Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Nisam, ali je to vrlo srodna naučna disciplina mojoj, i znam dovoljno o tome (odnosno svestan sam koliko ne znam) da se ne bih usuđivao da prosipam takve gluposti koje prosipaš ti tako olako.
Korisnikov avatar
By Neutron
A ti si Barni i psiholog i vrsni poznavalac sopstvenog bića. Daj ne kaki, taman si postao podnošljiv.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
smeće?
ono ukečaprljan karton od pizze i braon papirna kesica, plastična kesa, pikavci, kora nekakva, papir, flajeri, sažvakane žvake, ništa spektakularno.

naredna misao: ništa nije ispalo jer srbija ionako ne koristi kantu :kopanos:

SVI ĆEMO UMRETI.
Korisnikov avatar
By Sunce
Neki zguzvani papiri. Neko je nesto pisao, ali je cepao i guzvao dok nije dosao do zeljene forme. Ostaci od voca, kore jabuka i pomorandzi i ljuspe crnog luka.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595668#p2595668]Neutron napisao:[/url]A ti si Barni i psiholog i vrsni poznavalac sopstvenog bića. Daj ne kaki, taman si postao podnošljiv.
Barni je narodni psiholog i terapeut sa životnom školom. Dopada mi se što on, ma šta ko mislio o njemu i njegovom radu, ima jedan lep običaj - Da postavi dijagnozu, možda malo agresivno, predviđenu vrstu i tok terapije i to je sve. Kaže ti direktno šta bi trebalo da uradiš da bi ti bilo bolje i dalje te ne ubeđuje. Pravi narodni vidar i kiropraktičar. :psiholog:

Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595101#p2595101]Hys. napisao:[/url]nisam tela da gledam odgovore

prvo mi je na pamet palo ljudska glava

rekla bih da je u pitanju trenutno psisičko stanje.
Dobro što nije krokodilska, kao u ' Beloj lađi '. :krezavi:

Gospodine Šojiću, ja sam dolazeći ovamo, na samo 10 metara od Vaše kuće, videla beskućnika koji iz kontejnera vadi krokodilsku glavu. Dok Vi ovde držite plaćenog slugu i imate bazen, taj nevoljnik u Vašoj neposrednoj bilizini iz kontejnera vadi krokodilsku glavu i nosi je kući deci za ručak. Pošto ne može da im kupi teleću, on im nosi onu koju nađe...
Korisnikov avatar
By Mars
To se podrazumeva.

Pri tom u kanti ni oko kante tastature ni u delovima.
By space_oddity
Kese od čipsa, trula kora od banane i još neko trulo voće, opušci... ono što se obično nalazi u kanti.
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2596734#p2596734]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2595668#p2595668]Neutron napisao:[/url]A ti si Barni i psiholog i vrsni poznavalac sopstvenog bića. Daj ne kaki, taman si postao podnošljiv.
Barni je narodni psiholog i terapeut sa životnom školom. Dopada mi se što on, ma šta ko mislio o njemu i njegovom radu, ima jedan lep običaj - Da postavi dijagnozu, možda malo agresivno, predviđenu vrstu i tok terapije i to je sve. Kaže ti direktno šta bi trebalo da uradiš da bi ti bilo bolje i dalje te ne ubeđuje. Pravi narodni vidar i kiropraktičar. :psiholog:

:lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Deni, hoćeš molim te da mi kažeš šta sam ovo upravo video?
Korisnikov avatar
By *deni*
Pa kiropraktičara, njegova načela i deo prakse.
By Djubretar
nepojeden dorucak, slinave maramice, polovna kifla, probuseni hleb, zguzvana kutija od cigara i mali rozi isflekani peskir
Korisnikov avatar
By bern
YSPALA YE BROYANICA I RASPETJE ++++
Korisnikov avatar
By 2kune
Ondak dušo to ne bijaše kanta već televizor. :opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!