Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Enchanted
Danas uradio jos jedan insta-HIV test,nakon deset nedelja i dva dana od zadnjeg razicnog iskustva,i opet sam negativan.Jos samo dve nedelje i nakon treceg testa,konacno se mogu zbogovati sa strahom! :)
Korisnikov avatar
By bern
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603969#p2603969]Enchanted napisao:[/url]Danas uradio jos jedan insta-HIV test,nakon deset nedelja i dva dana od zadnjeg razicnog iskustva,i opet sam negativan.Jos samo dve nedelje i nakon treceg testa,konacno se mogu zbogovati sa strahom! :)
:up:

i pored paranoje koju si pokazao meni se dopala jedna fraza koju si ti napisao u uvodnom postu, o tome kako si bio sa nekim koga "ne poznaješ dovoljno". upoznavanje partnera prije seksa (5min/dana/sedmica...?) jeste bitna stavka kada je zdravlje u pitanju (fizičko i emotivno).
Korisnikov avatar
By bern
jeste. bitno je da stekneš neku predstavu o toj osobi. mada, neko voli i anomni seks čitavog života...
Korisnikov avatar
By Madonna
bitno je jer ćeš tako da budeš ''sigurniji'' da je neko hiv negativan? :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Madonna
Pa ne znam stvarno koji k. pricas kad ocigledno ni tebi nije jasno :lol: i nema potrebe za jahanjem bilo cega, vec je dovoljno da ukljucis mozak i skapiras da je to sto pises nebuloza
By Enchanted
Svako zna sta bi sa svojom ustom,guzom i kurcem,ko voli promiskuitetan zivot - nek izvoli.Meni je zao sto sam imao trenutak slabosti,i mislio s kurcem nego s mozgom,ali to mi se sigurno nece ponoviti.

Dok ne poznajem dovoljno neku osobu i se ne upustim u serioznoj vezi,ne planiram imati nezasticenog seksa,pa cak ni oralnog,koliko nekima to zvucilo banalno.

@ MDNA,calm your tits,dude!
Korisnikov avatar
By Madonna
A ko se tebi obraca? Ne unosi mi se u postove!! :krezavi: Idi bolan testiraj se
Korisnikov avatar
By bern
može i ALEXANDERMAGIC na kuglu sa MDNA... samo nek obuče omiljeni fancy veš i parfem. jer, dovoljno se dobro znaju... <3
By Enchanted
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2603985#p2603985]MDNA napisao:[/url]A ko se tebi obraca? Ne unosi mi se u postove!! :krezavi: Idi bolan testiraj se
Izneo tvoje mislenje,i cao prijatno.Ne vidim razlog da i dalje trolas,bez razlike sto znam da je stereotipicno gay da frustracja izlazi na povrsinu cim se neko kaci sa pop-divom nekom gay drama queen-u.

I ne breni,naravno da se budem testirao.Sad ako je to tebi bolesno,smesno,ili strasno,I don't give a damn fuck.
Korisnikov avatar
By Tungi
Sledeći put i kabanicu navuci na sebe. Celofan, foliju, kaj god.
Korisnikov avatar
By 2kune
opasno je mješati japanske kuglice sa kuglicama sladoleda jer se, khm, 'stilska figura' može nahladiti pa će te dole strefiti upala... :kosa:
predrasude i paranoje iz okruzenja se sasvim lepo prenose i na same gej ljude.ima jedan zenjen diskretan porodican peder u mom selu koji bi u svojoj trideset i nekoj da proba sa pederima seks ali samo drkanje jer se plasi bolesti.tako tvrdi. a ne moze da nadje nekog proverenog normalnog muskarca iz svog okruzenja za potpuno musko uzivanje bez straha od bolesti pa mora da trazi pedere ali samo za drkanje.tako kaze.
Korisnikov avatar
By bern
KONKRETNO se moja vizija sastojala u ovome: ogromna disco ball koja se njise. happy now?
Korisnikov avatar
By bern
vi bas i niste jeli sladoled, a?
Korisnikov avatar
By Tungi
A kakve su to oči zlobne košute? :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!