Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By RetributioN
nemam inspiracije sad, a ono što sam pisao nije imalo veze sa vezom :gubitnik:

živeću vavjek i svetiti se dok svi ne crknu a onda se ubiti od dosade
By Kragi
Posto u lepenici ne mogu da se udavim, verovatno ce me udaviti kragna na kosulji. :neznam:
Korisnikov avatar
By Incubus
Imaću incest (ne znam sa kim, svi-e su bljaa) u busu koji će zatim da se zabije u nešto i sagori.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Nemam pojma, upašću u bazen varikine (ili čega već) i biti spržen... ili će me neko živog zakopati pod zemlju (što mi je najstrašnija moguća smrt!).
srčka na stilskoj fotelji dok pišem svoju autobiografiju u svojoj 95oj godini zivota poslaće me na večni put (jbt sad je nesto puklo, mislim u kuhinji) :pop: . Ta moja biografija i ako nedovršena postaće poznata kao i Betovenova nedovršena 9 simfonija. Da, to je taj stil i nivo kreativnostii, fascinantno, duboko, autentično i estetski uobliceno knjizevno delo... postaće obavezna literatura za učenike srednjih škola.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
'Zlatna Ptica' je nastalo kao asocijacija na pile, jer mi je nadimak Alfa Pile, dakle ubiće me piletina. :drama:
Korisnikov avatar
By svejedno
jel otkrivaju?

:lol:

(sad ne znam gde se nalazi nik na 'novom' forumu... pokusacu ubodem iz prve)

<<<<<<<<

edit - ubo iz druge. samo jedan enter
edit 2 - bolje je bilo prvi put.
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

ajde ja, jedan od mogućih kao viskastih scenarija :D

Slika
Korisnikov avatar
By bas bleu
erotic asphyxiation with my own blue stocking.

ok,ok, in all probability, it'll be autoerotic asphyxiation. :shrug:
Korisnikov avatar
By Sunce
Svejedno je umreo jer je rekao SVEJEDNO kada su ga pitali koliko kita zeli u guzi. Primio je tri, ali dovoljne da pandrkne.

Nije svejedno!
Korisnikov avatar
By Sunce
MDNA je crko' jer je sastavljen od mitohondrijalne DNK. Drugim recima, to je reliktna jedinka i potomak amebe, iscezao jer je primitivan. :darvin:
Korisnikov avatar
By Sunce
Trilian ce umreti jer ce je okruziti TRI LIJANE. A to ce joj se desiti jer ce pozeleti da proba nesto falusoidno, nesto kurcoidno, dugacko. Odlucila baka Trilian da bude strejt u osamdesetim godinama. Majka priroda joj nije dala.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!