Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Val
Dosla moja baka jednog dana iz prodavnice i rekla mi, kako ispred samousluge neke zene pricaju o tome, kako sam ja lezbejka. Ja poludela, napala je, kako im nije rekla, da nisu normalni i tako to...Tad mi bilo 13 godina! :)
Nakon par godina sam se prisecala te "pricice" i smejala se.
Kako je baka vec tad znala...

Da, cela moja porodica zna vec nekih 12tak godinica. I na dve godine sam ostala bez iste. Ali, kad je mama sama sebi priznala, da sam njeno dete i da me voli, bez obzira s kim idem u krevet, ta tema vise nije bila tema. Sad s njom lepo pricam o svemu. O strahovima, vezama, razocarenjima, bolu i sreci, o svojoj devojci i kako mi je lepo s njom...
I zena sad ceka, da upozna "snajku", jer je do sada nije videla osim na slikama. :cekam:
Pricamo cak i o sex-u skroz otvoreno...pita me pre neki dan, nakon sto sam joj pricala o "novoj" devojci: "A jeste li vec i spavale? Ko je poceo? Kako je bilo?" :D

Dakle, cak i ti balkanci umeju da ukljuce mozak i emocije...I nakon sto im kazes, sve postaje tako normalno...samo treba malo vremena i strpljenja.

:zastava:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by reveal
Originally posted by unic0rn

Kad krenem sam sebe da izdrzavam i odselim se - mozda im i kazem..

onda nema sanse da te ucenjuju... :hail:
apsolutno, sta ti ko moze kad si svoj na svome :)
a i kad polude bar se nece izdrndavati svakodnevno na meni :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By iwancro
Moji ne znaji,premda moslim da stara nešto sumnja.Žena nije glupa.Bilo kako bilo ja im ne namjeravam re?i jer mislim da se njih apsolutno ne ti?e što i koga ja volim u krevetu.De?ko je živio 3 mjeseca kod mene,a oni mislili da mi je frend:opacupa:
re?i ?u im eventualno ako sami skuže,tj potvrdit ?u ali ina?e no way.
nebi oni to shvatili,a mislim da bi stara dobila slom živaca.
Ovih dana razmišljam re?i jednoj staroj frendici.:shake:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by Feel_Fine
Heh a kako reci ultra-homofobicnoj majci da si gay?! :puzzle: :sniff:
Ne neznaju i nadam se da nikada nece saznati. Mozda sumnjaju ali moju ili bilo kakvu drugu potvrdu da sam gay nisu imali tako da... :nokti:
Tako sam i ja mislio. Majke znaju. Moja majka je takodje ultra-homofobichna (i to je samo iz razloga zato shto je unapred znala za moju seksualnost - to joj je bio kao neki odbrambeni mehanizam, impuls), a pored toga shto je takva je i ekstremni nacionalista i nacional-socijalista. Pa ti vidi.

Imala je momente, tipa: "Opet idesh kod nekih mushkaraca?". Nikad joj nisam direktno rekao, mada zna zhena. Dodushe, kad sam bio u bi fazi, outovao sam joj se ovim rechima: " Mama znash, ja sam ti kao Zdravko Cholicj" :turban:

U tom momentu se zabezeknula, ali verujem da je sad skroz okej to prihvatila. Poshto je vrlo emancipovana, ona nikad ne bi zhelala da postane baka, tako da nemamo probleme oko toga.

Znala je da kazhe i " Ti se vishe ne depilirash, jel to znachi da si sa mushkarcem?" :smeh:

Cjale zhivi na Manhattan-u i sa njim je totalno druga pricha. On me je i otvoreno pitao dal sam u fazonu :okret:

Svi prijatelji znaju, a sa rodbinom ni ne komuniciram tako da me zabole.
Korisnikov avatar
By BlueUnion
Originally posted by bojandjo
znaju, živi su i još uvek sam im omiljeni sin:party:
Jooj ovo zvuci tako lepo. Odlicno receno. Blago tebi. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By Tot
Ne znam da li sam ve? odgovarao na ovu temu. Da, znaju.
Korisnikov avatar
By tramp
moja mama je znala da sam bi godinama i onda to joj je kao bilo super interesantno i onda na moje veliko zaprepascenje ja joj skoro kazem da nisam vise bi (za sve one zlobnike koji ce sad da zakljuce da su svi bi ljudi samo zbunjeni :prst: ) nego sam sad lezbejka ona je pocela da place :alikako:
ali sad se vec smirila i OK joj je sve to ili se bar pravi da jeste, nemam pojma ... nakon sati i sati razgovora smo iscrpele temu

a tata, ah, tata... ostao bez texta i jos se oporavlja :jbg:
sta cu mu ja ... mislim da je krenuo da se opusta ali ne zivimo u blizini pa cu videti kad se ponovo sretnemo
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Za sada ne znaju. Nadam se da mama sumnja i da ce jednog dana da skonta a caletu nikada necu reci. Mozda ako me razbesni pa iz inata, cisto da zna da ima "pedera" za sina! :djavo:

:zastava:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by GOX
Ne,moja teorija je da roditeljima ne treba da se kaže.
Oni to najteže dožive nego svi ostali.
naravno da nije lako nizakoga u pocetku,ali necu ih valjda ceo zivot lagati????
ne, ja to nebi mogla...sta sad recimo kad sam odlucila da zivim sa svojom devojkom...kako bi onda...nikad ne ziveti sa nekim...ili imati dve spavace sobe da ne ukapiraju(ko ima toliko novaca?)...ne to po meni uopste ne funkcionise ako hoces normalan zivot da vodis.
a ako neko ne misli da se veze nego samo da xxxx onda se ne mora reci,to stoji!
Korisnikov avatar
By tramp
meni je palo na pamet da im je gore da im neko drugi kaze ...
sinoc sam gledala neku emisiju i onda je tip citao zasto se treba outovati i jedna od stvari koje je spomenuo je to sto nezelis ziveti ceo zivot u strahu da ce te neko drugi outovati ili ucenjivati zbog toga ...
Korisnikov avatar
By gynarchy
Vec 8 godina od kako sam se outovala a oni se jos uvek nadaju da ce me ta "faza" proci.:lol:
By Goldentouch
Valjda sam vech odgovarao na ovu temu. Outovan sam kod kuche i gotovo svugde i ne razmishljam vishe o svojoj seksualnoj orijentaciji kao shto sam to ranije radio, gotovo 24h. to je u svakom sluchaju veliko olakshanje.
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Rekao sam mami nedavno. :B
Pa...za sada se ne kajem. Dala mi je do znanja da me voli i dalje ali se mnogo brine za okolinu :paradajz: , drustvo, rodbinu, caleta... :tornado:
I stalno me ubedjuje da ne mogu znati da sam gay dok ne probam i sa devojkama. A ja se mucim da joj objasnim. :zongler:
Vremenom ce shvatiti...a dotle makar pred njom ne moram da izigravam dosadnog str8era. :zastava:
By fazza
Ja kanda nisam odgovorio na ovu temu. :) Kud meni da promakne ovako
interesantna tema... :)

Nisam se outovao svojima, mozda i bih da makar malo sumnjaju da sam gay,
a ovako stvarno nemam srca (a ni muda) da im kazem. Jbg! Molim Boga da oni
sami provale, bilo bi mi mnogo lakshe da se iz toga iskobeljam nego da sam
krenem da im pricham svoju (tuznu) prichu. :)
By Swanheart
Nedavno sam se outovala mami.Posto mi nije dozvolila da zavrsim zapocetu recenicu i da joj objasnim da sam bi,sada zivi misleci da sam lezbejka:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Swanheart
Nedavno sam se outovala mami.Posto mi nije dozvolila da zavrsim zapocetu recenicu i da joj objasnim da sam bi,sada zivi misleci da sam lezbejka:pucaodsmeha:
pa nije da joj je mnogo velika razlika ako si ti bi ili lez... :misli:
By Swanheart
zena ocekuje unucice,a sada misli da ih nikada nece imati
Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by Swanheart
zena ocekuje unucice,a sada misli da ih nikada nece imati
:lol:

moja ocekuje svadbu, a kad joj kazem da ce je imati, jednog dana, kada judi shvate... strefi je slog...
Korisnikov avatar
By Oziris
Iako nikada nismo razgovarale otvoreno na "zadatu" temu, mama mi je diskretno saopstila da zna, apsolutno izbegavajuci reci kao sto su "lezbejka, devojka, peder, gay, homoseksualizam"... Dakle zna, ali ne zeli da prica o tome.
By argentum_inf
naravno da znaju..ma bilo je tu svega i svacega...ne pricamo vise o tome..
Korisnikov avatar
By waterlily
ne, jer ni ja ne znam sta sam:closet:

ali su zesce homofobicni, pa mislim da cu im reci tek kad se iselim i zapocnem sopstveni, nezavisan zivot
Korisnikov avatar
By Black_Rain
nisam jos rekao roditeljima, mada ozbiljno razmisljam o tome.
ipak imam tek 17 godina mozda je suvise rano, ali mislim da cu puci ako im ne kazem....jednostavno cu uraditi to pa sta bude bude:sarana:
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Znaju, mada zatvaraju oci.
Oni "ne znaju nista", ja ne provociram.
Sa 16 godina dala sam im, kako bih skratila postupak i izbegla sukobe i rasprave, da procitaju moj dnevnik.
Bilo je "ili uzmi ili ostavi" - uzeli su...
Rekli su da je to samo "faza" te da ce proci i odlucili da zazmure i zaborave.
Faza traje skoro 20 godina, oni ne dizu prasinu, onda ni ja.
Korisnikov avatar
By Moa
Meni je mama juce prvi put u prilicnom stupidnom komentaru rekla ustvari prvi put izgovorila da sam ja lezbejka i verovatno pri kojoj temi je to rekla ja sam olako presla preko toga.Kad mi je bila potrebna podrska sa njene strane,sa bilo cije strane nije zelela da prizna sebi da sam to sto sam,a sada kada mi apsolutno ne trebaju brige oko nje i moje seksualnosti ona se pravi pametna.
By Markky
Ja sam mojima rekao pre godinu dana,reakcije:

Cale:On je prvo burno reagovao,a sutradan me je pozvao na rucak i zamolio da mu oprostim na reakciji :) Od tog dana ja sam sa njim u super odnosima,on samnom razgovara o gay temama kao i o svemu drugom,zaista sam ponosan sto imam takbog tatu :)

Keva:Ja mislim da je ona znala jer se nije puno uzbudila,a naravno ona je po pitanju svega cool :alexis:
Korisnikov avatar
By spliff
znali su.... ali nismo bash prichali o tome
Korisnikov avatar
By Escobar
Caleta ne poznajem, tako da me zabole....

A keva mislim da zna iako se muchki bori da samoj sebi zatvori ochi...Kako i ne bi. Dosta stvari koje radim aludiraju na to da sam gay, tako da ako zavirish malo dublje, nije teshko provaliti...Uz to, moj najbolji drug je gay, i ona zna za njega, tako da mislim da provaljuje.

I pored svega, nemam nameru da joj otvoreno kazem, bar ne josh....

I pored toga volim je najvishe na svetu.....
By Mariofix
Crni roditelji.
Crni i tužni.
Samo oni znaju kako je njihovoj duši.
Zar su decu odgajali da bi postali predmet ismijavanja?
Korisnikov avatar
By SouthSide
Originally posted by Mariofix
Crni roditelji.
Crni i tužni.
Samo oni znaju kako je njihovoj duši.
Zar su decu odgajali da bi postali predmet ismijavanja?
Ma da, jadni, kuku i lele njima, obrukasmo ih.
Ma :prst2:
Kakvi su bre ovo stavovi? Kakve veze imaju roditelji sa tim?
Koja je to sebicnost???
Valjda je u vezi toga nama najteze, oni nemaju pojma, a i kao roditelji
trebalo bi im biti vazno da smo zivi i zdravi i naravno srecni.
Onako kako nama odgovara. A ako njihovoj dusi smeta sta ce palanka
po tom pitanju da kaze zabole me.
Ja imam svoj zivot i oni svoj, u koji se ja ne mesam.
Mislim, kakve konzerve ovde postoje, ogranicene i malogradjanske!!!
And, once again :prst2:

:prst2:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!