Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By cornflakes
Kupovao gamecardove i sve što ide po principu kodova (cd keys za expanzije, starcraft, itd.) za golde i prodavao za prave pare, kasnije sam prodavao gold direktno preprodavcima. Nisam zato banovan već zato što sam pokušao exploit sa inscription tako što sam duiplirao darkmoon kartice diskonektovanjem (nisu se trošili materijali pri kreiranju). Smorila me toliko igra da sam i to pokušao, drago mi je što ne igram više, ali mi dodje nekada da odigram koju arenu ili bg (pa čak i 25man raid) :)

Da slažem se, a ovom novom expanzijom izgleda hoće da se vrate u BC kada su masovno dobijali nove suskrajbere i da probude nostalgiju starijih igrača koji ne igraju više. Nadam se samo da će film biti vrhunski odradjen, mada pošto je blizard u pitanju, ne očekujem ništa manje :awesome:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja nedavno kupila i Pandoriu kad je bila na sniženju. Sad čekam zgodan trenutak (kad bude više vremena), pa da uplatim mesec ili tri.. Da se malo podsetim.
Korisnikov avatar
By Dirrty
^Nije vredno pažnje, apsolutno.

Čitam literarna izdanja Warcraft serijala i mnogo više uživam...
Korisnikov avatar
By Madonna
:smeh:

apsolutno jeste, ja ne gasim, bukvalno

dakle, strašno je glupo reći nekom nije ili jeste vredno, upali, igraj i oceni, i ne slušaj mudrosere poput ovog iznad, ili mene
Korisnikov avatar
By Dirrty
To što si zavisnik, to je druga tema...

Ja jesam fan, ali igra koja se svodi isključivo na grinding ne stimuliše moj mozak dovoljno, tačnije zamara ga. Pritom ništa novo nisu pokazali godinama, prevaziđeno je apsolutno, ma koliko ti želeo da veruješ u suprotno.

A ja joj govorim iz ličnog iskustva, jer sam se vraćao wow-u na mesec, dva nakon svake expanzije u poslednjih X godina, a iskustvo je bilo sve bednije i bednije.

I nije slučajno što Blizzard ima niz drugih velikih projekata u poslednjih nekoliko godina, i u predstojećih godinu, dve... samo je pitanje trenutka kada će wow postati irelevantan (nedovoljno profitabilan) za njih.
Korisnikov avatar
By Madonna
mora da si naučio da plivaš u govnima do sad, koliko sereš

prvo, ne znam kako je zavisnik neko ko pre 30. dec nije igrao nekih godinu dana. a tad sam igrao 10 dana trial.

drugo, u igri je toliko sadržaja, i ako pored toliko sadržaja tvoj mozak uspe da je svede na grinding onda ne znam kakva stimulacija je neophodna u tvom slučaju, možda lobotomija?

i treće, ne znam zašto misliš da je tvoje mišljenje meni relevantno pa mi podrobno objašnjavaš što je wow sranje :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nedavno sam naišao na Vanilla wow server, potpuno Blizzlike (1x rates, i gotovo sve je ispravno), što me je podsetilo zašto sam (za)voleo Wow otprilike do pred kraj Wotlk. Poslednjih godina mislio sam da je u pitanju bio samo tinejdžerski zanos, bez realnih osnova. Jedina negativna posledica moje radoznalosti da to proverim, jeste to da sam ponovo navučen na wow :krezavi:

Gotovo neprepoznatljiva igra, osim vizuelnog aspekta. Dostići max level zahteva mnogo vremena, truda, a iznad svega strpljenja... uz odsustvo većine addona i instant alatki (dungeon, raid...), koje neguju nestrpljivost, površnost i bezobzirnost (da ne kažem bezobrazluk), zajednica je izvanredno uviđajna i druželjubiva.

Izazov van konkurencije u odnosu na sve što je došlo kasnije, što je razblažilo gaming iskustvo (namerno ili ne od strane Blizzarda, to je već diskutabilno).

U pitanju je - https://www.wow-one.com/" target="_blank (Emerald Dream Realm)

Mada mi je TBC najveća ljubav, njihov server ima samo jedan realm koji nije 1 x rates... stoga za sada ostajem pri Vanilla wowu.

Kopajući po netu o postojećim privatnim serverima, saznah da je u razvoju drugi privatni server (https://www.worldofcorecraft.com" target="_blank), koji obećava zadovoljavajuće TBC iskustvo. Jedino što mi se ne dopada, jeste što su potpuno zanemarili sav sadržaj pre Outlanda, obećavajući da će se tome posvetiti kasnije. U svakom slučaju ću probati i to kad izađe (u beta fazi već duže vreme).
Korisnikov avatar
By Madonna
ja ne mogu da dočekam apdejt NE female modela :drama:
Korisnikov avatar
By Dirrty
http://www.statista.com/statistics/2766 ... y-quarter/" target="_blank

Umire polako ali sigurno... ali jedva čekam film sledeće godine :awesome:

Osim toga, sledeći veliki projekat Blizzarda je na pomolu:

MOBA igre dominiraju poslednjih godina, a ovo mi se čini kao zanimljiv pokušaj hibrida između shooter i MOBA igre. Nešto na tragu postojeće igre SMITE, koja je pokazala izvanredan uspeh i spremnost tržišta za nešto malo drugačije, samo još koji korak dalje, što obećava.

Njihov MOBA projekat Heroes of the Storm, koji zvanično izlazi ovih dana, čini mi se promašajem jer je kopija najuspešnije igre tog žanra. Zbog toga pozdravljam Overwatch kao nešto makar delom inovativno.

Ali videćemo šta naredni period donosi za Blizzard. Ako film uspe i postane serijal, biću zadovoljan. Wow nisam igrao već par godina i to je za mene završeno poglavlje života - zauvek drag, ali prevaziđen.

P. S. SMITE :rock:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
overwatch je naslednik tf2-a i cini mi se da ce biti uspesan jako.

heroes of the storm je shit.
Korisnikov avatar
By Madonna
Kasnis, ja vec dva meseca zlatom placam :awesome: I nije free, PLACA SE ZLATOM!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ma jasno, ali vodi ka potpunom ukidanju subscriptiona, što podržavam.

Mene čak ni to neće vratiti u igru, postalo mi je previše monotono i single player orijentisano.

Ali ako vidim Sylvanas u serijalu Warcraft filmova, srce će mi biti prepuno :leviathan:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Igra li ko Hearthstone (na mobu)?

Nisam to igrao odavno, i strah me da je postalo pay2win... a pamtim je kao skroz cool i opuštajuću igru.

I ovo:

http://www.vg247.com/2015/05/27/deck-ag ... community/" target="_blank

:shrug:

Neverovatno je kako tržište i tzv. player community mogu da izvrgnu i unakaze igru. Dok je taj proces u slučaju WoW-a trajao deceniju, novije igre se susreću sa tim već nakon godinu dana.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
ja sam vise bio hyped posle gledanja teasera, trailer nije ono sto sam ocekivao. still, jedva cekam da gledam
Korisnikov avatar
By Dirrty
Gledao bioskopsku kopiju online... možda zato potpuno razočaran, jer nije to pravi vizuelni ugođaj. Ali likovi i dijalozi, sranje živo. Kostimografija deluje amaterski.

Mada i serijal knjiga Warcraft univerzuma nije mnogo boljeg kvaliteta (pročitao sam 2 knjige, nisam mogao dalje), budimo realni.

P. S. U poslednje vreme me blockbusteri smaraju jako, ali jako... možda sam prerastao tu vrstu filmova.

Film je inače komercijalno uspešan, već 300 miliona zarade za nedelju dana (budžet oko 150 miliona). Biće najuspešniji film napravljen na osnovu video igre, i najverovatnije slede još 2 filma, odnosno ranije najavljena trilogija.

Ali kako je obično svaki naredni film u većini serijala, veće sranje od prethodnog... :besimse:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!