Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Ne znam sta sam pisao, ali da dodam:

mentalna nestabilnost pod obavezno
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne svaka vrsta nestabilnosti. ne umem ni sam da opisem kakva mi prija, al znam da ne bih mogao da budem sa nekim ko je mnetalno jako stabilan, ne prija mi.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Moja veza i jeste uspešna upravo zbog toga što od partnera ne zahtevam da bude idealan, već da bude ono što jeste. Obično se da popraviti ono što "zaškripi", upravo zbog uzajamne tolerancije i zbog toga nam veza funkcioniše baš kako treba. Dovoljno smo uhodani, pa probleme uglavnom rešavamo na miran način, kao zreli ljudi. Tu takvim maštarijama nema mesta, i ni u jednom trenutku nisam očekivao od njega da ispunjava čitavu listu nekih krajnje infantilnih budalaština. Umesto toga partnera treba dobro upoznati, prihvatiti da je živ stvor i neko ko živi zbog sebe, a ne zbog tuđih potreba. Tek tad veza (ili bilo koja druga vrsta odnosa) ima smisla.
Korisnikov avatar
By LUNA_Slender
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589724#p2589724]Dark Walker napisao:[/url]Moja veza i jeste uspešna upravo zbog toga što od partnera ne zahtevam da bude idealan, već da bude ono što jeste. Obično se da popraviti ono što "zaškripi", upravo zbog uzajamne tolerancije i zbog toga nam veza funkcioniše baš kako treba. Dovoljno smo uhodani, pa probleme uglavnom rešavamo na miran način, kao zreli ljudi. Tu takvim maštarijama nema mesta, i ni u jednom trenutku nisam očekivao od njega da ispunjava čitavu listu nekih krajnje infantilnih budalaština. Umesto toga partnera treba dobro upoznati, prihvatiti da je živ stvor i neko ko živi zbog sebe, a ne zbog tuđih potreba. Tek tad veza (ili bilo koja druga vrsta odnosa) ima smisla.
:fancyklap:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
mislim da se ovde i ne radi o tome sta se ocekuje od partnera vec, ono, kako zamisljas idalnog partnera u glavi. analogija je teorija/praksa. cak se cesto i ispostavi da ono sto imas u glavi/teoriji ti u praksi ne prija.
Korisnikov avatar
By Dark Walker
OK, možda moj pristup deluje suviše isključivo, u redu je da se neko ne složi sa tim. Potpuno je OK ako neko ima drugačije mišljenje, pošto svi mi imamo različita iskustva, kriterijume, interesovanja... Samo podelih neko moje viđenje cele stvari. That's just me. :lol:
Korisnikov avatar
By stefan19
Nah that shit doesn't exist. Prvo i prvo, sami nismo idealni pa kako ocekivati to od drugog.
Poenta je naci "najsavrsenijeg" iz gomile falicnih i uzivati do maksimuma dok traje.
Korisnikov avatar
By Still
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2589731#p2589731]Anhedonie napisao:[/url]mislim da se ovde i ne radi o tome sta se ocekuje od partnera vec, ono, kako zamisljas idalnog partnera u glavi. analogija je teorija/praksa. cak se cesto i ispostavi da ono sto imas u glavi/teoriji ti u praksi ne prija.
ja ga nasla odavno... i uklapa se u moju kilometarsku listu sa strane pre.
tako da sam samo opisala osobu :smilegrin:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ta idealna
otišla je jureći kurac
u cant fight kurac
Korisnikov avatar
By ultraviolet
^
jasna stvar, samo mi je bilo mrsko dalje da blebećem.
:giggle:
Korisnikov avatar
By gossip
jao ja sam imao zilion nekih kriterijuma sad se sve svelo na to da bude
cute,smart and funny :odizbiracanemajebaca:
mada ovaj moj zadovoljava 95% tih nekih prethodnih kriterijuma
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Jesam ti rekao da ne raspravljaš naše privatne stvari na forumu!!! :O
Korisnikov avatar
By Blady
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1155344#p1155344]Blady napisao:[/url]Oduvek sam bila slaba na plave oci....
ali posto su ovde osobine, necu mesati sa fizickim izgledom, mada ga mozda i ubacim..
Tolerantna, realna, da ima razumevanja, da je dobra osoba..kompromisna, stabilna, jaka.. itd..
Sve u svemu, da se poklopi sa mnom...
Nisam sigurna da ovako nesto postoji :hmm: uvek ima ono "ali" ..
Mislim na idealnog partnera.
Korisnikov avatar
By Madonna
ako ga nađem obavezno javljam. ali uzimajući u obzir to koliko sam bolestan u glavu, za mene takav ne postoji
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
skontala sam da sve što bi bilo idealno bilo bi mi previše i opet ne bi bilo idealno

tako da mora da je fucked up na neki način. :lol:
odnosno da nam se nedostaci poklapaju. odnosno da znamo međusobno da se nosimo sa nedostacima druge. odnosno ne znam da opišem. bataljujem
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
eeeeee našla sam

evo ovakvih osobina. dakle da je zabole za sve i da nije normalna. savršeno

Korisnikov avatar
By Galadriel
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598778#p2598778]EnMademoiselle napisao:[/url]skontala sam da sve što bi bilo idealno bilo bi mi previše i opet ne bi bilo idealno

tako da mora da je fucked up na neki način. :lol:
odnosno da nam se nedostaci poklapaju. odnosno da znamo međusobno da se nosimo sa nedostacima druge. odnosno ne znam da opišem. bataljujem

Imaš sreću da je mnogo lakše naći fucked up verziju čega god poželiš. :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
od fucked up boli glava...mnogo
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!