Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By str00ja
Sitnooko laprdalo aberantne pojave, sa pogledom preteće guske, koje insinuira na recesiju mozga.
By str00ja
Nabedjena majmunica sa sirotinjskim silikonima, živi na štajgi i prodaje bubrege za muda.
Korisnikov avatar
By mOwbid
pricljiva..

okej.. malo sam promasila temicu. okej
Korisnikov avatar
By Sunce
Metafizicka parabola virtuelnog univerzuma. Nema on inteligenciju i duhovnost koju posedujem ja, Zato i bez stida tvrdi da je tuka. To ja citam tako sto permutujem neka slova, jer mi kosmicka sila pomaze da bolje osetim.
Korisnikov avatar
By bern
preparirana kozja glava kojoj je to najbolje što se desilo u životu, pošto ju je sopstveno stado odbacilo: sad makar ima facelifting na produhovljeni životinjski način.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Ti, osobo sa tim sitnim očima i kriminogenom strukturom lica, kao prvo ne bi trebao da se ekranizuješ.
... I ova osoba je u toj cergi. I, ona se i nasla u toj cergi ne bi li mogla da prezivi, jer ,ono sto je on dosao da izreklamira, ne pije nikakvu vodu za Forum. Mozda kad su anonimusi u pitanju, pa moze da ima tamo nekakvu odskocnu dasku, ali vec kad su u pitanju bitni igraci, mora da bude igrac. E sad, biti igrac tako sto ces da reklamiras zadnjicu i grudi... I uvek se na ,,guzove'' provlaci. Hibernacija je prestala, a u toj hibernaciji ja sa njim nisam imao ni jedan problem. No dobro, ja sam esteta i volim ljude koji su rafinirani, imaju ukusa, licnosti su. Znaci, to su licnosti. A, ovde imamo tragediju lica, ne licnosti. :P
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Kvazi doktor, neandertalac, kojem je vrhunac dana uspešno drndanje đoke. I to tuđe! Davni pluskvamperfekat. Faca mu nema težinu afirmacije.
Korisnikov avatar
By Sunce
Muzikalna tisina oivicena gacicama Jelene Jankovic. Ulozak pred menstruaciju Jelene Jakovic. Osim sto joj ne bi oralno zadovoljavao polni organ, on misli da ima moc svetaca i apostola. On ima sve ono sto Jeleni Jankovic ne treba. Njegovo idolopoklonstvo je greh i to treba pripisati njegovoj niskoj emocionalnoj inteligenciji.
Korisnikov avatar
By mitrandir
On se nešto šunja tu po forumu, druži se sa izvesnim Cvrčkom i drnda đoku a ima potpuni nedostatak moralne i intelektualne lepote.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!