Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Planovi za buducnost...

Sve dogovaram samo sa devojkom/deckom
4
21%
Moja buducnost je samo moja
6
32%
Planiram sam/a, ali ponekad i nju/njega pitam za misljenje
7
37%
Nemam planove za buducnost
2
11%
Korisnikov avatar
By Val
Koliko tvoj partner sme da ucestvuje u planiranju tvoje buducnosti i koliko zajednicki planirate vasu buducnost? (Ako se uzme u obzir, da ta buducnost vec sada pocinje)
Nakon koliko "zajednickog zivota" pocinjete zajedno da planirate i da li uopste?

Slika

I koliko uvazavate izreku: ""dogovor kucu gradi" ?
Korisnikov avatar
By bambola
Ja nikad nista ne planiram unapred,sve mi se desava od danas do sutra.I kad sam pokusavala da planiram-sve bi se izjalovilo,a i ko zna zasto je to dobro! :hekla: Prvi put sam se udala posle par meseci zabavljanja,kad nam je palo na pamet da se vencamo-organizovali smo sve u roku od tri dana,da bi sutradan od svadbe zapalili u inostranstvo(ja sam ostala da prevedem dokumenta jos nedelju dana) a i sa drugim muzem je bilo slicno.Mozda bi sve bilo drugacije da sam pravila planove,ali sta je tu je,ne kajem se ni za sta.:nokti:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ja sam jedan okvirni deo isplaniralo, sve je podlozno promenama, a dogovore s partnerom shvatam vishe kao zezanje.

Jedno je kad imas 19god i par meseci si u vezi a drugo kad si stariji i sa nekim si par godina. Samo zbog toga :)
Korisnikov avatar
By Goran Smith
opcija br 3, neke osnovne planove u životu ve? imam isplanirano, a za neke sitnije se dogovaram

:bicikl: :bicikl: :bicikl:
Korisnikov avatar
By HARP
Mogu ja da planiram koliko ho?u ja uvek odlu?im o nekoj stvari u trenutku.Kada treba nešto da se desi ja to ostavim na stranu jer znam kada dodjem do tog trenutka ja ?u u momentu da donesem odluku.Takav sam volim da donosim promene i odluke u trenutku na vrlo efikasan na?in.Zato ?esto šokiram druge koji su o?ekivali nešto drugo.
Korisnikov avatar
By KiWi
Ve? posle tri dana zabavljanja mi smo znali da ?emo i?i zajedno na more. Dakle, brzo smo po?eli da planiramo ... Nemam sa njim neke dugoro?ne planove.. imam par planova do leta.. i to je to.. Ina?e, obi?no planiram sam, i ne ubacujem nikog u svoje dugoro?ne planove, jer mi je lakše kad zavise samo od mene (i finansija).
Korisnikov avatar
By tatjanam
Originally posted by Val
Koliko tvoj partner sme da ucestvuje u planiranju tvoje buducnosti i koliko zajednicki planirate vasu buducnost? (Ako se uzme u obzir, da ta buducnost vec sada pocinje)
Nakon koliko "zajednickog zivota" pocinjete zajedno da planirate i da li uopste?

Slika

I koliko uvazavate izreku: ""dogovor kucu gradi" ?
Smatram da planiranje ZAJEDNICKE buducnosti,treba da se odvija u dvoje!!! Ako si vec resio da budes sa osobom koju volis,i sa kojom zelis da provedes ostatak zivota, trebalo bi da podjednako i ona ucestvuje u planiranju vase zajednicke buducnosti:mazi:

Naravno, postoje stvari koje svako treba sam da resi,zavisno od situacije u kojoj se nalazi(posebno ako mu je takva kao moja trenutna) :seronjo:

I ne postoji period nakon koga odlucim da planiram zajednicku buducnost....prvi put sam planirala godinama,i jedva sam se odlucila,(ne zalim,jer imam predivnu bebicu iz tog braka), a evo sad planiramo buducnost nakon samo 3 meseca(ustvari poceli smo i ranije:klap:)....i jedva cekam da konacno budemo zajedno:zvezda:- ja i moja zivotna ljubav!!!
VOLIM TE:kissing:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tatjanam
Smatram da planiranje ZAJEDNICKE buducnosti,treba da se odvija u dvoje!!!i jedva cekam da konacno budemo zajedno:zvezda:- ja i moja zivotna ljubav!!!
VOLIM TE:kissing:
I ja nista drugo ne zelim na ovom svetu!!!
Samo, sto je to jedina stvar, koju ne mozemo da planiramo, niti zavisi od nas...

Slika
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Kiwi
Ve? posle tri dana zabavljanja mi smo znali da ?emo i?i zajedno na more. Dakle, brzo smo po?eli da planiramo ... Nemam sa njim neke dugoro?ne planove.. imam par planova do leta.. i to je to.. Ina?e, obi?no planiram sam, i ne ubacujem nikog u svoje dugoro?ne planove, jer mi je lakše kad zavise samo od mene (i finansija).
Pa i to planiranje odmora je zajednicko. :)
Nije bitno, o cemu se radi...bio to odmor ili celokupni zivot...ja volim da dogovaram sa partnerom neke sitnice, a ostalo prepustam sudbini. Veliki sam sanjar i cesto razmisljam o zajednickoj buducnosti. Tesko mi je, u detalj isplanirati sve...niti to zelim. Ali, imam ciljeve u zivotu i o tim ciljevima pricam sa devojkom. Dogovaramo sve zajedno!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by mishicavo mache
ljudi jos veruju da imaju buducnost? :kafa: :maska:
:lol: koji loš cinizam...

hej, Val, a malo su ti bezveze ovi ponuðeni odgovori. s jedne strane, svoju budu?nost planiram sam, a našu "planiramo" zajedno. a to mi nekako doðe logi?no... :tepih:

a bezveze su odgovori, jer istina je da moju budu?nost planiram sam, ali isto tako i da pitam za mišljenje. možda ?e biti jasnije ako odgovorim na pitanje: koliko se prilagoðavam? u suštini malo i ne volim velike planove. mogu da nas vidim zajedno u budu?nosti, ali konkretno gde i kako - ne znam. valjda mi zato ova veza toliko i prija... :love:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by 2Q2Bstr8

a bezveze su odgovori, jer istina je da moju budu?nost planiram sam, ali isto tako i da pitam za mišljenje. možda ?e biti jasnije ako odgovorim na pitanje: koliko se prilagoðavam? u suštini malo i ne volim velike planove. mogu da nas vidim zajedno u budu?nosti, ali konkretno gde i kako - ne znam. valjda mi zato ova veza toliko i prija... :love:
Sorry, ako za tebe nisam napisala adekvatan "odgovor". Ali zato si u mogucnosti izneti svoje slobodno misljenje, bez da glasas (kao sto si vec ucinio) :)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by 2Q2Bstr8

Sorry, ako za tebe nisam napisala adekvatan "odgovor". Ali zato si u mogucnosti izneti svoje slobodno misljenje, bez da glasas (kao sto si vec ucinio) :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
jako retko neka osoba moze da utiche na promenu mojih planova, bez obzira koliko se volimo i shta li vec uvek radim shta smatram, makar i pogreshio...partner je tu tako za druge stvari:pivce:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Nekako ispada da je ljubav (koju ne razumem na taj romantichni nachin) je jedini pokretach za mene lenju bubu. Tako da sve shto me u buducnosti cheka je vezano za nju. Opet sam i malo fatalista..tako da se na kraju opustim pa gde doteramo.:zongler:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Inner-Smile
Nekako ispada da je ljubav (koju ne razumem na taj romantichni nachin) je jedini pokretach za mene lenju bubu. Tako da sve shto me u buducnosti cheka je vezano za nju. Opet sam i malo fatalista..tako da se na kraju opustim pa gde doteramo. :zongler:
Pa bar si shvatila pitanje :D A i nisi jedina, koju ljubav motivise i pokrece. Mada su ti nasi motivi usko vezani za razocarenja, pa zivimo samo za te "kratke" trenutke s njom. :friends:

Moji planovi se krse sa mogucnostima mnogo puta. Ali, ne posustajem. Planovi predju u mastarije i sve je OK.

Inner :fige:
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Uh... pa zavisi od veze. Ukoliko je nesto sto ima tendenciju opstajanja duze od dva meseca, onda i planiram neke sitnice (idemo tamo-vamo, radimo to i to), ali svoju bvesti ostatak svog zivota, niti se zamaram time sa svojim 21.
Korisnikov avatar
By Bole
Moj zivot je jako nezahvalan za planiranje jer nikada ne znas sta ce se desiti ili se uvek desi ono suprotno od planitanog.

Naravno da i njega treba da pitam oko nekih zajednickih planova jer je i on tu prisutan u mom zivotu :kiss:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Bole

Naravno da i njega treba da pitam oko nekih zajednickih planova jer je i on tu prisutan u mom zivotu :kiss:

BRAVO ! :klap:
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
ono sto se samo mene tice planiram ja ali naravno i razmisljam o tome da i ona bude u tom planu a sto se plana "mi" tice planiramo zajedno...
recimo necu planirati da se odselim u neki drugi grad ako ona to ne moze(zbog posla, kuce itd) ali recimo planiram i hocu da idem jedan semestar u inostranstvo da tamo studiram, jest da se necemo videti ali to su samo tri meseca...a dobro mi je za buducnost pa zasto ne.
no da smo tek zajedno verovatno to nebih mogla tako da mi je drago da imamo 7 godina iza nas pa mi takva odluka lakse pada i mogu lakse da mislim na nasu buducnost(jer od toga cemo obe profitirati, kad ja zavrsim studije)...
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Planiram iskljucivo sam. Nema mesanja sa strane....
Korisnikov avatar
By Khons
sve zavisi od prirode partnera...ako sam svarno zagrejana u vezi i ako ima nade za nesto dalje, onda, naravno, pitam nju i planiram s njom
By SUNNY B
da, sa uzivanjem sam planirala sve - cak je stiglo i do imenovanja kuma, do nekih pasosa, zaustavljanja vremena, pomeranja svetova, probijanja svih granica, malih bebaca koji jurcaju unaokolo dok ih kuma cuva a ONA i ja smo negde u argentini i planiramo da veceramo u parizu, za dorucak cemo, recimo, da skoknemo do singapura....jer smo cule da tamo prave odlicne piroske......

lepi snovi....

sada, jedino sto planiram, jeste kako da nahvatam ekipu koja ce da me odvuce do prve kafane da zajedno proslavimo dan kada vise nista nije bitno...... :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :grom: :grom: :grom: :grom: :grom: :radosnice:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by SUNNY GIRL

sada, jedino sto planiram, jeste kako da nahvatam ekipu koja ce da me odvuce do prve kafane da zajedno proslavimo dan kada vise nista nije bitno...... :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :grom: :grom: :grom: :grom: :grom: :radosnice:
Daj ne bedaci bwe! U kafani neces naci devojku, koja ce s tobom u Singapur, veruj mi!

Nije propast sveta. :kiss:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Val

sada, jedino sto planiram, jeste kako da nahvatam ekipu koja ce da me odvuce do prve kafane da zajedno proslavimo dan kada vise nista nije bitno...... :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :( :no:
:placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
:cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :grom: :grom: :grom: :grom:
:grom: :radosnice:
Daj ne bedaci bwe! U kafani neces naci devojku, koja ce s tobom u Singapur, veruj mi!

You are sooooooooooooooo wrong!
Sta mislis gde je mene navatala? :cool2: :pivce:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Draco

You are sooooooooooooooo wrong!
Sta mislis gde je mene navatala? :cool2: :pivce:
A jeeeeeeeel'? Ipak ides s njom za Singapur? :misli:

:maca:
Korisnikov avatar
By Kupper
Da se opet ozenim, smirim, sredim:hvala:
By SUNNY B
Originally posted by Val

sada, jedino sto planiram, jeste kako da nahvatam ekipu koja ce da me odvuce do prve kafane da zajedno proslavimo dan kada vise nista nije bitno...... :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :( :no: :( :no:
:placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko: :placko:
:cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :grom: :grom: :grom: :grom:
:grom: :radosnice:

devojku ne trazim ni u kom slucaju - u kafani posebno - a posebno ne onoj sa braon stolovima i drvenim klupama na kaldrmisanom putu negde u centru bgd-a.....

nema vise singapura....to ne moze sa svakom, pogotovo ne sa bilo kojom, moze samo sa jednom, a posto ona ima pametnija posla, onda cu ja singapur da spakujem u koferce pa na poslednju policu , neka ga, neka se penzionise, ionako se nece vise on pominjati u kombinaciji.....

naravno da nije propast sveta, hvala, ali saxija ima rupu.....

p.s. ne treba mi nijedna devojka, dobro, mozda jedna.....

:cut: :cut: :cut: :cut: :cut: :placko: :placko:
Korisnikov avatar
By Val
naravno da nije propast sveta, hvala, ali saxija ima rupu.....

Aham, ima rupu, kako bi suvisna "voda" bila iscedjena! Zato, pamet u glavu i ako piskis umesto da places, nece ti biti natecene oci! :namig2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!