Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
meni mi liči na južno-američke prevrate i uzdrmavanje temelja ustavno-pravnih poredaka, al dobro, da vidimo dalje šta će da se dešava

:kokice:
Korisnikov avatar
By *deni*
Nemoj tako, 2kune, imaš pravo na svoje mišljenje, ali znate kako, nije prijatno.
Bez kurentnosti nema karijere, no, noooo :nono:
Glasam samo da bih mogla 1 osobi da dam 12 poena, al ne moze tako jbg.

Činjenica je da poslednjih godinu do dve forum lagano postaje sve manje posećen.

1 ultraviolet - ume da me nasmeje
2 Mars - isto^
3 madmzel - jer je dosta oživljavala forum
5 over the rainbow - jer je fino dete, iako manje piše čim je našla devojku :lol: (stvarno šta je to sa lezbejkama, eno i Galateje koja otkad je u vezi ni privirila nije)
6 Blejdi - isto ko mars i vajlet
7 - bas bleu vrlo duhovita i cinična a ipak se ne izdrkava na slabijima od sebe, ne prati čopor.
8 Iris - zabavi me kad god dođe njena direktnost, nema dvojbe šta misli
10 Scout - jer je imala onoliko strpljenja onoliko puta. i jer mi je dala 10 bez posebnog razloga :lol:
12 Elizevin - uvek se obradujem kad na mrtav forum dođe neko tako očigledno prijatan, zanimljiv i svestran. Zbog nje sam i glasala.
Korisnikov avatar
By Dirrty
12 deni
10 2kune
8 Mars
7 MDNA
6 alexandermagic
5 Timothy
3 Scout_finch
2 Sixto
1 Srklet

Time redosledom su mi ljudi nekako padali na pamet... ne bih umeo da obrazložim drugačije.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zavisi čiji.... danas mi je nuđen više puta :njanja:
By Sixto
Bas smo kalasture.

Ufff.... bas mi nedostaje Vel.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ama maksimum deniju, na crtu, ostatak delim kad proucim uslove dopiranja do mere kurentnosti :mama:
Korisnikov avatar
By Neutron
Suditi po razvoju situacije it's Barni. :katemoss:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ako je regularnim glasanjem takav trol pobednik, ovaj forum mi je gadan... ni u sprdnji ne želim da verujem da je to moguće.

Vidim na prethodnoj strani da je u pitanju spajanje poena... ja u tome neću da učestvujem, deniju skidam datih 12 bodova, neću mu dati niti jedan!

Kad mogu pravila izbora da se menjaju u sred izbora, mogu i ja da menjam svoje glasove... dakle:

12 2kune
10 Mars
8 MDNA
7 alexandermagic
6 Timothy
5 Scout_finch
3 Sixto
2 Srklet
1 Laerem

:durenje:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Privatne poruke služe za smirivanje sexualnih tenzija!
Korisnikov avatar
By Neutron
Mi agri. Ali Deni kao trenutna, prošla, i buduća zvezda ima pravo da učini sa svojim glasovima šta hoće, pa i da ih doda Barniju. No ima 2 rešenja:
Nambr 1. Bojkot izbora.
Nambr 2. Svi korisnici koji imaju nešto bodova ih pripišu jednoj izabranoj personi, koja automatski pobedjuje D&B. Dakle kontra koalicija 1 forumaša sa svim ostalima.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!