Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By *deni*
Timotije, ne moraš čekati da se sparušiš, možeš preventivno delovati, maži lice Eucerin pomadom sa hijaluronom, ili Nivea Cellular anti age kremom svaki dan, a uradi i po koji hemijski piling kod obližnje kozmetičarke i to će da ti povrati i očuva jedrinu i svežinu face. :botox:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Budi oprezan. Bio je primer neke poznate ličnosti, čini mi se (bivše?) žene Elvisa Prislija (?), koja se potpuno deformisala u faci, jer su joj ubrizgavali nešto nedozvoljeno bez njenog znanja (?). Posle toga je morala na dodatne operacije kako bi rekonstruisala donekle svoju facu. Treba imati ljude od poverenja, naročito na crnom tržištu, da ne najebeš na mnogo loših načina.
Korisnikov avatar
By Still
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598038#p2598038]Dirrty napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597864#p2597864]Dirrty napisao:[/url]
Ko to jebe zanima me, iskreno... doduše, muškarci su napaljene svinje, ne bi me čudilo ništa. Bolje da se zapitam kome je takav ekstrem ideal lepote.
Upozorenje - eksplicitne fotke:

http://www.telegraf.rs/jetset/904157-ti ... e-kraljice" target="_blank
wow kakav vrsni primerak kalašture.
By ...Sitnicava...
Što sam ja kukavica kad je starenje u pitanju i sve njegove manifestacije na licu, telu... :sigh:

Uredno sam od 25. počela da vodim računa o ishrani jer je činjenica da nakon tog razdoblja slabiji metabolizam preti da se ocrta na telu. Na taj način gledam da očuvam telo i zdravlje, a što se tiče glave, rada sam već sad da koristim kremice za fine bore :lol: , ali me uglavnom svi odgovaraju od toga.

U, nadam se, daljoj budućnosti planiram da se podvrgnem nekom ne-preterano-agresivnom tretmanu.
Korisnikov avatar
By Mars
Žaklina Petrović je u V osnovne zalepila svoje klempave uši OHO lepkom i to je na jednom uvetu popustilo na sred časa i onda smo neki teli da umremo od smeha.

Zamisli ovoj tetki od toplote popuste ove trake, gumice, da istera nekom oko ne daj boze a sebe osudi na blam...
Korisnikov avatar
By Trilian
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597587#p2597587]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2597584#p2597584]Trilian napisao:[/url]^
povecala bi usi?! zaista? nisam znala da i to rade ...
pa ne rade, ali valjda pricamo o situacijama sta bi bilo kad bi bilo :lol: ne mogu da nosim in-ear slisalice :sigh:
pa sta znas...mozda ce to biti veliko otkrice u 2014... mozes da se nadas :lol:
ti i moja majka ste jedine osobe za koje znam a da ne mogu da nose in-ear slusalice :D
Korisnikov avatar
By Mars
Možda, u stvari, smanjuju GLAVU pa samim tim uši izgledaju veće

:eureka:
Korisnikov avatar
By Mars
Pa to jedino transplantacija celih ušiju od donora, ne znam za slučaj povećavanja postojećih.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa mogu da joj stave veštačke uši, kao u Hobitima, pa ako joj se dopadne-onda vidi šta nauka i medicina mogu da urade.
Korisnikov avatar
By HalfJack
cornflakes napisao:Ovo me nateralo da razmislim o tome šta bih na sebi promenio da imam novca za takve promene.
A mene je pak natjeralo da uopće ne ulazim takvo nešto. :zvezda:

Nemam pojma tko su ova dva zombija... pardon, mlade dame iz uvodnog posta, sve mi je to zastrašujuće u što se ljudi mogu provjeriti. Odmah se sjetim Jocelyn Wildenstein kada mi netko spomene plastičnu kirurgiju.

Slika
Lolz.

Anyhow, prije bih potrošio novce na neko putovanje, festival, koncerte, odjeću, hranu nego na plastičnu kirurgiju, a i bolnice bome ne volim niti bi tamo išao s namjerom da me netko izrezbari.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
moje muke malo ko razume :sigh:

svi mastaju da bude zategnuto dupe, picka, kurac, sise, a ja samo zelim da nosim slusalice, lajk ol di adr kidz :placko:
Korisnikov avatar
By Berserker
Nikol Kidman -almost exploding lips
Slika

Džeki Stalone @ 2012, sa svojih 90.. :qqlele:
Slika

Ovde spada i Madona, jer se u 2013. sjebala sa svojim buckastim obraščićima...

Naravno, devojke sa početka ove teme će definitifvno u budućnosti zajebati Jocelyn Wildenstein, koja se u poslednje vreme opametila i oko 2010 "korigovala se", mada i dalje je to LOŠA HIRURGIJA...

Slika

ON THE OTHER HAND
Olivera Balašević, Madonina vršnjakinja, izgleda pristojno.

Slika
Korisnikov avatar
By Mars
Ova žena-lav sada iznenađujuće dobro izgleda.
Korisnikov avatar
By Torry
Sasvim sam zadovoljna svojim izgledom, ima tu jos sto sta pozabaviti se necim ali ne sto bi plasticna hirurgija mogla da sredi. A i ko me voli, voli me zbog mene a ne zbog sisa i naduvanih usta.

Da sam roditelj rekla bih=Radi pa zaradi, ja sigurno ne bih bila ta koja bi finansirala takav luksuz
Korisnikov avatar
By Dirrty
Paradox svega toga jeste to da se napadne procedure rade najčešće kako bi ljudi "sakrili" godine, a ishodi takvih operacija nesumnjivo ukazuju na to da pomenuti izgled nije prirodan, već hirurški... dakle godine su očigledne u oba slučaja.
Korisnikov avatar
By *deni*
No, da, ali meni je ljepše kad vidim neprirodno zategnuto, nego prirodno sparušeno lice. :botox:
Ne znam zašto se te dive ne potrude da u javnost izađu samo profi urađene i obrađene slike, koje mogu da održe i podrže tu željenu iluziju mladosti i nekako ne spreče da ih tako slikaju navrat-nanos po eventima i objavljuju te slike na kojima te dive izgledaju kao zombiji. Radije ne ići na te silne evente, nego se pojavljivati sa tim plastičnim njuškama i izlagati ih zluradim pogledima i nasumičnim foto objektivima.
Kako je Greta Garbo mogla decenijama da živi povučeno i da izbegava javno pojavljivanje ? A ipak ostala diva nad divama. Danas gotovo da i nema slike koje prikazuju matoru Gretu, svi je pamte samo kao mladu devu. :yes:
Korisnikov avatar
By Mars
@dirrty

Zavisi i to. Dajan Sojer i Barbara Volters (68, 84) izgledaju kao da imaju 20 godina manje i nimalo groteskno.
Korisnikov avatar
By Mars
da,da. 84.

i mislim da je to dobar primer gde plastika doprinosi očuvanju duha i vitalnosti. da bez problema budeš onakvim kakav se osećaš iznutra (žena radi non-stop), bez nekog očiglednog nesklada.
Korisnikov avatar
By Mars
Palo mi danas na pamet da bih mozda uradio zube. Ona teska holivudska verzija, pravilno, šljašteće belo, kao tipovi iz reklame za Colgate ALI jedino ako nije po cenu funkcionalnosti (što čisto sumnjam).

Inače imam ok zube, sve svoje nijedan izvađen, e jedino što nisu beli-beli.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!