Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By afraid
Eto ga,dosao i taj dan da skinem taj teret sa sebe.
Inace sam planirao vec duze vrijeme da to uradim ali sam uvijek odustajao na samom kraju.
I odlucim tako da ce to biti veceras,napunio sam 19 god ,rekoh sebi,ne mozes vise cekati,a i to je izbijalo iz mene i stvarno nisam mogao vise da izdrzim tako.
Cim sam danas dosao kuci sa faksa,drugaricu sam pitao hocemo ici vani veceras,i ona kao moze ali kao vidjecu jos sigurno,i tako ja citav dan ,pa hocemo li ,hocemo li,posto je ona bila zauzeta,i mi na kraju odemo vani,razvucem ja pricu neku bezveze.
Krenuli mi kuci i ja reko,moram ti nesto reci.Ona nagadjala sve i svasta,ja sam se tresao kao lud,srce lupalo,vec smorio okretali smo se nazad pa opet da je ispratim i tako nekoliko puta.I na kraju kazem to:ja sam gay.Pauza od 5 sekundi i onda:a joj pa nije to nista,sto si napravio takvu frku oko toga.
Sve u svemu me podrzala,zagrlila nekoliko puta i rekla da ne brinem,i da se nece medju nama nista promjeniti.
Sada vidjecemo kako ce dalje stvari ici.Inace hvala svima na forumu,svaka tema,svaki post,sve je to bilo od koristi da ja napokon izadjem iz ormara :)
Konacno slobodan :D :zastava:
By Kragi
Bravo! Bravo! Bravo!
A jos mi je draze sto ti je forum pomogao.
Korisnikov avatar
By Madonna
Super, out si jednoj osobi, bravo!
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Bravo :klap: Prvo outovanje je uvek veliki bauk jer si usran i onda posle tek skontas koliko je to zapravo lako i koliko si se za dzabe plasio :D svako sledece je sve lakse i lakse tako da ocekujemo da cujemo jos outovanja od tebe!
Korisnikov avatar
By *deni*
Fino, nadam se da to outovanje jednoj osobi nema prirodu ' tajne ', koju ta jedna osoba treba da čuva. Nemam ništa protiv tajni, one su blagotvorne za učvršćivanje i produbljivanje odnosa među prijateljima, kao test pouzdanosti i integrativni faktor, ali ovo pitanje nije pogodno da bude ' tajna ' oko koje ćete se iskupiti i u sabornosti graditi svoje večno drugarstvo. U svakom slučaju, srećno.
:bye:
Korisnikov avatar
By bothways
Odlično. Sad ostatku okruženja :) (blagovremeno, naravno)
By Sixto
Citam uvodni post i cekam kad ce da se pojavi Dacicevo ime u recenici u najmanju ruku! :lol:

Super. Puna podrska!
Korisnikov avatar
By designer
Ahhhh... ja sam se odjednom autovao trima drugaricama! Kad se samo setim... :)
Bravo za AFRAID-a. You don't have to be afraid anymore :)
Korisnikov avatar
By afraid
Evo veceras sam se outovao jos jednom prijateljici :) presretna je,kaze da joj je drago jer joj vjerujem i sto sam joj rekao.Jer ona meni vjeruje puno i isto mi govori bitne stvari,svoje probleme i slicno. M volim te <3
Korisnikov avatar
By afraid
Evo ja cu ovdje igleda poceti pisati o svom zivotu :)
Inace imam jednu novost.Outovao sam se majci prije 3 dana.Ne mogu vam objasniti koliko sam sretan i koliko mi je lakse a tek je 3 dana proslo.Mama mi je prvo rekla da je to mozda faza,da imam tek 19 godina,da ne mogu znati sigurno ,i razumijem je,ne moze samo tako reci ,ok u redu je,idemo na prajd ili slicno.Znam da joj je potrebno vremena.Nakon 2 sata pricanja,rekla je,idemo mi vani pojesti sladoled,i otisli smo ,prosetali malo gradom i pojeli sladoled u jednom lokalu.Dok smo sjedili u basti,cak je rekla"sad se okrecemo za istim osobama kad prolaze" i iskreno se nasmijala.Meni je to znacilo puno,i nikad necu zaboraviti.To vece pred spavanje mi je rekla,samo da joj ne govorim o tome,jer joj treba vremena.Sutradan ujutru me probudila poruka od nje,koja je bila vidljivo napisana iz srca,ukratko, rekla mi je da me ne osudjuje,da bi umrla ako bi se meni nesto desilo,i da me voli vise nego sto mogu zamisliti.Drugi dan,drugi dan i takva poruka,pa ja sam najsretniji na svijetu.Juce smo malo nesto pricali ali ne previse,jer vidim da je njoj tesko.Pusticu je koliko god joj treba vremena,jer razumijem da sad njoj treba neka vrsta coming outa,da ona sada treba da prihvati mene,sebe kao majku gay osobe,i sve sto ostalo sto ide sa tim.Ali znam da je vrijedilo pricati i reci svojoj majci istinu.Koliko god tesko bilo,isplatilo se,jer ja znam da godinu dana odavde mogu vidjeti nista osim toga da cemo mama i ja biti jos blizi,da cemo imati odlican odnos i da cemo zajedno pricati o momcima,a jednoga dana mozda otici i na prajd zajedno(ali polako) :) .Vrijeme lijeci sve i vremenom postaje bolje.Tako da,,nemojte se plasiti,recite roditeljima,jer koliko god vi mislili da ce vas roditelji mrziti i mozda izbaciti iz kuce,napustiti vas,na kraju onu vas prihvate,samo nekom treba vise nekom manje vremena.Oni vas vole i to trebate znati.Samo napred i hrabro!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!