Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Taj gay lobi zaista postoji i očigledno je jako moćan.
Korisnikov avatar
By RetributioN
a vid' ovo, ništa, sam' u gostioni, ne znaš koje muško, koje je žensko, koje ima picu, koje ima kitu, ne znaš, boga ti
Korisnikov avatar
By *deni*
Pravi prasići garagani. :piggy:

Volim i to što su prostodušni i iskreni. Vole da su u Srbiji više no u Nemačkoj radi popularnosti. :sweet:
By Sixto
Pa Denika, bolje se kurciti po Pozarevac i biti glavni tamo, nego jesti krompir i sanjati meso u Frankfurt!
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa to jeste. To svakako. :fancyklap: Ovim prasićima je upala kašika u med ( a vala i u salamuru, sudeći po sve baroknijim figurama ), te vuku prednosti i blagodeti i života i u Nemačkoj, a i u Srbiji.
Iz Nemačke finansiraju zvezdani put u Srbiji. :zvezda:
Korisnikov avatar
By Mars
ja se sećam u nekom prethodnom šouu kad su kao dva debila debilna ljubili sa svake strane u obraz TATA ŽELJKO, al to im nije bio otac nego su morali neko vreme da provedu u njegovoj kući
Korisnikov avatar
By ultraviolet
gledala sam ih, po naređenju, želim da ih zagrlim :love:

samo neka mi neko objasni
u čemu je fazon sa ludom kućom
zašto to postoji
ko to plaća
zašto ih ne kazne
zašto ih ne izudara neko
Korisnikov avatar
By Tungi
^

Još da ima i beli sako.
By Sixto
Bela kosulja ide bez belog sakoa. Bela kosulja se nosi u krevet, beli sako po ulici u Rimu.
Beli sako ide na crnu kosulju, ili mozda bolje crnu majcu!

SUNCE, objasni ovom neupucenom detetu feshn selekshn pravila i koncept!
Korisnikov avatar
By Mars
Majko moja.

Da to nema neki zakon koji bi sprečio zlostavljanje i iskorišćavanje bolesnih ljudi.

A ko im je ova žena, mama?
Korisnikov avatar
By Tungi
'Volu da slušaju grand šo'.

Verovatno.
Korisnikov avatar
By Mars
Ali kao jedno su, neverovatno. Dva tela, jedna duša.

Korisnikov avatar
By Sunce
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2598344#p2598344]Sixto napisao:[/url]Bela kosulja ide bez belog sakoa. Bela kosulja se nosi u krevet, beli sako po ulici u Rimu.
Beli sako ide na crnu kosulju, ili mozda bolje crnu majcu!

SUNCE, objasni ovom neupucenom detetu feshn selekshn pravila i koncept!
:)

Sta da ti kazem. Dva dana sam nosio beli sako, i ceo zivot cu na forumu biti oznacen. Ocigledno je bio eye-catching. Doduse, moja drugarica, koja je zavrsila dizajn, potom i master u Parizu, a koja sada radi za nekog modnog dizajnera u Njujorku, bila je odusevljena tim sakoom, i kosuljom, koja je crna sa belim tufnicama. Ona je navijala da to spojim. Moja namera je bila da to spojim sa Vatikanom, stosa radi jer sam ovde bio opatica. Beli sako ide uz belu kosulju, ali cesto su bele razlicite. Recimo beli sako na beloj kosulji ispada da je blago krem i sl. Vise volim tamnije stvari i bolje mi stoje. Bela mi donosi nesrecu, sto se jos jednom potvrdilo. :tepih:
By Sixto
Nisi ti miko obelezen. Ti si praised sto bi rekli englezi. Ti si nasa feshn ikona!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!