Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Nema je i ne treba je biti.

Zdravo je preispitivati apsolutno sve, naročito putem humora!
Korisnikov avatar
By bern
pa kad je samo crno, bez humora, no necemo se sad gadjati abortusima 200 na sat, lejdi dijane mi...
Korisnikov avatar
By mega therion
sto kaze alexander, zavisi o kome je rec. sigurno necu pricati viceve o pedofilima nekome kome se tek rodilo dete. ono..
Korisnikov avatar
By blenta
nije li to poenta crnog humora?
crn je jer prelazi granice
Korisnikov avatar
By bas bleu
granica bi bila lovechild frankie boyla i jimmy carra.
Korisnikov avatar
By blenta
barni ne bi li trebalo biti obratno?
ono greh ne gresnik i tako to? :')
Korisnikov avatar
By Mars
Evo kako je išlo.

Ja sam rekao dečku "Neću više na onaj tobogan!", što su bile reči detenceta koje je preživelo samoubistvo roditelja koji su sa njim skočili sa zgrade. Iz nekog razloga, njemu je to jako potresno, a ja crknem od smeha kad se toga setim.

Posle njegove konstatacije da sam ja nenormalan, podsetio sam ga da se on (i milioni drugih) smeju na "Ja joj kazem Cico lezi a ona nije mogla da legne nego je sela", sto je meni sve samo ne smesno: radi se o tome da je devojčicu-devojku raznela nemačka granata. I onda je on rekao da je TO: zezanje, da je to Rambo Amadeus, da je to pop-kultura...i neki jos gori: da je to bilo odavno, da mi tu Cicu ne poznajemo, a ovo dete je zivo, tu, medju nama...što sve mene (jako osetljivom na WWII tematiku i nacizam) nije moglo da ubedi da to JESTE smešno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Crni humor nece biti smesan svakome, pogotovu ukoliko je tematika povezana sa osobom koja slusa, to je valjda jasno.
Korisnikov avatar
By Mars
Ja recimo razmisljam da li ima veze sa kapacitetom osobe da se zeza i na svoj racun.

Tipa: da mogu da znam nekog coveka bez ruku i nogu pa da ga pitam sta misli o svim onim memama na temu NIka Vujacica ILI nekog slepog pa sva ona zezanja za Sasu Matica npr.
Korisnikov avatar
By Mars
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2605538#p2605538]Anhedonie napisao:[/url]Crni humor nece biti smesan svakome, pogotovu ukoliko je tematika povezana sa osobom koja slusa, to je valjda jasno.
Ali to vazi sa humor - generalno.

Ne znam da li se neko seca scene iz Ally McBeal kada se takmicila za opkladu sa Rene koja ce da isprica smesniji vic. Od nje niko nije OCEKIVAO ono sto je ispricala i pukla je. A vic bio super. Rene ispricala svoj (slucajno najcrnji moguci crnjak) i svi su pali u nesvest od smeha.
Korisnikov avatar
By Mars
da, ali mislim da lični b.ground ide tu onom bržom trakom uporedo sa moralnim načelima i tabuima, tipa ako je neko u kući imao ili ima obolelog od raka - pre će to da utiče da mu npr vic o malom Perici i leukemiji ne bude smešan

i mislim da je ta granica, ma gde ona bila, podlozna promenama kroz vreme

primer tabua i cenzure je moja majka koja bi me gađala prvim što joj je pod rukom kad bi me čula da pričam te viceve na temu zdravlja, iz čistog sujeverja nekog. nekad bi se milisekundu nasmejala, a onda bi usledili obavezni projektili
Korisnikov avatar
By belch
zavisi i ko ih priča, da mi neko zadrto desničarsko govno priča crni vic o ciganima svakako bih to doživela drugačije nego kad mi priča neko ko inače ima pozitivan stav
Korisnikov avatar
By bas bleu
@mars
daaaa... ali ako je nesto zaista pametno i duhovito ja kapiram da alleviates svu tu tugu i patnju i uzas.
a slazem se da se granica menja - ne ide klise za dzabe tragedy + time = comedy.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Granica je tamo gde počinje ismevanje nečega što je za sagovornika bolna tema. Bar za mene. Npr, mom dobrom drugu je majka nedavno umrla od raka, i njemu sigurno neću pričati crnjake vezane za rak.
I kao što je Mars rekao, zavisi i od kapaciteta osobe da se zeza na svoj račun.
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni je nekako poenta crnog humora da obesmisli sve ono cega se plasimo. i kao takav je uzasno beneficial and healing. ali mora da bude pametan. inace je samo nesto neukusano i neumesno sto se kaze.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
moguce, za strah samo. za traume i neprijatne dozivljene stvari mislim da ne deluje, koliko god pametan bio.
Korisnikov avatar
By Mars
Jel vama smešno "Ja joj kažem: Cico, lezi"?
Korisnikov avatar
By 2kune
a meni se čini da se ta granica crnog humora poprilično dobro poklapa s onom šengenskom...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!