubav i vernost nisu toliko povezane kao sto mnogi misle.. pre ce biti da su povezani ljubomora i vernost ... ne podrzavam nevernost, ali se i ne protivim poligamiji [ili poliandriji, zavisi od pola .. i naravno, zavisi od dogovora partnera]

u potpunosti se slazem sa tobom vernost nije vernost ukoliko te bilo sta sputava i primorava na nju

akcenat mog pitanja je u tome da li mislis da je moguce pronaci nekoga pored koga ti zaista ne treba neko drugi ..
npr. imam prijateljicu koja po njenim recima zaista voli svoga decka tako da on zadovoljava njene emotivne potrebe ali ima jos jednog koji zadovoljava njene finansijske potrebe a tu je i treci sda kojim bi u po dana u po noci otisla u krevet jer je kako sama kaze nenadmasan u tome te je zato zaduzen za nadoknadu svih nezadovoljenih sexualnih potreba
By Shoplifter
Originally posted by swen_bg
Nemam problema sa monogamijom :protest:
:sesir:
Korisnikov avatar
By Tweety
veran sam kao nejvernije kuce...:love:
Korisnikov avatar
By Caps Lock
A ako nisam rodjen pod srecnom zvezdom, vec vestackim osvetljenjem u porodilistu, da li to znaci da treba da se ubijem ili jos ima nade da cu nekada moci da polozim pionirsku zakletvu i obavezem se na "vecnost", pa makar ona bila i privremena?:D
Korisnikov avatar
By Bole
Vernost mi nikada nije predstavljala problem. :B
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by unic0rn
chemu pitanje???? :doh:

if u want it, go and claim it.

Arweno moja :lol:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Dovoljno sam velik da ne verujem u srecnu zvezdu i u bajke. Narocito ne u onaj deo "...i ziveli su srecno do kraja zivota". Kad ces odrasti mali veseljace!? To se desava samo u bajkama, ne i u stvarnom zivotu, sem ako ne spustis ocekivanja samo na zadovoljavanje fizioloskih potreba, i to ne svih.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam onda vec rodjena pod srecnom zvezdom... :bouncy: Bila sam sa nekim ko je bio tacno ono sto sam trazila i bio mi je sasvim dovoljan. Tj. ja sam bila toliko opsednuta njim da nisam ni primecivala druge ljude... I mislila sam da ce biti zauvek. Ali ta veza nije bila prijatna, naprotiv... I posto je bivalo sve gore i gore - otisla sam. Tako da sad sa jedne strane prizeljkujem savrsenost i vecnost a sa druge strane ako bi to znacilo za mene neko ponavljanje stare price... neka hvala... Mozda mi je bolje da to i ne nadjem...
By ViR2LBoY
Ja bi mu verovatno savetovao da proba da se pomiri sa poslednjim deckom sa kojim je bio u vezi i pokusa da bude srecan sa njim...
Hmmmm, cekaj pa to sam vec uradio!
I am depriving some village of an idiot!
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by bg frajer 111
Ukoliko ste rodjeni pod sretnom zvezdom pa vam se desi

da naletite na nekoga ko " i statom i glasom " manje vise

odgovara bas onome sto vi trazite , da su pri tom simpatije

uzajamne a kasnije se ispostavi da se sjajno slazete i u

krevetu KOliko dugo bi ste mogli ostati sa njim / njom , samo

sa njim / njom , i nisakim drugim nego sa njim / njom

dan , mesec godinu ili mozda

zauvek ?
Mnogo dugo....
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Prvo zaseresh malo, mora tako bezanija je zaraza, niko ne voli da se preda lako, onda shvatish da je to to i da ti sva sranja koja pravish (pijan trezan nebitno) ne prijaju i prestanesh da ih pravish, unormalish se i skupljash recepte po netu :)
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
A da (opet) pravish sranja sa tom osobom i to je bre mnoogo dobro :) imash chetiri ruke za jedan greh :)
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Mislim da sam zavrsio 'karijeru" svrljanja....:lol:
By Бреее!!!
Originally posted by bg frajer 111
... akcenat mog pitanja je u tome da li mislis da je moguce pronaci nekoga pored koga ti zaista ne treba neko drugi ...
moguce je ... kao i brojne druge kombinacije ... zivot pise romane ... a tek gay zivot sta ume kod nekih da napravi !?! :shok: :love: :friends:

:zastava: :zastava: :zastava:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!