Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Pratite?

Ne gledam
12
39%
Ne gledam Pink uopste
7
23%
Na Pinku gledam samo 'Magazin IN'
Nema glasova
0%
Gledam
11
35%
'Ne mogu sad Filipe!'
1
3%
By Kragi
Ljudi sto nema teme? :nesiguran:
Utisci o takmicarima i mentorima?
Kako vam se cini izbor i jednih i drugih?
Imate favorite?
Koga biste od takmicara/ki razvalili od sexa a koga od mentora/ki? :smeh:
Sta god na tu temu
:colorado:
Korisnikov avatar
By Dirrty
X factor propada širom sveta pod pritiskom konkurencije poslednjih godina, a usrani Pink tek ove godine odluči se baš za taj format... nadam se da ih usrano "Tvoje lice zvuči poznato" gazi! Mrš sekto!
By barni
gledam X faktor
ne bas kao navijac
volim cuti dobre vokale u muzici i dobre izvedbe a X faktor je prepun ljudi koji imaju sve to

sto se tice mentora, Zeljko je iritantan njega bih uklonio iz zirija ali kontam da je to deo showa i da neko takav mora biti

Lukijan mi je odlican recimo
Korisnikov avatar
By Mars
Dosta mi je tog formata za sto narednih zivota (iako je ono poslednje što sam na tu remu pratio IDOL na pokojnoj BK sa finalistom iz mog grada kad je Cveta Majtanović pobedila - i vinula se u zvezde sa svojom karijerom).

Uglavnom kad po ovim mojim govnima od novina koje pratim vidim naslov DOTIČNI ODUŠEVIO ŽIRI - kliknem, odgledam, zatvorim (neoduševljen) i to je to.

Previse dugo sve to traje.
Korisnikov avatar
By IriS
kad su izabrani članovi žirija, ja sam bila u fazonu :qqlele: pre svega zbog Emine.
al sam promenila mišljenje što se nje tiče i skontala da su odličan žiri odabrali za ovaj šou. sve imaju.
željka očima ne mogu da vidim, al treba im neki takav da bi jedan deo publike, kao npr mene, nervirao.
najviše mi se svidja Kristinin rezon, pošto mi se čini da nam se isti izvodjači dopadaju.

od takmičara, stvarno je bilo sjajnih, ali zna se šta X faktor traži, tako da su ispali neki koji su mi se svideli, još ranije.
od ovih koji su preostali, mislim da su odlične odabrali da prodju dalje. svi su dobri.

od muških, Lukijan mi je savršen :love:
a od ženskih Aleksandra sa pirsinzima :wow:

i btw, ne možete uporedjivati X faktor i sve ove dosad "smuti pa prospi" emisije sličnog karaktera, kao što su Prvi glas i Idol. Ovo je ipak naozbiljnija produkcija. no videćemo kako će i to na kraju da ispadne.
Korisnikov avatar
By Mars
Šta da radim kad mi je to stvarno sve isto.

Jedino sto negde mozes SAMO da pevas, a negde i izvodis drugacije sadrzaje (a opet mi izgleda da svi samo pevaju)
By alexandermagic
Sere mi se od Seljka i njegovih komentara. Na Eminu sam slab, jer je tako lEpa i prividno nježna, a actually je čelična pesnica u svilenim rukavicama :sweet:,
Kristina mi najviše odgovara jer je najobjektivnija, pošto ne dozvoljava da joj sujeta i emocije utiču na procjenu i odluke.

Ilma Karahmet mi je najbolja kao vokal, seksualno su me razdražili Slavko Kalezić sa svojim vrckanjem, te zblanuti Маrtinijan Kirilovski. Da li su još uvjek u natjecanju, nemam pojma.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597139#p2597139]IriS napisao:[/url]željka očima ne mogu da vidim, al treba im neki takav da bi jedan deo publike, kao npr mene, nervirao.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597131#p2597131]barni napisao:[/url]sto se tice mentora, Zeljko je iritantan njega bih uklonio iz zirija ali kontam da je to deo showa i da neko takav mora biti
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597139#p2597139]IriS napisao:[/url]od muških, Lukijan mi je savršen :love:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597131#p2597131]barni napisao:[/url]Lukijan mi je odlican recimo
:venchanje:
Korisnikov avatar
By Yugen
Odgledah audicije čisto da bih kroz nešto mogao da kanališem negativnu energiju. Da, mislim na Željka... I tako ti ja fino odgledam videe na YT kanalu i eto kako ja pratim.
Takmičari su dobri, ali već se da naslutiti u kom pravcu će ići sve ovo do kraja. I kako će izgledati karijera pobjednika. Nemam nekog pravog favorita, iskreno.
Žiri postaje blago dosadan, osim Kristine. :3
By Kragi
Veceras krece pevanje uzivo a to je ono sto zapravo cekam sve vreme. I cini mi se da tek sad krece ono sto svi mi koji volimo ovakav tip emisija zeljno iscekujemo.
Ja sam audicije pratio polovicno, malo na tv-u, malo yt, malo stampani mediji. Neke likove prepoznajem jer smo valjda mala zemlja pa se jedna grupica istih ljudi konstantno vrti po svim emisijama ovog tipa.
Neki me cak i nerviraju tipa onaj lik iz petog elementa. :die:
Bas me zanima kako ce sve izgledati veceras.
By Sixto
Kad to krece Kragisa da znam kad da se nacrtam pred telkachem!?
By Kragi
Pa da, to je i sustina ovakvih takmicenja.
Uz to je i Bozic, niko ne radi, nista ne radi. Svi smo dokoni i spremni na par sati razbribrige. :cheer:
Korisnikov avatar
By IriS
ju mala Bosanka :hypno:
obožavam tu pesmu
Korisnikov avatar
By bern
ilma je sjajna...

da čujemo ostale
Korisnikov avatar
By IriS
uf, što Maja Luis ima sexy glas :drkanje:
Korisnikov avatar
By Trilian
kontam da cu odgledati samo finalnu epizodu i ove emisije i onda cu doci ovde i napraviti malu pometnju :lol:
Korisnikov avatar
By Srklet
lol, kratko je trajalo moje neznanje.
bacih pogled na tu emisiju nekih pet minuta. iz "žirija" ne znam nikoga osim joksimovića, od kojeg pak znam samo onu lane-pjesmu s eurosonga. vidjeh i da se eksploatira nekog jadnog 14godišnjaka ćatu u komercijalne svrhe.

baš rekoh mami, koja inače gleda taj šrot: nama pederima se ne da djecu a vi heteroseksualci bez problema šaljete vaše 14godišnje dijete da bude zabavna kreatura na nekakvom reality showu. ^^ moje dijete sigurno ne bi na nekom trešu na pinku pjevalo s 14 godina, nego bi normalno odrastalo i obrazovalo se. uostalom, ti meni takvu pizdariju nikad ne bi dozvolila, a sad gledas s odobravanjem kako neki kretenski roditelji monetiziraju vlastitu dijete za konačni profit željka mitrovića. moguće da sam konzervativan, ali meni je sve to zajedno bolesno.
By Kragi
nekako mi se ovi bendovi ne uklapaju u celu ovu prici. realno, i Kristina ima najtezi zadatak da ukomponuje 5 vokala odjednom gde bi mozda svaki ponaosob dao mnogo vise. (mada mozda i ne)
Skroz mi štrce u celom konceptu.
Korisnikov avatar
By Torry
ne pratim studiozno, bacim pogled samo ali sto se favorita tice, dvoumim se izmedju one male Ilme (tako bese?) s prve epizode i Daniela K.

o clanovima zirija ne bih da trosim ni sekund svog vremena
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!